Kalastustarvikkeet

Kalastus on erinomainen harrastus, joka tarjoaa mieluisan puuhan lisäksi myös hiljentymistä raikkaassa ilmassa luonnon helmassa. Kalastusta voi myös halutessaan harrastaa ympäri vuoden, mikä tekee siitä erittäin monipuolisen harrastuksen. Ja jos kalaonni suosii, kalasaaliista voi valmistaa herkullisia aterioita, jotka palkitsevat ahkeran kalastajan. Kalastaminen on oiva harrastus myös perheen pienimmille, sillä mielekkään puuhan lisäksi siinä oppii tunnistamaan eri kalalajeja. Kalastuksen neljä päälajia ovat pyydyskalastus, perhokalastus, viehekalastus sekä piikki- ja onkikalastaminen. Kalastamisen tyypistä riippumatta aktiviteetti antaa mahdollisimman paljon, jos käytössä ovat kunnon varusteet.

Vapojen ja vieheiden lisäksi myös kalaverkot kuuluvat tärkeimpiin varusteisiin pyydyskalastamisen ollessa kyseessä. Muotoilultaan mattomaiset kalaverkot koostuvat yhteenpunotuista langoista, jotka muodostavat verkkoihin niin kutsuttuja silmiä. Kalat uivat huomaamattaan verkon silmään jääden siihen kiinni. Kalaverkot käsittävät suurissa määrin erilaisia verkkoja, joita on saatavana eri silmäkoolla sopimaan kuhunkin kalastustarpeeseen. Silmäkoko määrittelee, millaisia ja minkä kokoisia kaloja halutaan saalistaa. Katiska puolestaan on kalastusväline, jolla kalastaminen on yksinkertaista, mistä johtuen katiska sopii välineeksi myös vasta-alkajalle. Katiskalla kalastamalla voi saada saalista isompiakin määriä yhdellä kertaa.

Kalastamiseen on olemassa paljon muitakin välineitä. Jääkaira on ehdoton apuväline jokaiselle pilkkijälle, joka viihtyy kalastuksen parissa talviaikaan. Kätevä ja kattava jääkairapaketti on järkevä hankinta, ja paketti voi sisältää esimerkiksi kairan, porakoneen, akun ja laturin. Muita käteviä tarvikkeita kalastamiseen ovat muun muassa suojaa tarjoava virvelin suojapussi tai pilkkiteltta, joka tarjoaa pilkkireissulle tervetullutta suojaa viimaa ja tuiskua vastaan.

Puuilosta hankit kätevästi kalastustarvikkeet mahtavasta valikoimasta, joka tarjoaa varusteita monenlaiseen kalastukseen. Meiltä löydät näppärästi saman katon alta niin vieheet ja uistimet kuin kalaverkot, verkkomerkit ja pyydykset – sekä monia muita tarvikkeita kalastukseen. Meiltä ostat tarvitsemasi varusteet kalastukseen aina järkihintaan riippumatta siitä, tilaatko ne verkkokaupastamme tai vierailetko jossakin yli 30 tavaratalostamme. Verkkokaupassamme asioidessasi saat nopean ja varman toimituksen sekä ilmaisen palautuksen. Tervetuloa Puuiloon päivittämään kalastusvälineesi sujuvalla tavalla!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet