Moottorisahat

Moottorisahat tehokkaaseen sahaukseen

Moottorisahat ovat tarpeellisia työvälineitä niin kotipihalla, mökillä kuin ammattikäytössäkin. Moottorisahat soveltuvat yhtä hyvin sekä lankkujen katkaisutöihin rakennustyömaalla tai remonttien yhteydessä, että myös pöllien ja polttopuiden pilkkomiseen ja erikokoisten puiden kaatamiseen. Raivaussaha oikea valinta silloin, kun on tarpeen raivata puita tai vesakkoja esimerkiksi metsänhoidon yhteydessä. Moottorisahoja on saatavana erilaisilla ominaisuuksilla ja varustuksilla. 

Sähkömoottorisahat vaivattomaan käyttöön

Sähkömoottorisahoja on saatavana niin verkkovirtaa kuin akkua käyttävinä malleina.  Sähkökäyttöinen moottorisaha sopii erinomaisesti tilanteisiin, joissa ei tarvitse liikkua etäälle pihapiiristä, ja pistorasia jatkojohtoineen on aina suhteellisen lähellä sahan käyttöalueesta katsottuna. Akkukäyttöinen moottorisaha puolestaan tarjoaa mahdollisuuden käyttää sahaa paikoissa, joihin ei ole saatavilla sähköä. Tosin akkuketjusahan kohdalla on hyvä pitää mukana vara-akkua siltä varalta, ettei yksi akkuvaraus riitä suunnitellun projektin toteuttamiseen. 

Sähkömoottorisahat tarjoavat useita etuja. Ne ovat kevyitä ja helppoja käyttää, ja käynnistyvät vaivatta napista. Akkumoottorisahat  ovat myös usein hieman pienempikokoisia, jolloin niillä onnistuu leikkaus myös ahtaammissa paikoissa. Sähkömoottorisahat ovat myös hiljaisempia kuin polttomoottorikäyttöiset, ja niitä voi käyttää myös sisätiloissa. 

Polttomoottorikäyttöiset moottorisahat tarjoavat paljon tehoa

Tehokas polttomoottorikäyttöinen saha on monesti ammattilaisten valinta, kun edessä on suurempi urakka. Polttomoottorikäyttöinen saha tuo tehoa ja potkua sahaukseen, mutta vaatii myös enemmän huoltotoimia kuin akkusaha. Polttomoottorisahan kanssa on tärkeää huolehtia mutta näitä bensiinillä toimivia sahoja ei voi käyttää sisätiloissa esimerkiksi kotiverstaassa, sillä ne päästävät ilmaan pakokaasuja.

Moottorisahan käytön avuksi on saatavana myös lisätarvikkeita. Moottorisahan ohjain on suosittu apuväline moottorisahojen käytössä. Kätevä sahaohjain varmistaa tehokkaasti sahaterän pysymisen oikeassa suunnassa, kun puuta halutaan halkaista, eli tehdä esimerkiksi tuppeensahattua lankkua. Sahapukki on toinen loistava apulainen polttopuiden sahaamiseen kotona ja mökillä. Moni nykypäivän sahapukki on kokoonpanoltaan taittuvalla rungolla varustettu, minkä ansiosta sahapukkia on kätevä säilyttää sahaustöiden jälkeen varsin pienessä varastointitilassa

Moottorisahan huolto pidentää käyttöikää

Huoltamalla moottorisahan oikein pidät sen käyttökuntoisena pitkään ja huolehdit käyttöturvallisuudesta. Sahaaminen sujuu parhaiten, kun pidät moottorisahan ketjun sopivasti kiristettynä ja terävänä. Katso asiantuntijoidemme vinkit sopivan ketjun valintaan ja teroitukseen täältä. Sahauksesta syntyneiden roskien puhdistus kannattaa hoitaa sahasta aina heti käytön jälkeen sahan jäähdyttyä. 

Tutustu nyt Puuilon valikoimasta löytyviin moottorisahoihin ja katso läpi myös meillä tarjolla olevat raivaussahat. Meiltä tilaat kätevästi myös muut puutarhakoneet, kuten esimerkiksi ruohonleikkurit ja ruohotrimmerit sekä klapikoneet ja klapisirkkelit. Kaiken kattavana tee-se-itse-ihmisen tavaratalona kannustamme monipuolisella valikoimallamme jokaista hyödyllisten ja antoisien pihatöiden pariin – niin kotona, metsässä kuin kesämökilläkin. Ostoksia voit tehdä joustavasti niin verkkokaupassamme kuin myymälöissämme. Sivustollamme pääset tutustumaan tarkemmin sinua kiinnostavien tuotteiden tarkkoihin teknisiin tuotekuvauksiin, tarkistamaan tuotteiden myymäläsaatavuuden sinua lähimmässä myymälässä sekä hankkimaan meiltä kilpailukykyiseen hintaan laadukkaita tuotteita. Tervetuloa ostoksille!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet