Tehokkaat moottorisahat ovat tarpeellisia työvälineitä niin kotipihalla, mökillä kuin ammattikäytössäkin. Moottorisahat soveltuvat yhtä hyvin sekä lankkujen katkaisutöihin rakennustyömaalla tai remonttien yhteydessä, että myös pöllien ja polttopuiden pilkkomiseen ja erikokoisten puiden kaatamiseen. Raivaussaha puolestaan on ehdoton apuväline metsätöissä, kun on tarpeen raivata puita tai vesakkoja. Metsän- ja maisemanhoitoon käyttöominaisuuksiltaan monipuolisesti taipuva raivaussaha on tarpeellinen apulainen niin metsänomistajalle kuin suuremmassa pihapiirissä asuvalle käyttäjälle.

Moottorisahat eri mekanismeilla ja tehokkaat apuvälineet sahaustöihin

Moottorisahat käsittävät niin akkukäyttöiset, sähkökäyttöiset kuin polttomoottorikäyttöiset sahat, joten niiden joukosta on helppo löytää omiin käyttötarpeisiin sopivin yksilö. Sähkökäyttöinen moottorisaha sopii erinomaisesti tilanteisiin, joissa ei tarvitse liikkua etäälle pihapiiristä, ja pistorasia jatkojohtoineen on aina suhteellisen lähellä sahan käyttöalueesta katsottuna. Akkukäyttöinen moottorisaha puolestaan tarjoaa mahdollisuuden käyttää sahaa paikoissa, joihin ei ole saatavilla sähköä. Tosin akkuketjusahan kohdalla on hyvä pitää mukana vara-akkua siltä varalta, ettei yksi akkuvaraus riitä suunnitellun projektin toteuttamiseen. Tehokas polttomoottorikäyttöinen saha on monesti ammattilaisten valinta, mutta näitä bensiinillä toimivia sahoja ei voi käyttää sisätiloissa esimerkiksi kotiverstaassa, sillä ne päästävät ilmaan pakokaasuja.

Sahapukki on loistava apulainen polttopuiden sahaamiseen kotona ja mökillä. Moni nykypäivän sahapukki on kokoonpanoltaan taittuvalla rungolla varustettu, minkä ansiosta sahapukkia on kätevä säilyttää sahaustöiden jälkeen varsin pienessä varastointitilassa. Sahaohjain on toinen suosittu apuväline moottorisahojen käytössä. Kätevä moottorisahanohjain varmistaa tehokkaasti sahaterän pysymisen oikeassa suunnassa, kun puuta halutaan halkaista, eli tehdä esimerkiksi tuppeensahattua lankkua.

Tutustu nyt Puuilon valikoimasta löytyviin moottorisahoihin ja katso läpi myös meillä tarjolla olevat raivaussahat. Meiltä tilaat kätevästi myös muut puutarhakoneet, kuten esimerkiksi ruohonleikkurit ja ruohotrimmerit sekä klapikoneet ja klapisirkkelit. Kaiken kattavana tee-se-itse-ihmisen tavaratalona kannustamme monipuolisella valikoimallamme jokaista hyödyllisten ja antoisien pihatöiden pariin – niin kotona, metsässä kuin kesämökilläkin. Ostoksia voit tehdä joustavasti niin verkkokaupassamme kuin myymälöissämme. Sivustollamme pääset tutustumaan tarkemmin sinua kiinnostavien tuotteiden tarkkoihin teknisiin tuotekuvauksiin, tarkistamaan tuotteiden myymäläsaatavuuden sinua lähimmässä myymälässä sekä hankkimaan meiltä kilpailukykyiseen hintaan laadukkaita tuotteita. Tervetuloa ostoksille!

View as Ruudukko Luettelo

28 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

28 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Asiakaspalvelu

Ota yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun tai tavarataloa koskevissa asioissa suoraan tavarataloon.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 30 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!