Hevosen loimi kuuluu tärkeimpiin hevostarvikkeisiin. Loimella on monta tehtävää, sillä se suojaa hevosta sateelta, kylmyydeltä ja hyönteisiltä. Tänä päivänä hevosen loimia valmistetaan monina eri malleina ja erilaisiin käyttötarkoituksiin sopien. Loimea valitessa olennaista on valita omalle hevoselle oikea koko, ja loimien kokoluokituksissa pituus ilmoitetaan säkäkorkeudesta hännän tyveen mitattuna. Oiva lisävaruste on loimeen asennettavat jalkalenkit hevoselle. Joustavat ja säädettävät jalkalenkit hevoselle mahdollistavat loimen kiinnityksen tiiviisti hevosen jalkojen ympärille.

Erilaiset loimet sisä- ja ulkokäyttöön

Sisäkäyttöön kehitetyistä sisäloimista talliloimi on miellyttävästä materiaalista valmistettu, lämmittävä loimi karsinassa ja tallin muissa sisätiloissa käytettäväksi. Fullneck-loimi on kaulaosaltaan pitkäksi muotoiltu loimi, joka lämmittää ja suojaa hevosta myös koko kaulan pituudelta. Hoitoloimi puolestaan on kehitetty selkävaivoista kärsiville hevosille. Hoitoloimen tehtävänä on vilkastuttaa hevosen verenkiertoa ja sitä kautta auttaa lihaksia sekä palautumaan, parantumaan että kasvamaan. Hoitoloimia käytetään myös ennen kilpailua, mikäli hevosen lihakset eivät tunnu lämpiävän riittävän nopeasti. Hoitoloimen toistuvasti päälleen saadessaan hevonen oppii monesti hyvin rentoutumaan sen avulla, mistä johtuen niitä käytetään myös kuljetuksessa.

Myös ulkokäyttöön kehitetyissä ulkoloimissa löytyy valinnanvaraa. Hyönteisloimi on nimensä mukaisesti kehitetty pitämään kärpäset, hyttyset ja muut pörriäiset loitolla hevosesta, ja se parantaa hevosen mukavuutta tarhattuna ollessa. Sadeloimi taas tarjoaa hevoselle hyvän suojan sateelta ja tuulelta, ollen samanaikaisesti materiaaliltaan sekä veden- ja tuulenpitävä että myös hengittävä. Sadeloimissa käytettävä ilmastoiva materiaali valmistaa, ettei hevonen kärsi kuumuudesta kesäsateilla.

Mikäli etsinnässä on toimiva ja laadukas hevosen loimi, Puuilosta löydät upean loimivalikoiman vaihteleviin tarpeisiin. Osta meiltä esimerkiksi sadeloimi, hyönteisloimi tai fullneck-loimi rakkaalle hevosellesi, ja se tulee viettämään monia viihtyisiä hetkiä ihastuttava loimi yllään. Muistathan myös loimeen kiinnitettävät jalkalenkit hevoselle. Meiltä ostat hevosenhoitoon tuotteet aina sopivaan hintaan riippumatta siitä, tilaatko tarvitsemasi verkkokaupastamme tai vierailetko jossakin jopa yli 30 tavaratalostamme. Verkkokaupassamme asioimalla nautit nopeasta ja varmasta toimituksesta sekä ilmaisesta palautuksesta. Tervetuloa Puuiloon täydentämään tarvikkeet hevosenhoitoon sujuvalla ja kätevällä tavalla!

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-60 / 167

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-60 / 167

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 30 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet