Vasarat, lekat ja sorkkaraudat

Vasarat, lekat ja sorkkaraudat edullisesti

Vasarat, lekat ja sorkkaraudat ovat oleellinen osa niin pienempiä kuin isompiakin rakennusprojekteja. Laadukkailla välineillä työskentely nopeuttaa ja helpottaa urakointia. Löydät meiltä laadukkaat käsityökalut ja purkuvälineet monipuoliseen työskentelyyn.

Vasarat jokaiseen työkalupakkiin

Löydät valikoimistamme laajan valikoiman laadukkaita vasaroita sekä vasaratarvikkeita. Vasarat sopivat niin pieniin korjaustöihin ja nikkarointiin kuin myös isompiin purkutöihin. Löydät valikoimastamme niin laadukkaat perusvasarat kuin myös erikoisvasaratkin: esimerkiksi kuulapäävasarat, harjapäävasarat sekä kattovasarat. Kestävät vasarat laadukkailla kädensijoilla takaavat vaivattoman työskentelyn.

Lekat asennukseen ja purkamiseen

Leka on vasaran kaltainen lyömätyökalu. Lekaa voidaan käyttää erilaisiin asennuksiin ja purkamiseen, sekä esimerkiksi kiilojen lyömiseen paikoilleen. Lekoja on saatavana erikoisina sekä eripainoisina käyttötarkoituksen mukaan. Pienemmät lekamallit eli moskat sopivat hyvin esimerkiksi kivetysten tekoon sekä purkutöihin. Lisäksi niistä on hyötyä erilaisissa metsätöissä, esimerkiksi lyödessä kiilaa puun sahausväliin.

Sorkkaraudat monipuolisiin töihin

Sorkkaraudat sopivat esimerkiksi naulojen irrottamiseen sekä vipuna esineiden toisistaan irti vääntämiseen. Sorkkarauta sopii myös rakenteiden purkamiseen, kuten lankkujen irti repimiseen. Sorkkarautoja on saatavana erikokoisina. Suuremmat sorkkaraudat sopivat erityisesti purkamiseen sekä kampeamiseen. Vahvat ja korkealaatuiset sorkkaraudat ovat oiva lisä jokaiseen työkalupakkiin, ja ne kestävät käyttöä pitkään.

Oli kyseessä pienempi urakka tai suurempi remontointiprojekti, löydät laadukkaat tuotteet rakentamiseen ja purkutöihin Puuilosta. Laadukkaat vasarat, lekat ja sorkkaraudat löydät edullisesti niin verkkokaupastamme kuin jostakin yli 30 tavaratalostamme. Tilaa tuotteet ympäri vuorokauden verkosta tai tule tavarataloihimme tutustumaan laajaan tuotevalikoimaamme asiantuntevien myyjiemme avustuksella.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet