Lisävalot

Lisävalot parantavat ajoturvallisuutta

Kaipaatko lisänäkyvyyttä liikenteeseen pimeällä? Lisävalot ovat hyödyllinen lisä jokaisen autoilijan varusteisiin. Syksyisin pimeät tiet ja vaikeat keliolosuhteet muodostavat mahdollisia vaikeuksia kuskille. Pitkät välimatkat vaikeilla teillä sekä metsän eläimet voivat vaikeuttaa ajamista huomattavasti. Ratkaise nämä pulmat helposti asentamalla ajoneuvoosi lisävalot. Lisävaloja on saatavana niin pyöreinä kuin suorakulmion muotoisina paneeleinakin. Helpota ajoergonomiaasi ja tarjoa apua silmillesi hankkimalla lisävalot!

Miten lisävalot asennetaan?

Lisävalot asennetaan yleensä auton keulaan, ja niille on saatavana lisävalotelineitä. Lisävalot on mahdollista asentaa myös ajoneuvon katolle. Tällöin on tärkeää huolehtia, että valot on suunnattu tarpeeksi pitkälle, eivätkä heijastu konepellistä häikäisten kuskia päin. Lisävaloja asentaessa on myös tärkeää huomioida, että katvealueita ei pääse syntymään. Lisävalot voidaan asentaa myös huoltoliikkeen toimesta esimerkiksi huollon yhteydessä.

Pyöreät vai paneelivalot?

Löydät valikoimastamme niin pyöreitä lisävaloja kuin suorakulmaisia paneelivaloja. Kumpaakin tyyppiä löytyy erilaisilla tehokkuuksilla ja valokuvioinneilla, eli kyseessä on ennen kaikkea makuasia. Pyöreät valot on helppo suunnata eri suuntiin, ja useammalla valolla saadaan aikaan laaja valokuvio. Paneelivalot on helpompi asentaa huomaamattomasti auton keulaan, ja usein yksi valo riittää. Led-lisävalot ovat hyvä valinta niiden pitkän käyttöiän vuoksi. Huomioithan, että kaikki valikoimamme valot eivät ole tieliikennehyväksyttyjä. Varmistathan, että valot ovat e-hyväksyttyjä ennen valojen liikennekäyttöä.

Lisävalot voidaan asentaa myös muihin moottoriajoneuvoihin, esimerkiksi moottoripyöriin tai mönkijöihin, parantamaan näkyvyyttä. Tähän tarkoitukseen sopivat erityisesti pyöreät valot. Myös näihin ajoneuvoihin tulee käyttää e-hyväksyttyjä valoja, mikäli niillä ajetaan liikenteessä. Löydät valikoimastamme myös sisävalot matkailuautoihin.

Mikäli kaipaat lisänäkyvyyttä ja parempaa ajoturvallisuutta pimeässä ajolle, hanki lisävalot edullisesti Puuilosta. Löydät valikoimastamme myös kätevästi muut autosähkötarvikkeet sekä autotarvikkeet ajonautinnon parantamiseen. Tilaa tuotteet verkkokaupastamme kotiovellesi ympäri vuorokauden, tai tule tavarataloihimme tutustumaan monipuoliseen valikoimaamme. Tervetuloa ostoksille!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet