Veneily

Veneily on mukava aktiviteetti, tapahtuipa se sitten oman kesämökin vesistössä tai vaikkapa matkoilla vuokravenettä käyttäen. Veneily tarjoaa miellyttävissä määrin raikasta ulkoilmaa, hyödyllistä liikuntaa, yhdessäoloa sekä luonnon tarjoamasta rauhasta nauttimista. Myös kalastus onnistuu kätevästi veneestä käsin. Kun käytössä ovat toimivat ja laadukkaat veneilytarvikkeet, veneily sujuu huomattavasti mukavammin, ja voit nauttia aktiviteetista täydessä mitassaan. 

Tärkeimpiin venetarvikkeisiin lukeutuvat airot, joiden avulla vene pysyy liikkeessä. Airot voi hankkia joko puusta tai alumiinista valmistettuna. Mikäli vene on vähänkään pienimpiä malleja suurempi, siihen kannattaa hankkia voimanlähteeksi sähköperämoottori. Laadukas sähköperämoottori palvelee käytössä vuodesta toiseen ja sähköperämoottorin voi hankkia omiin veneilytarpeisiin tehokkuudeltaan sopivalla akulla varustettuna. 

Hanki laadukkaat veneilytarvikkeet Puuilosta 

Tärkeimpiin veneilyvarusteisiin kuuluu tietysti myös pelastusliivi, joka on ehdoton pukea ylle ennen vesille suuntaamista, jotta veneen mahdollisesti kaatuessa veteen tulee päätyneeksi turvallisesti. Pelastusliiviä kevyempirakenteinen ratkaisu on veneilyliivi, joka on helppo pukea päälle ja näyttää tyylikkäältä. Paukkuliivi tarjoaa sekin avun hätätilanteisiin vesillä. Paukkuliivi on mallista riippuen joko itsestään täyttyvä tai manuaalisesti täytettävä pelastusliivi, joten se on erittäin huomaamaton päällä ja täyttyy tai täytetään vasta hätätilanteen kohdalle osuessa. 

Veneen runkoa suojaavat lepuuttajat ovat nekin tärkeitä veneilytarvikkeita. Rantaa lähestyessä lepuuttaja pudotetaan roikkumaan veneen ulkoreunalle toimimaan puskurina veneen ja laiturin välissä. Venetelat puolestaan on tarkoitettu veneen sujuvaan siirtämiseen ja niiden avulla veneen voi nostaa vesiltä helposti. Venetelan voi hankkia joko perinteisillä kumiteloilla tai kestävämmillä PU-rullilla varustettuna. Ankkuri taas mahdollistaa veneen kiinnittämisen rantaan saavuttaessa. Luotettava ankkuri mahdollistaa veneen turvallisen ankkuroinnin, ja ankkuria valitessa on tärkeää valita riittävän painava malli suhteessa veneen painoon. Myös köydet ovat tervetulleita apulaisia veneilyssä esimerkiksi veneen ankkuroinnissa tai kiinnittämisessä laituriin. 

Venekauden lähestyessä on hyvä päivittää kuntoon veneilytarvikkeet, kuten airot ja ankkuri. Puuilosta löydät tarvitsemasi kätevästi, joko verkkokaupastamme tai jostakin yli 30 myymälästämme. Tutustu samalla myös muihin vapaa-ajan valikoimamme sisältämiin tuotteisiin, kuten kalastustarvikkeisiin. Tervetuloa tutustumaan verkkosivustollamme veneilytarvikkeiden ja muiden tuotteiden tarkkoihin tuotekuvauksiin. Meiltä hankit tarvitsemasi tuotteet aina edulliseen hintaan – tervetuloa ostoksille! 

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet