Caravan tarvikkeet

Asuntovaunu ja matkailuauto ovat käteviä kulkuvälineitä lomamatkoilla ja retkillä. Asuntovaunulla tai -autolla matkatessa ei tarvitse huolehtia majoituspaikkojen varaamisesta, kun liikkuva lomakoti kulkee näppärästi mukana renkaiden päällä. Monille asuntovaunulla tai matkailuautolla retkeily on jopa elämäntapa, ja useat suuntaavatkin liikkuvan kotinsa tien päälle välittömästi vapaapäivien koittaessa. Kun loma-asunto kulkee mukana, reittisuunnitelmaa voi muuttaa lennosta, mikä tuo joustavuutta lomailuun. Olipa kyseessä asuntovaunu tai asuntoauto, molemmat niistä on hyvä varustaa hankkimalla toimivat asuntovaunu- ja asuntoautotarvikkeet, jotka tekevät renkaiden päällä liikkuvasta kodista entistä toimivamman ja viihtyisämmän.

Asuntovaunun tai asuntoauton täydentävät caravan-tarvikkeet

Caravan-tuotteet käsittävät monenlaisia varusteita. Esimerkiksi erilaiset caravan-pistokkeet ja sähkötarvikkeet ovat varsin hyödyllisiä caravan-tarvikkeita, jotka varmistavat sähkön saatavuuden asuntovaunun tai matkailuauton sähkölaitteisiin. WC-hana ja kemiallinen WC-pönttö ovat nekin ratkaisevassa asemassa liikkuvan kodin toimivuuden kannalta. Edellä mainitut varusteet, kuten monet muutkin caravan-tuotteet, voivat vaatia joskus uusimista, joten niiden kunnosta on hyvä varmistua aika ajoin.

Myös erilaiset kemikaalit lukeutuvat yleisiin caravan-tarvikkeisiin. Kemiallisen WC:n Thetford-kemikaalit ovat jokaisen karavaanarin ostoslistalla, kuten myös kausisäilytykseen kätevä kosteudenpoistaja – vaihdettava tabletti, joka ehkäisee tehokkaasti sekä kosteuden että hajujen muodostumista asuntoauton tai -vaunun sisätiloihin. Kosteudenpoistajaa käyttämällä voi ehkäistä sekä ummehtunutta hajua, hometta, ja pölypunkkeja että myös tapettien kupruilua ja jopa kosteusvahinkojen syntymistä. Asuntovaunu- ja asuntoautotarvikkeet sisältävät myös ulkotiloissa käytettäviä varusteita. Näistä esimerkkeinä caravan-kalusteet ja retkituolit – caravan-tarvikkeet, jotka parantavat viihtyisyyttä asuntovaunun tai -auton ulkopuolella. Pieneen tilaan varastoituvien aurinkokatoksen tai etuteltan sekä kokoontaitettavien tuolien avulla leirintäalueella voi nauttia mukavasti lämpimistä kesäpäivistä pystyttämällä oman pation liikkuvan kodin edustalle.

Puuilon valikoimasta löydät asuntovaunu- ja asuntoautotarvikkeet täydentämään omaa liikkuvaa kotiasi. Samalla ostoskäynnillä voit myös hankkia meiltä muun muassa uusintaa kaipaavat autotarvikkeet. Kaiken kattavana tee-se-itse-ihmisen tavaratalona tarjoamme edellä mainittuja tuotteita niin verkkokaupassamme kuin fyysisissä myymälöissämme. Sivustollamme voit tutustua kätevästi tuotteiden tarkempiin kuvauksiin ja näet samalla sinua kiinnostavien tuotteiden myymäläsaatavuuden yli 30 myymälässämme. Tervetuloa Puuiloon hankkimaan ajoneuvojesi toimivuuden varmistavia tuotteita – aina edulliseen hintaan!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet