Rakennustarvikkeet

Laadukkaat rakennustarvikkeet rakentamiseen ja remontointiin

Rakentaminen sujuu huomattavasti nopeammin ja tehokkaammin, kun tarvittavat rakennustarvikkeet on hankittu ennakkoon työmaalle ennen rakennustöiden aloittamista. Lisäksi rakennustyömaan ympäristö kannattaa valmistella hyvissä ajoin siten, että työt pääsevät käyntiin jouhevasti suunnitellussa aikataulussa. Laadukkaat rakennustarvikkeet tekevät kodin rakennus-, korjaus- ja nikkarointitöistä sujuvia ja onnistuneita. Onpa kyseessä uuden kodin tai kesämökin rakentaminen, tai vaihtoehtoisesti erilaiset remontointityöt jo olemassa olevaan kohteeseen, laadukkaat materiaalit ja tarvikkeet hankkimalla voi varmistua myös kestävästä ja pitkäikäisestä lopputuloksesta.

Remontointi onnistuu oikeilla tarvikkeilla

Rakennustarvikkeet ovat kategoriana varsin laaja, ja niiden maailmaan lukeutuu useita eri alakategorioita. Esimerkiksi yhden näistä kategorioista muodostavat erilaiset listat ja kynnykset, jotka kuuluvat perustavanlaatuisiin rakennustarvikkeisiin niin rakentamisen kuin remontoinnin yhteydessä. Muita kategorioita ovat muun muassa vesikourut ja tarvikkeet sekä ikkunapellit ja kynnyspellit. Myös kattohuopa kuuluu oleellisiin rakennustarvikkeisiin.

Katot kuntoon turvallisesti

Hyvä esimerkki katon remonttitöihin valmistavista tarvikkeista ovat seinätikkaat. Jämäkkä seinätikaspaketti on järkevä hankinta, sillä seinään tiiviisti kiinnitettävät tikkaat palvelevat kattoon ja räystäisiin kohdistuvien remonttitarpeiden lisäksi myös talvisissa lumenpudotustöissä. Muista myös muut kattoturvatuotteet, kuten lapetikas ja lumieste. Kattoturvatuotteita asennettaessa on syytä muistaa hyvät turvakengät, joissa on pitävä pohja. Lisäturvaa saat kätevillä turvavaljailla.

Itse rakennustöihin hankittavien materiaalien ja tarvikkeiden lisäksi tärkeitä hankintoja niin jokaiselle kotinikkarille kuin ammatikseen rakentavalle ennen varsinaisiin toimiin ryhtymistä ovat erilaiset suojapeitteet ja pressut. Esimerkiksi rakennusmateriaaleja säiltä tehokkaasti suojaava, UV-suojattu kestopeite on monikertaisesti kestävämpi kuin kevytpeite, eivätkä sitä uhmaa rankemmatkaan sadekuurot. Kestopeite valmistetaan kevytpeitettä tiiviimmästä kudoksesta, ja sen paksumpi pinnoite sekä suojaa säiltä että kestää kovempaa käyttöä.

Rakentaminen ja remontointi ei voisi olla tämän helpompaa – laadukkaat rakennustarvikkeet voi tilata tänä päivänä kätevästi netistä. Puuilosta hankit tarvitsemasi rakennustarvikkeet joustavasti sinulle sopivalla tavalla, joko kattavasta verkkokaupastamme tai jostakin yli 30 myymälästämme. Verkkokaupassamme pääset tutustumaan kaikessa rauhassa erilaisten valikoimastamme löytyvien rakennustarvikkeiden tarkkoihin tuotekuvauksiin ja ominaisuuksiin näppärästi kutakin tuotekuvaa napsauttamalla. Tervetuloa nauttimaan ostosten teon sujuvuudesta joko verkkokauppaamme tai myymäläämme.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet