Avaa maksuton tili Puuiloon ja osta helposti laskulle

Puuilo Firma-asiakkaana ostat yrityksellesi tuotteita helposti tavaratalostamme laskulle sekä tilaat isompia eriä suoraan työmaalle yritysasiakaspalvelusta. Jo tuhannet yritysasiakkaat luottavat Puuiloon hankinnoissaan. Vahvuutenamme on poikkeuksellisen laaja valikoima, helposti saavutettavat tavaratalojemme sijainnit sekä yritysasiakaspalvelumme.

Puuilossa on aina edulliset hinnat. Suomessa palvelee yli 40 tavarataloa ja verkostomme kasvaa jatkuvasti.

Ota yhteyttä yritysasiakaspalveluumme

Puuilo FIRMA -asiakkuus toimii kaikissa Puuilo-tavarataloissa ja yritysasiakaspalvelussa ja sisältää:

 • Tililuoton

 • Määritetyt osto-oikeudet yrityksesi henkilöstölle

 • Koonti- tai kertalaskutuksen valintasi mukaan

 • Yritysasiakaspalvelusta voit myös tehdä tilauksia Puuilo Firma-tilille vaikka suoraan työmaalle toimitettuna. 


Joustavaa kaupantekoa 30 päivän vaihto- ja palautusoikeudella

Kun on tarpeen tehdä hankintoja yrityksellesi Puuilosta, löydät meidät yli 40:stä tavaratalosta ympäri Suomen. Voit myös tehdä tilauksen isommalle määrälle suoraan yritysasiakaspalvelusta tililuotollesi. Meillä asioivilla yrityksillä on etunaan 30 päivän vaihto- ja palautustakuu valikoimamme tuotteille.

Yritysmyyntiä kaikenkokoisille yrityksille

Tarjoamamme Puuilo FIRMA -asiakkuus mahdollistaa tuotteidemme ostamisen laskulle, kun yrityksesi edustaja asioi tavarataloissamme tai teette tilauksen yritysasiakaspalvelumme kanssa.

Tarjoamme asiakkuutta kaikenkokoisille yrityksille kaikissa tavarataloissamme ympäri Suomen. Puuilo FIRMA -asiakkuus on joustava tapa tehdä hankintoja yritykselle, sillä yrityksesi voi valita ostosten laskuttamisen joko kertalaskutuksina tai useamman ostoksen kokoavana koontilaskuna. Koontilasku on kätevä vaihtoehto yritykselle, jolla on tarvetta asioida myymälöissämme usein tai tilaatte työmaalle tavaraa yritysasiakaspalvelusta. Yrityslasku voidaan toimittaa yritysasiakkaan toiveiden mukaisesti joko verkkolaskuna, sähköpostilaskuna tai perinteisenä paperilaskuna. 

Muita etuja

 • Kuluton verkkolaskutus ja 14 päivää korotonta maksuaikaa
 • Tiliasiakkuus on maksutonta (ei kuukausimaksua, pienlaskutuslisää, käsittelymaksua, tilimaksua, vuosimaksua tms.)
 • Saat henkilökohtaista palvelua yritysasiakaspalvelustamme
 • Kulujen valvonta on helppoa – pysyt kärryillä yrityksen ostoista!
 • Kuitit pysyvät järjestyksessä
 • Kaikki tarvitsemasi samasta paikasta yhdellä laskulla
 • Aina samat hinnat
 • Jo yli 10 000 eri kokoista yritystä asiakkaana
 • Valtava valikoima tuotteita
 • Helppo ja nopea ostaminen
 • Aina edulliset hinnat
 • Laaja myymäläverkosto! Katso lähin Puuilo täältä.

Kenelle FIRMA-tili sopii?

FIRMA-tiliasiakkuus sopii kaikenkokoisille yrityksille! Puuilosta yrityksesi tai yhdistyksesi voi hankkia kätevästi kaikki valikoimamme sisältämät tarvikkeet ja työkalut esimerkiksi


Avaa tili ja säästä 10 %

1. Avaa maksuton Puuilo FIRMA -tili aikavälillä 9.-20.11.2022

2. Tee ensimmäinen ostoksesi 30.11.2022 mennessä, niin saat ensimmäisestä laskutuksesta 10 % alennuksen.

Alennus koskee yhtä kertalaskua tai marraskuun koontilaskua. Alennus koskee vain uusia Puuilo FIRMA-tiliasiakkaita (Y-tunnuksella ei löydy voimassaolevaa tiliä). Tilihakemuksen käsittelyaika on 2-5 arkipäivää. 

Ei jälleenmyyjille.

Alennus ei koske valmiiksi alennettuja hintoja, toimitusmyyntituotteita eikä seuraavia tuotteita: lahjakortit, akut, öljyt, wc- ja talouspaperit, pehmopaperit, nestekaasut, peräkärryt, venetrailerit, vesijettitrailerit, kiukaat ja vesisäiliöt, bensat sekä Kuusamon vuosiuistimet.

Joustavaa kaupantekoa 30 päivän vaihto- ja palautusoikeudella

Kun on tarpeen tehdä hankintoja yrityksellesi Puuilosta, löydät meidät 34 tavaratalosta ympäri Suomen. Meillä asioivilla yrityksillä on etunaan 30 päivän vaihto- ja palautustakuu valikoimamme tuotteille.


FIRMA Yritysasiakaspalvelu

Yritysasiakaspalvelun kesän aukioloajat ovat voimassa 1.6.-31.8.2023 

Puhelinpalvelu 020 786 9411 ma-to klo 8-16,  pe suljettu

Puhelinpalvelun ollessa suljettuna, ota  yhteyttä sähköpostitse  yritysasiakaspalvelu@puuilo.fi


Yrityksen on mahdollista tehdä tilauksia myös suoraan verkkokaupastamme käyttäen omia pankki/luottokortteja tai Svea Yrityslaskua, mikäli ette ole Puuilon FIRMA-asiakas.

Svea Payments tarjoaa yrityksille mahdollisuuden ostaa ostokset laskua vastaan 14 päivän maksuajalla. Luotonantajana toimii Svea Ekonomi AB, Filial i Finland. Huomioithan seuraavat asiat:

 • Laskutuslisä 3,90 €.
 • Yrityslaskun voi valita maksutavaksi, kun ostoksen arvo ylittää 5 € ja on enintään 3 000 €.
 • Kun valitset maksutavaksi Yrityslaskun, yrityksen tiedot tarkistetaan y-tunnuksen perusteella, ja tunnistautumalla henkilökohtaisilla pankkitunnuksillasi TUPAS-palvelussa vakuutat olevasi oikeutettu tekemään tilauksen yrityksen nimissä.
 • Maksuehto 14 päivää.
 • Viivästyskorko on 7 % + korkolain mukainen viitekorko. Maksuhuomautuksesta veloitamme 5 euroa.
 • Yrityslaskua ei voi muuttaa osamaksuksi.
 • Ostaja on vastuussa henkilökohtaisesti, mikäli yritys kieltäytyy maksamasta laskua.
 • Tilauksen tekijän tulee olla täyttänyt 18 vuotta.
 • Lasku lähetetään ensisijaisesti verkkolaskuna, joka saapuu noin yhden arkipäivän kuluessa. Mikäli yrityksen tiedoilla ei löydy verkkolaskutietoja, lasku lähetetään tilaajan antamaan sähköpostiosoitteeseen tilausta seuraavana arkipäivänä.

Puheluhinnoittelu:

Kiinteästä liittymästä soitettaessa 8,4 snt/min
Matkapuhelimesta soitettaessa 8,4 snt/min

Mikäli haluat saada lisätietoja yrityksesi asiointiin liittyen, olet tervetullut ottamaan yhteyttä yritysasiakaspalveluumme. Palvelemme arkisin klo 8–16.00 ja yhteydenotto onnistuu joko sähköpostitse osoitteeseen yritysasiakaspalvelu@puuilo.fi tai puhelimitse numeroon 020 786 9411. Suosittelemme olemaan meihin yhteydessä sähköpostitse, mikäli asiasi koskee Puuilo FIRMA -asiakastilin avaamista, luottomäärän nostamista tai osto-oikeuksien päivittämistä.

Palvelemme arkisin kello 8-16.

Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen yritysasiakaspalvelu@puuilo.fi, mikäli asiasi koskee:

 • Puuilo FIRMA-tilin avaamista
 • Luottomäärän nostamista
 • Osto-oikeuksien päivittämistä 

Puhelin: 020 786 9411
Puheluhinnoittelu:

Kiinteästä liittymästä soitettaessa 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min
Matkapuhelimesta soitettaessa 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min

Koskeeko yhteydenottosi tuotteen saatavuutta lähimmässä Puuilossasi? Ota yhteyttä kyseiseen tavarataloon – katso yhteystiedot täältä


Usein kysytyt kysymykset

Osto-oikeuden päivittäminen

Voit päivittää osto-oikeuksia ottamalla yhteyttä yritysasiakaspalveluumme.

Voit pyytää osto-oikeuden lisäämistä, poistamista ja listaa kaikista osto-oikeutetuista.

Verkkokaupasta tilaaminen

Puuilo FIRMA -tiliasiakkuus ei ole käytössä verkkokaupassamme. Voit käyttää tililuottoa tavarataloissamme asioidessasi.

Mikäli yksikään myymälöistämme ei sijaitse yrityksellenne sopivan matkan päässä tai haluatte muusta syystä tilata tuotteita mieluummin verkkokaupastamme, myös se onnistuu vaivattomasti. Tilatessanne tuotteita verkkokaupastamme yrityksenne voi hyödyntää joustavaa yrityslaskuamme. Tarjoamamme Svea Yrityslasku -palvelu on helppokäyttöinen. Yrityslaskua käyttäessään yrityksenne voi tehdä ostokset sivustollamme tavalliseen tapaan, ja kun tilaus on valmis, voitte valita maksutavaksi Yrityslaskun. Yrityksille tarjoamamme laskupalvelu ei vaadi erillistä hakemusta tai rekisteröitymistä. Huomioithan, että verkkokauppaamme räätälöity Svea Yrityslasku ei käy maksuvaihtoehtona myymälöissämme. Yritys voi tehdä halutessaan tehdä verkkokauppatilauksen myös yleisiä verkkokaupan maksutapoja käyttäen.

Otathan huomioon, että Puuilo FIRMA -asiakastilillä ei ole toistaiseksi mahdollista kirjautua sisään verkkokauppaamme.

Puuilo FIRMA -tiliasiakkuus ei ole käytössä verkkokaupassamme. Voit käyttää tililuottoa tavarataloissamme asioidessasi.

Yritys voi tehdä verkkokauppatilauksen yleisiä verkkokaupan maksutapoja käyttäen, sekä Svea Payments Oy:n tarjoamalla Svea Yrityslaskulla.

Mikäli yksikään myymälöistämme ei sijaitse yrityksellenne sopivan matkan päässä tai haluatte muusta syystä tilata tuotteita mieluummin verkkokaupastamme, myös se onnistuu vaivattomasti. Tilatessanne tuotteita verkkokaupastamme yrityksenne voi hyödyntää joustavaa yrityslaskuamme. Tarjoamamme Svea Yrityslasku -palvelu on helppokäyttöinen. Yrityslaskua käyttäessään yrityksenne voi tehdä ostokset sivustollamme tavalliseen tapaan, ja kun tilaus on valmis, voitte valita maksutavaksi Yrityslaskun. Yrityksille tarjoamamme laskupalvelu ei vaadi erillistä hakemusta tai rekisteröitymistä. Huomioithan, että verkkokauppaamme räätälöity Svea Yrityslasku ei käy maksuvaihtoehtona myymälöissämme.

Palautukset ja reklamaatiot

Puuilo FIRMA -asiakastilillä ostettujen tuotteiden palautus- ja reklamaatio-ohjeet ovat samat kuin tavaratalo-ostoksilla. Ostotiedoilla voimme tarvittaessa etsiä kuitin, jolloin pyydämme ottamaan yhteyttä yhteydenottolomakkeella.

Laskutustapasi ollessa kertalasku, saat hyvityslaskun 1-2 arkipäivän kuluessa tuotepalautuksesta. Koontilaskulla hyvitys on mukana seuraavan kuukauden koontilaskussa.

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet