Avaa maksuton tili Puuiloon ja osta helposti laskulle

Puuilo Firma-asiakkaana ostat yrityksellesi tuotteita helposti tavaratalostamme laskulle. Jo tuhannet yritysasiakkaat luottavat Puuiloon hankinnoissaan. Vahvuutenamme on poikkeuksellisen laaja valikoima, helposti saavutettavat tavaratalojemme sijainnit sekä aina edulliset hinnat. Suomessa palvelee jo 34 tavarataloa ja verkostomme kasvaa jatkuvasti. Katso lähin Puuilo!

Puuilo FIRMA -asiakkuus toimii kaikissa Puuilo-tavarataloissa ja sisältää:

 • Tililuoton
 • Määritetyt osto-oikeudet yrityksesi henkilöstölle
 • Koonti- tai kertalaskutuksen valintasi mukaan

Verkkokaupasta voit ostaa Svea Yrityslaskulla, mutta et Puuilo Firma-tilillä.

Joustavaa kaupantekoa 30 päivän vaihto- ja palautusoikeudella

Kun on tarpeen tehdä hankintoja yrityksellesi Puuilosta, löydät meidät 34 tavaratalosta ympäri Suomen. Meillä asioivilla yrityksillä on etunaan 30 päivän vaihto- ja palautustakuu valikoimamme tuotteille.

Yritysmyyntiä kaikenkokoisille yrityksille

Tarjoamamme Puuilo FIRMA -asiakkuus mahdollistaa tuotteidemme ostamisen laskulle, kun yrityksesi edustaja asioi tavarataloissamme. Tarjoamme asiakkuutta kaikenkokoisille yrityksille kaikissa tavarataloissamme ympäri Suomen. Puuilo FIRMA -asiakkuus on joustava tapa tehdä hankintoja yritykselle, sillä yrityksesi voi valita ostosten laskuttamisen joko kertalaskutuksina tai useamman ostoksen kokoavana koontilaskuna. Koontilasku on kätevä vaihtoehto yritykselle, jolla on tarvetta asioida myymälöissämme usein. Yrityslasku voidaan toimittaa yritysasiakkaan toiveiden mukaisesti joko verkkolaskuna, sähköpostilaskuna tai perinteisenä paperilaskuna. Puuilo FIRMA -asiakkuutta voit hakea täällä täyttämällä tilihakemuksen.

Muita etuja

 • Kuluton verkkolaskutus ja 14 päivää korotonta maksuaikaa
 • Tiliasiakkuus on maksutonta (ei kuukausimaksua, pienlaskutuslisää, käsittelymaksua, tilimaksua, vuosimaksua tms.)
 • Saat henkilökohtaista palvelua yritysasiakaspalvelustamme
 • Kulujen valvonta on helppoa – pysyt kärryillä yrityksen ostoista!
 • Kuitit pysyvät järjestyksessä
 • Kaikki tarvitsemasi samasta paikasta yhdellä laskulla
 • Aina samat hinnat
 • Jo yli 10 000 eri kokoista yritystä asiakkaana
 • Valtava valikoima tuotteita
 • Helppo ja nopea ostaminen
 • Aina edulliset hinnat
 • Laaja myymäläverkosto! Katso lähin Puuilo täältä.

Kenelle FIRMA-tili sopii?

FIRMA-tiliasiakkuus sopii kaikenkokoisille yrityksille! Puuilosta yrityksesi tai yhdistyksesi voi hankkia kätevästi kaikki valikoimamme sisältämät tarvikkeet ja työkalut esimerkiksi

Avaa tili ja säästä 10 %

1. Avaa maksuton Puuilo FIRMA -tili aikavälillä 4.-11.5.2022

2. Tee ensimmäinen ostoksesi 31.5.2022 mennessä, niin saat ensimmäisestä laskutuksesta 10 % alennuksen.

Alennus koskee yhtä kertalaskua tai toukokuun koontilaskua. Huom! Tilihakemuksen käsittelyaika on 1-2 arkipäivää.

Ei jälleenmyyjille.

Huom! Alennus ei koske valmiiksi alennettuja hintoja eikä seuraavia tuotteita: akut, öljyt, wc- ja talouspaperit, pehmopaperit, nestekaasut, peräkärryt, venetrailerit, vesijettitrailerit, kiukaat ja vesisäiliöt, bensat sekä Kuusamon vuosiuistimet.

Joustavaa kaupantekoa 30 päivän vaihto- ja palautusoikeudella

Kun on tarpeen tehdä hankintoja yrityksellesi Puuilosta, löydät meidät 34 tavaratalosta ympäri Suomen. Meillä asioivilla yrityksillä on etunaan 30 päivän vaihto- ja palautustakuu valikoimamme tuotteille.


FIRMA Yritysasiakaspalvelu

Mikäli haluat saada lisätietoja yrityksesi asiointiin liittyen, olet tervetullut ottamaan yhteyttä yritysasiakaspalveluumme. Palvelemme arkisin klo 8–16.00 ja yhteydenotto onnistuu joko sähköpostitse osoitteeseen yritysasiakaspalvelu@puuilo.fi tai puhelimitse numeroon 020 786 9411.

Yritysasiakaspalvelumme on suljettuna Helatorstaina 26.5.2022

Verkkokauppatilauksiin liittyvät tiedustelut arkisin ma-to 10-18 ja pe 10-16  numerosta 020 786 9410

Puheluhinnoittelu:

Kiinteästä liittymästä soitettaessa 8,4 snt/min 
Matkapuhelimesta soitettaessa 8,4 snt/min 

Koskeeko yhteydenottosi tuotteen saatavuutta lähimmässä Puuilossasi? Ota yhteyttä kyseiseen tavarataloon – katso yhteystiedot täältä

Mikäli haluat saada lisätietoja yrityksesi asiointiin liittyen, olet tervetullut ottamaan yhteyttä yritysasiakaspalveluumme. Palvelemme arkisin klo 8–16.00 ja yhteydenotto onnistuu joko sähköpostitse osoitteeseen yritysasiakaspalvelu@puuilo.fi tai puhelimitse numeroon 020 786 9411. Suosittelemme olemaan meihin yhteydessä sähköpostitse, mikäli asiasi koskee Puuilo FIRMA -asiakastilin avaamista, luottomäärän nostamista tai osto-oikeuksien päivittämistä.

Palvelemme arkisin kello 8-16.

Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen yritysasiakaspalvelu@puuilo.fi, mikäli asiasi koskee:

 • Puuilo FIRMA-tilin avaamista
 • Luottomäärän nostamista
 • Osto-oikeuksien päivittämistä 

Puhelin: 020 786 9411
Puheluhinnoittelu:

Kiinteästä liittymästä soitettaessa 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min
Matkapuhelimesta soitettaessa 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min

Koskeeko yhteydenottosi tuotteen saatavuutta lähimmässä Puuilossasi? Ota yhteyttä kyseiseen tavarataloon – katso yhteystiedot täältä


Usein kysytyt kysymykset

Osto-oikeuden päivittäminen

Voit päivittää osto-oikeuksia ottamalla yhteyttä yritysasiakaspalveluumme.

Voit pyytää osto-oikeuden lisäämistä, poistamista ja listaa kaikista osto-oikeutetuista.

Verkkokaupasta tilaaminen

Puuilo FIRMA -tiliasiakkuus ei ole käytössä verkkokaupassamme. Voit käyttää tililuottoa tavarataloissamme asioidessasi.

Mikäli yksikään myymälöistämme ei sijaitse yrityksellenne sopivan matkan päässä tai haluatte muusta syystä tilata tuotteita mieluummin verkkokaupastamme, myös se onnistuu vaivattomasti. Tilatessanne tuotteita verkkokaupastamme yrityksenne voi hyödyntää joustavaa yrityslaskuamme. Tarjoamamme Svea Yrityslasku -palvelu on helppokäyttöinen. Yrityslaskua käyttäessään yrityksenne voi tehdä ostokset sivustollamme tavalliseen tapaan, ja kun tilaus on valmis, voitte valita maksutavaksi Yrityslaskun. Yrityksille tarjoamamme laskupalvelu ei vaadi erillistä hakemusta tai rekisteröitymistä. Huomioithan, että verkkokauppaamme räätälöity Svea Yrityslasku ei käy maksuvaihtoehtona myymälöissämme. Yritys voi tehdä halutessaan tehdä verkkokauppatilauksen myös yleisiä verkkokaupan maksutapoja käyttäen.

Otathan huomioon, että Puuilo FIRMA -asiakastilillä ei ole toistaiseksi mahdollista kirjautua sisään verkkokauppaamme.

Puuilo FIRMA -tiliasiakkuus ei ole käytössä verkkokaupassamme. Voit käyttää tililuottoa tavarataloissamme asioidessasi.

Yritys voi tehdä verkkokauppatilauksen yleisiä verkkokaupan maksutapoja käyttäen, sekä Svea Payments Oy:n tarjoamalla Svea Yrityslaskulla.

Mikäli yksikään myymälöistämme ei sijaitse yrityksellenne sopivan matkan päässä tai haluatte muusta syystä tilata tuotteita mieluummin verkkokaupastamme, myös se onnistuu vaivattomasti. Tilatessanne tuotteita verkkokaupastamme yrityksenne voi hyödyntää joustavaa yrityslaskuamme. Tarjoamamme Svea Yrityslasku -palvelu on helppokäyttöinen. Yrityslaskua käyttäessään yrityksenne voi tehdä ostokset sivustollamme tavalliseen tapaan, ja kun tilaus on valmis, voitte valita maksutavaksi Yrityslaskun. Yrityksille tarjoamamme laskupalvelu ei vaadi erillistä hakemusta tai rekisteröitymistä. Huomioithan, että verkkokauppaamme räätälöity Svea Yrityslasku ei käy maksuvaihtoehtona myymälöissämme.

Palautukset ja reklamaatiot

Puuilo FIRMA -asiakastilillä ostettujen tuotteiden palautus- ja reklamaatio-ohjeet ovat samat kuin tavaratalo-ostoksilla. Ostotiedoilla voimme tarvittaessa etsiä kuitin, jolloin pyydämme ottamaan yhteyttä yhteydenottolomakkeella.

Laskutustapasi ollessa kertalasku, saat hyvityslaskun 1-2 arkipäivän kuluessa tuotepalautuksesta. Koontilaskulla hyvitys on mukana seuraavan kuukauden koontilaskussa.