Ideat ja vinkit

Tältä sivulta löydät ideat ja vinkit rakentamiseen, pihaan ja puutarhaan ja oikeiden työkalujen ja tarvikkeiden valintaan. Inspiroidu ja opi uutta!

 

8.5.2023 Mikä on paras kaasugrilli 2023 - opas kaasugrillin valintaan

Mitä pitää ottaa huomioon, kun valitaan grilliä? Lue asiantuntijoidemme vinkit kaasugrillin valintaan ja käyttöön. Vaihtoehtoisesti voit myös katsoa videolta tiivistetyn version!

7.2.2023 Terassin öljyäminen ja terassin huolto

Miten terassia tulisi huoltaa? Lue asiantuntijoidemme vinkit terassin oikeaoppiseen pesuun ja öljyämiseen. Vaihtoehtoisesti voit myös katsoa videolta tiivistetyn version!

9.1.2023 Aggregaatin valinta - näin valitset oikean aggregaatin

Millainen aggregaatti sopii parhaiten omiin tarpeisiini? Lue asiantuntijoidemme ohjeet siihen, mitä pitää ottaa huomioon, kun valitaan aggregaattia. Vaihtoehtoisesti voit myös katsoa videolta tiivistetyn version!

16.9.2022 Näin valitset oikean teräketjun moottorisahaasi

Millainen teräketju moottorisahaani käy? Lue asiantuntijoidemme ohjeet siihen, mitä pitää ottaa huomioon, kun moottorisahaan hankitaan uusi teräketju. Vaihtoehtoisesti voit myös katsoa videolta tiivistetyn version!

9.9.2022 Aurinkopaneelin hankintaopas

Minkälainen aurinkopaneeli kannattaa hankkia? Lue asiantuntijamme ohjeet aurinkopaneelin hankitaan tai katso videolta tiivistetty versio! Opit myös, miten valitset sopivan aurinkopaneelisäätimen sekä akun.

17.5.2022 Uppopumpun valinta – Näin valitset oikean uppopumpun

Uppopumppu on veteen upotettava pumppu, joka pumppaa ympärillään olevan veden letkua pitkin toiseen kohteeseen. Uppopumppuja on saatavilla monenlaisia, ja jotta saat valittua juuri sinun tarkoituksiisi sopivan pumpun, on hyvä pohtia seuraavia kysymyksiä ennen ostopäätöstä.

Ajankohtaiset tuotteet