Koti ja talous

Keittiövälineet ja astiat Puuilosta. Kertakäyttömukit, kertakäyttölautaset ja kertakäyttöaterimet kilpailukykyiseen hintaan. Tefal paistinpannut ja erilaiset kattilat helpottavat ruanlaittoa. Osta Varta paristot ja varavirtalähteet kätevästi netistä. ATK-tarvikkeisiin kuuluvat mm. HDMI-kaapelit, kaiuttimet, hiirimatot, bluetooth-kuulokkeet, muistitikut, adapterit ja Mobia datakaapelit. SmartHome valvontakamerajärjestelmä. Älypistoriasia, savuilmaisin, hämäysvalvontakamerat ja riistakamerat tehokkaaseen valvontaan. Älypuhelimelle on hyvä hankkia panssarilasi / turvalasi jotta näyttö pysyy ehjänä. Hierontalaitteet ja kaukosäätimet sekä TV-seinätelineet edullisesti. Lämpömittarit, siivoustarvikkeet, WC-paperi, talouspaperi, roskapussit ja jätesäkit, varastolaatikot, muuttolaatikot, Orthex vesisaavit ja vesikanisterit nopeasti netistä. Kuramatot, vahakankaat ja muut kodintekstiilit. Pölynimurin pussit. Pyykinpesuaineet, Tolu siivouskemikaalit, shampoot, saipppuat ja hoitoaineet sekä muu kosmetiikka. Konttoritarvikkeista löytyvät mm. taulupohjat, maalaustelineet sekä taidetarvikkeet. Kirjepaperit ja kirjekuoret, mapit, kalenterit, lehtiöt sekä kynät jokaiseen toimistoon.

Kun koti on toimiva, arkea on huomattavasti helpompi pyörittää. Erilaiset kodin tarvikkeet ovat ratkaisevassa asemassa kodin toimivuuden lisäksi myös kotona viihtymisen ja erilaisten askareiden tekemisen kannalta. Jo pienet tarvikehankinnat voivat edesauttaa kodin toimivuutta ratkaisevasti, ja tänä päivänä kodin toimivaksi tekemistä voi edistää mitä moninaisemmilla tarvikehankinnoilla. Kodin tarvikkeet muodostavat mittavan kotitaloustuotteiden kategorian, johon kuuluu monipuolisesti erilaisia tarvikkeita lukuisiin käyttötarkoituksiin. Olipa kyseessä seinäkoukut, kenkäteline, silitysrauta, säilytyslaatikko tai pyykkipojat, kodin tarvikkeet pitävät sisällään kaikki nämä ja paljon muuta.

Kotitalous pyörii toimivasti, kun perusasiat ovat kunnossa. Looginen järjestys mahdollistaa tavaroiden löytämisen kerta toisensa jälkeen, kun ne palautetaan käytön jälkeen takaisin omille paikoilleen. Ensiarvoisen tärkeässä asemassa kodintarvikkeiden maailmassa ovatkin erilaiset säilytysratkaisut, kuten korit, laatikot ja hyllyt, joita voi sijoittaa niin kaappien sisään kuin muuallekin kotiin. Sama pätee myös varastoon ja autotalliin, kesämökistä puhumattakaan. Kodin viihtyvyyteen vaikuttavat huomattavasti myös muut arkea helpottavat kodin tarvikkeet. Esimerkiksi siivouskerrat vähentyvät ja lika estyy kulkeutumasta pitkin asuntoa, kun eteisen lattialla laadukas kuramatto.

Erilaiset kotitaloustavarat helpottavat monissa arjen askareissa. Kätevät kuivausoksat mahdollistavat esimerkiksi ulkoilmassa kastuneiden vaatteiden ja asusteiden ilmavan ja tehokkaan kuivattamisen kylpyhuoneessa. Myös muut sauna- ja kylpyhuonetarvikkeet sujuvoittavat arkea miellyttävällä tavalla. Erilaiset jakkarat tuovat tehokkuutta arkeen tarjoamalla lisäpituutta kodin askareisiin esimerkiksi etsittäessä tavaroita korkealla sijaitsevista kaapeista. Näppärästi huoneesta toiseen siirrettävä jakkara on ehdoton arjen apulainen. Digitaalinen lämpömittari puolestaan kertoo luotettavasti sisäilman ja ulkoilman lämpötilan pikaisella vilkaisulla. Tässä vain muutamia esimerkkejä siitä, millaiset kotitaloustavarat helpottavat jokapäiväistä elämäämme.

Osta nyt Puuilosta kotisi toimivuutta täydentävät kodin tarvikkeet. Tarjoamme upean valikoiman erilaisia ratkaisuja, joiden avulla pääset nauttimaan sujuvammasta arjesta niin kotona kuin mökilläkin. Samalla käynnillä voit myös kätevästi päivittää muun muassa pihatarvikkeet ja puutarhatarvikkeet. Meiltä ostat tarvitsemasi tuotteet aina järkihintaan riippumatta siitä, tilaatko ne verkkokaupastamme tai vierailetko jossakin yli 30 tavaratalostamme. Verkkokaupassamme asioidessasi saat aina nopean ja varman toimituksen ja ilmaisen palautuksen. Tervetuloa Puuiloon laittamaan koti ja piha kuntoon kertaheitolla!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet