34 myymälää ympäri Suomen! Katso lähin Puuilo

Aurinkopaneelit ovat ekologisia ja taloudellisia sähkön tuottajia, jotka sopivat yhtä hyvin asennettaviksi niin omakotitaloon kuin mökillekin. Aurinkosähkö on nyt suositumpaa kuin koskaan aikaisemmin, sillä pitkälle kehittynyt nykytekniikka ja hintojen lasku on tehnyt aurinkopaneelien hankinnasta takavuosiin verrattuna taloudellisesti kannattavampaa. Paneelien hankkiminen on suosittua niin taloutensa tasapainosta kuin ympäristöasioista kiinnostuneiden keskuudessa. Kun käytössä on oma aurinkosähkön tuotantojärjestelmä, sen omistaja välttyy mukavasti hintavalta sähkönsiirtomaksulta. Laadukkaat paneelit kestävät käytössä useita vuosikymmeniä, ja ne tulevat pitkässä juoksussa maksamaan itsensä takaisin.

Aurinkopaneelit asennetaan talon katolle, mieluiten kaltevaan kulmaan kohti etelää. Asennuksen yhteydessä kannattaa myös huomioida mahdolliset puut ja toiset rakennukset, jotta ne eivät pääse varjostamaan paneeleita ja sitä kautta heikentämään niiden tehoa. Tärkeintä paneelien asennuksessa onkin se, että tehon varmistamiseksi niiden sijoituspaikka takaa parhaat mahdolliset edellytykset riittävälle auringonsaannille. Itse paneelien asentaminen käy kätevästi ja nopeasti. Yleinen harhaluulo on, että aurinkopaneelit tuottaisivat sähköä ainoastaan aurinkoisina kesäpäivinä. Tosiasiassa paras ajankohta aurinkosähkön tuotannolle ovat kuitenkin talviset aurinkoiset päivät, kun lämpömittarin lukema on pikkupakkasella. Keskimääräisesti paras aurinkoenergian tuotantoaika on maaliskuusta lokakuulle ja heikoin puolestaan marraskuusta helmikuulle.

Aurinkosähköä varaavia paneeleita on saatavilla yksittäisinä paneeleina, minkä lisäksi valinnaksi voi päätyä näppärä aurinkopaneelipaketti, joka sisältää paneelin lisäksi myös latauksensäätimen, kiinnikkeet ja johdot. Aurinkopaneelisetti on kattava paketti, jolla pääsee kätevästi alkuun aurinkoenergian tehokkaassa talteenotossa. Sarjaa täydentämään voi hankkia kätevästi yksittäisiä paneeleja omien yksilöllisten tarpeiden mukaan. Saatavilla on myös erilaisia lisätarvikkeita paneeleiden täydentämiseksi.

Tuota sähköä kotiisi tai kesämökillesi kätevästi laadukkaiden aurinkopaneelien avulla. Yksittäiset paneelit, aurinkopaneelisarjat sekä niihin kuuluvat tarvikkeet hankit kätevimmin Puuilolta. Meiltä hankit myös muut sähkötarvikkeet järkihintaan, joko verkkokaupastamme tai jostakin yli 30 tavaratalostamme. Tarjoamme verkkokaupassamme sekä nopean ja varman toimituksen että joustavuutta hankintaan tuovan ilmaisen palautuksen. Osta paneelisi tai aurinkopaneeli pakettisi näppärästi meiltä, ja olet askeleen lähempänä ympäristön huomioon ottavaa, taloudellista sähköntuotantojärjestelmää!

View as Ruudukko Luettelo

20 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

20 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Asiakaspalvelu

Ota yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun tai tavarataloa koskevissa asioissa suoraan tavarataloon.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 30 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Toggle Nav