LVI

Erilaiset LVI-osat ovat tärkeitä komponentteja jokaisessa kodissa, sillä ne muodostavat huomattavan osan kodin piilossa olevasta, mutta sitäkin merkittävämmästä talotekniikasta. LVI-osat varmistavat lämmön, veden ja ilmanvaihdon toimivuuden jokaisessa kodissa. LVI-tarvikkeet sisältävät monipuolisen valikoiman erilaisia teknisiä tuotteita, kuten kodin sisäilman laadukkaana ja raikkaana säilyttävät ilmanvaihtotuotteet sekä käyttö-, lämmitys- ja jäteveden asianmukaisen kuljetuksen varmistavat vesi- ja viemäröintituotteet.

Muutamia esimerkkejä yleisistä LVI-tarvikkeista

Yksi kodin tärkeistä LVI-tarvikkeista on rännikaivo, joka estää kosteuden pääsemisen talon rakenteisiin. Optimaalisesti toimiva rännikaivo auttaa välttymään talon kosteusvaurioilta sekä rakenteiden lahoamiselta ja homehtumiselta ohjaten veden poispäin talosta. Lisäksi rännikaivo myös ehkäisee lehtien, roskien ja soran joutumista sadevesiviemäriin, mikä vähentää merkittävästi tukosten muodostumisen riskiä. Tämän päivän innovatiiviset rännikaivot ovat helppohoitoisia.

Vesiputkistoon voi muodostua aika ajoin viemäritukoksia. Tällaisten tilanteiden varalta oiva apuväline on viemärirassi, eli putkirassi, jonka avulla tukkeumat saa irrotettua kätevästi. Vesiputkista puhuttaessa vesiputken kiinnike on pieni, mutta sitäkin tärkeämpi LVI-tarvike. Vesiputken kiinnike varmistaa vesiputkelle tiiviin asennuksen. Kuten erilaisten vesiputkien kohdalla, myös vesiputken kiinnikevalikoimassa on runsaasti valinnanvaraa, ja kiinnikkeitä löytyy kokonsa puolesta useissa eri millimetriluokissa.

LVI-tarvikkeisiin lukeutuvat myös erilaiset ulkokäyttöön suunnitellut, mukavuutta lisäävät tuotteet. Näistä esimerkkinä kevytsuodatin altaan reunalle ripustimella asennettavaksi. Tämä kätevä vedensuodatin huolehtii kylpyveden puhtaudesta kylpytynnyrissä. Toinen oiva esimerkki näistä tuotteista on retkille ja vaelluksille kehitetty ladattava retkisuihku, joka mahdollistaa näppärän peseytymisen kuuman patikointipäivän päätteeksi. Kyseessä on USB:n kautta ladattava suihku, joka ottaa veden luonnon vesilähteestä tarjoten käyttäjälleen virkistävän suihkun.

Tutustu nyt Puuilon valikoimaan ja löydä meiltä tarvitsemasi LVI-osat, kuten LVI-liittimet sekä hanat, suihkuletkut ja suihkusetit – ja kaikkea siltä väliltä. Meiltä ostat tarvitsemasi tuotteet aina järkihintaan riippumatta siitä, tilaatko ne ympäri vuorokauden avoinna olevasta verkkokaupastamme tai vierailetko jossakin yli 30 tavaratalostamme. Verkkokaupassamme asioidessasi säästät aikaa ja saat nopean ja varman toimituksen sekä ilmaisen palautuksen. Tervetuloa Puuiloon laittamaan kodin LVI-ratkaisut kuntoon kertaheitolla!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet