Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksille! Lue lisää.

Toimitus- ja maksuehdot

Puuilon verkkokaupan yleiset toimitus- ja maksuehdot 24.9.2020.

Tilaaminen

Puuilon verkkokaupasta voi tilata rekisteröitymättä tai rekisteröitymällä Puuilon asiakkaaksi. Tilauksen tekeminen ja maksaminen tapahtuu suojatussa SSL-yhteydessä pankin tai maksuntarjoajan palvelussa, jotta asiointi Puuilon verkkokaupassa olisi asiakkaalle mahdollisimman turvallista. Tietoturvan takaamiseksi verkkokaupan asiakaspalvelu ei voi vastaanottaa tai käsitellä maksutietoja puhelimitse tai sähköpostitse, joten tilaus tulee aina tehdä henkilökohtaisesti verkkokaupassa osoitteessa puuilo.fi. Verkkokauppa käyttää evästeitä. Kaikista onnistuneista tilauksista tulee aina tilausvahvistus annettuun sähköpostiosoitteeseen. Tilaukseen ei voi tehdä muutoksia muutoin kuin ottamalla yhteys Puuilon verkkokaupan asiakaspalveluun.

Hinnat

Tuotteiden voimassaolevat hinnat on ilmoitettu verkkosivuilla. Hinnat sisältävät arvonlisäveron ja mahdolliset kierrätysmaksut. Tilauksen loppuvaiheessa lisätään tilauksen loppusummaan valitun toimitustavan kulut. Puuilo Oy pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Puuilolla on oikeus peruuttaa asiakkaan tekemä tilaus, jos hintatieto tai saatavuus verkkokaupassa on teknisen tai muun ongelman takia virheellinen.

Maksutavat

Puuilon verkkokaupassa on käytössä kaikki yleisimmät maksutavat. Maksunvälittäjän yhteystiedot:

Svea Payments Oy

Y-tunnus: 2121703-0

Mechelininkatu 1 A

00180 Helsinki

Puhelin: 09 4241 7040

Sähköposti: asiakaspalvelu.payments@svea.fi

Verkkopankkien verkkomaksupainikkeet

Voit maksaa tilauksen minkä tahansa suomalaisen pankin verkkomaksupainikkeen kautta. Kun käytössäsi on oman pankkisi antamat käyttäjätunnukset ja olet maksamassa nettiostoksiasi, siirryt verkkokauppamme sivuilta hetkeksi omaan pankkiisi ja maksat valitsemasi tuotteet suoraan omalta tililtäsi. Maksunsaajana näkyy Svea Payments Oy (tai aputoiminimi Maksuturva Group Oy), joka huolehtii verkkokauppamme maksujenvälityksestä.

Korttimaksut (Visa, Visa Electron, MasterCard ja Business Eurocard)

Maksukortilla maksaminen verkkokaupassamme on vaivatonta ja turvallista. Korttimaksamisesta verkkokaupassamme huolehtii Svea Payments Oy yhteistyössä Payment Highway Oy:n ja Bambora AB:n kanssa. Maksutapahtuman aikana luottokorttitietoja käsitellään aina suojatussa verkkoyhteydessä. Korttinumeroita ei tallenneta verkkokaupan tai Svea Payments Oy:n tietojärjestelmiin vaan ne käsitellään teknisen palveluntuottajan Payment Highway Oy:n toimesta.

Maksaminen Pivo-sovelluksella

Verkkokaupassamme voi maksaa helposti ja turvallisesti mobiilissa Pivo-sovelluksella. Pivo-sovellusta voivat käyttää kaikkien pankkien asiakkaat. Mobiilikäytössä maksaessa Pivo-sovellus avautuu automaattisesti, selaimen kautta tietokoneella käytettäessä voit syöttää puhelinnumerosi sille varattuun kenttään, jonka jälkeen maksu hyväksytään Pivo-sovelluksessa tai puhelinnumeron perusteella valitussa muussa sovelluksessa. Maksu veloitetaan oletusarvoisesti pankkitililtä (OP:n asiakkaat) tai Pivo-sovellukseen tallennetulta kortilta (muiden pankkien asiakkaat).

Pivo- käyttäjä voi myös hakea Pivo-maksuaikaa applikaation kautta. Pivo- maksuaika on 1000 euron luotto, jolla voi maksaa Pivo-sovelluksen kautta. Luottopäätöksen Pivo- käyttäjä saa heti ja luoton myöntää Arvato Finance. Pivon maksuaika on korotonta keskimäärin 30 päivää, ja ostaja saa laskun suoraan sähköpostiinsa. Maksuajan voi myös pilkkoa pienempiin eriin.

Maksaminen Siirto-sovelluksilla

Verkkokaupassamme voi maksaa helposti ja turvallisesti mobiilissa Siirto-sovelluksilla. Siirto on pankkirajat ylittävä, aivan uusi tapa tehdä verkkopankkimaksuja. Siirto-maksuja voi tehdä Nordean Siirto-sovelluksella, Pivolla sekä OP-mobiililla. Mobiilikäytössä maksaessa käyttämäsi Siirto-sovellus avautuu automaattisesti, selaimen kautta tietokoneella käytettäessä voit syöttää puhelinnumerosi sille varattuun kenttään, jonka jälkeen maksu hyväksytään Siirto-sovelluksessa tai puhelinnumeron perusteella valitussa muussa sovelluksessa. Maksu veloitetaan Siirto-sovellukseen tallennetulta pankkitililtä.

Lasku ja erämaksu

Lasku

Laskun laskutuslisä on 3,95 €.

Svea Ekonomi tarjoaa sinulle mahdollisuuden ostaa ostokset laskua vastaan vähintään 14 päivän maksuajalla aina 3 000 € asti. Huomioithan seuraavat asiat:Kun valitset vaihtoehdoksi ”maksa laskulla” tarkistamme luottotietosi henkilötunnustasi vastaan. Ostoksien toimitus tapahtuu osoitteeseen, joka löytyy väestörekisteristä tai mikäli käytät ns. vahvaa tunnistautumista verkkopankkitunnuksillasi (TUPAS), ostoksiesi toimitus tapahtuu antamaasi toimitusosoitteeseen. Viivästyskorko on 7 % + korkolain mukainen viitekorko. Maksuhuomautuksesta veloitamme 5 euroa. Ostajan tulee olla täyttänyt 21 vuotta.

Laskun muuttaminen luotoksi

Sinulla on mahdollisuus maksaa laskusi erissä Ostoluotolla. Laskun mukana on Ostoluottosopimus sekä tarkemmat Ostoluottoehdot. Tutustu ehtoihin huolellisesti ja hyväksyttyäsi ne, palauta allekirjoitettu Ostoluottosopimus Svealle – tämän jälkeen voit jakaa laskusi pienempiin eriin maksamalla vähintään laskulla mainittu minimierän.

Luoton voit maksaa milloin tahansa kokonaan pois ilman lisäkuluja. Luottoosi liittyen voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun numeroon 09 4242 3330 tai asiakasinfo@svea.fi.

Tutustu etukäteen luottoehtoihin sekä vakiomuotoisiin eurooppalaisiin kuluttajaluottotietoihin tästä.

Erämaksu

Erämaksun perustamiskulu on 5 €.

Svea Ekonomi tarjoaa sinulle mahdollisuuden maksaa ostokset osissa. Voit maksaa ostoksesi luotolla osissa, kun olet hyväksynyt luotonmyöntökriteerit ja täyttänyt henkilötunnuksesi kassalla. Käyttäessäsi ns. vahvaa tunnistautumista verkkopankkitunnuksillasi (TUPAS), ostoksiesi toimitus tapahtuu haluamaasi toimitusosoitteeseen, muussa tapauksessa ostokset toimitetaan Väestörekisteristä löytyvään osoitteeseesi.

Luottoajan valitset sinulle parhaiten sopivaksi. Luotto tulee hoitaa sovitun ajan kuluessa. Se edellyttää, että maksat vähintään sovitun summan kuukausittain. Luonnollisesti voit maksaa myös koko luoton pois kerralla ilman kuluja käyttämättömältä luottoajalta.

Saat kotiisi luottosopimuksen (2 kappaletta) joista sinun tulee allekirjoittaa toinen ja palauttaa se Svealle. Samalla saat myös luoton tarkemmat ehdot, jotka allekirjoituksellasi hyväksyt. Luottoosi liittyen voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun numeroon 09 4242 3330 tai asiakasinfo@svea.fi

Mikäli maksut jäävät maksamatta, emmekä ole saaneet yhteydenottoa maksun hoitamisesta, siirrämme saatavat perittäviksi kuluttajansuojalain ehtojen mukaisesti. Lisätietoja ehdoista ja palvelusta saat asiakaspalvelustamme. Lue tarkemmat ehdot tästä.

1.9.2019 voimaan astuva lakimuutos luotto- ja lainatuotteiden koroista ja kuluista edellyttää muutoksia Svea erämaksun osalta. Tämä näkyy 1.9. jälkeen tehdyissä luottosopimuksissa koron sekä käsittelykulujen kohdalla. Lisätietoja lakimuutoksesta ja sen vaikutuksesta saat Svean asiakaspalvelusta asiakasinfo@svea.fi.

Lisätietoja etämyynnistä ja internetissä tapahtuvasta kaupankäynnistä saat kuluttajaviraston sivuilta:

www.kuluttajavirasto.fi tai luottosopimuksestamme, jonka löydät täältä. Svea noudattaa henkilötietosuojalakia. Myös tästä löytyy lisätietoja kuluttajaviraston sivuilta.

Yrityslasku

Svea yrityslasku

Svea Payments tarjoaa yrityksille mahdollisuuden ostaa ostokset laskua vastaan 14 päivän maksuajalla. Luotonantajana toimii Svea Ekonomi AB, Filial i Finland. Huomioithan seuraavat asiat:

  • Laskutuslisä 3,95 €.
  • Yrityslaskun voi valita maksutavaksi, kun ostoksen arvo ylittää 5 euroa ja on enintään 3 000 euroa.
  • Kun valitset maksutavaksi Yrityslaskun, yrityksen tiedot tarkistetaan y-tunnuksen perusteella, ja tunnistautumalla henkilökohtaisilla pankkitunnuksillasi TUPAS-palvelussa vakuutat olevasi oikeutettu tekemään tilauksen yrityksen nimissä.
  • Maksuehto 14 päivää.
  • Viivästyskorko on 7 % + korkolain mukainen viitekorko. Maksuhuomautuksesta veloitamme 5 euroa.
  • Yrityslaskua ei voi muuttaa osamaksuksi.
  • Ostaja on vastuussa henkilökohtaisesti, mikäli yritys kieltäytyy maksamasta laskua.
  • Tilauksen tekijän tulee olla täyttänyt 18 vuotta.

Yhteystiedot:

Svea Ekonomi Ab,

filial i Finland

Mechelininkatu 1 A

00180 Helsinki

Puhelin: 09 4242 3092

Sähköposti: webpay@svea.fi

Puuilo FIRMA

Yritykset voivat tilata Puuilon verkkokaupasta laskulle, mikäli heillä on voimassa oleva FIRMA-tili. Tilaus lähetetään sähköpostilla Puuilon verkkokaupan asiakaspalveluun. FIRMA-tili ei siis ole maksuvaihtoehto verkkokaupassa www.puuilo.fi. Tilauksessa on ilmoitettava tilattava tuote, tuotteen tuotenumero tai EAN-koodi, tilattava määrä, haluttu toimitustapa sekä mahdolliset muut lisätiedot. Toimitustavat suoraan yrityksen osoitteeseen alk. 12,90 €. Tuotteiden hinnat sisältävät alv:n.

Lisätietoja tästä.

Toimitusmaksut

Nouto Puuilo-myymälästä

Posti SmartPost

Posti Noutopiste

Matkahuolto Lähellä-paketti

Matkahuolto Bussipaketti

Posti Kotiinkuljetus

Posti Rahti

 

0 €

4,90 €

4,90 €

6,90 €

6,90 €

alk. 9,90 €*

alk. 30 €**

 

Nouto Puuilo-myymälästä 0 €
Posti SmartPost 4,90 €
Posti Noutopiste 4,90 €
Matkahuolto Lähellä-paketti 4,90 €
Matkahuolto Bussipaketti 4,90 €
Posti Kotiinkuljetus alk. 9,90 €*
Posti Rahti alk. 30 €**

 

*) Postin Kotiinkuljetus

<10 kg - 9,90 €
<20 kg - 12,90 €
<35 kg - 16,90 €

** Postin Rahti:

>35 kg - 30 €
>50 kg - 50 €
>500-1500 kg - 100 €

Joillakin tuotteilla saattaa olla painosta poikkeava rahtihinta. Tämä johtuu paketin suuresta koosta.

Veloitukseton toimitus

Veloitukseton toimitus koskee yli 100 € arvoisia tilauksia, jotka on koon ja painon puolesta mahdollista toimittaa pakettiautomaattiin tai noutopisteeseen. Veloitukseton toimitus ei koske rahtitilauksia ja kotiinkuljetusta. ​

Noutopisteiden ja pakettiautomaattien paino- ja pituusrajoitteiden vuoksi yli 35 kg painavat sekä yli 2,3 metriä pitkiä tuotteita sisältävät tilaukset toimitetaan Postin Rahdilla vastaanottajan toimitusosoitteeseen. Rahtikulumme ovat tilauksen koosta riippuen 30, 50 tai 100 €.​

Toimitustavat

Puuilon verkkokaupassa on käytössä kattavat toimitusvaihtoehdot. Verkkokauppa karsii automaattisesti tilaukselle sopivat toimitustavat, joista tilaaja voi valita itselleen mieluisimman vaihtoehdon. Puuilon verkkokauppa toimittaa ympäri Manner-Suomen ja Ahvenanmaalle, mutta ei sisä- tai ulkosaaristoon. Toimitus voi koostua useista osatoimituksista. Puuilon verkkokauppa pidättää oikeuden muuttaa toimitustapaa, mikäli toimitus ei onnistu valitulla toimitustavalla. Noutamattomat/palautuneet tilaukset perutaan automaattisesti Puuilon toimesta, mikäli tilaaja ei ole erikseen ollut yhteyksissä Puuilon verkkokaupan asiakaspalveluun.

Nouto Puuilon myymälästä

Tilaus voidaan noutaa halutusta Puuilo-myymälästä, mikäli tuotteita on kyseisen myymälän varastossa. Puuilo lähettää ilmoituksen sähköpostilla tai tekstiviestillä, kun tilaus on valmis noudettavaksi. Noutotilaukset käsitellään vuorokauden kuluessa tilauksesta. Henkilöllisyys todennetaan ennalta maksettua tilausta noudettaessa. Ota mukaan viranomaisen myöntämä passi, ajokortti tai henkilökortti. Tilaus on noudettavissa myymälän aukioloaikojen mukaisesti. Tilaus tulee noutaa 30 päivän kuluessa ilmoituksen saapumisesta.

Noutotilauksen voi noutaa myös toinen henkilö viranomaisen myöntämällä passilla, ajokortilla tai henkilökorttilla seuraavin tavoin: noutohenkilön voi nimetä valmiiksi ostoskorin Lisätietoa-kohdassa, lähettämällä valtuutuksen sähköpostitse noutomyymälle (samasta osoitteesta kuin tilauksella) tai virallisella valtakirjalla.

Postin SmartPost-pakettiautomaatti

SmartPostiin toimitetaan tilauksia, jotka ovat vähintään 25 x 15 x 3,5 cm kokoisia ja 250 g painoisia sekä enintään 60 x 36 x 60 cm kokoisia ja 35 kg painoisia. Tilauksen yhteydessä tilaaja voi itse valita sopivan SmartPost-pakettiautomaatin tilauksen toimitusosoitteen postinumeron perusteella. Puuilo lähettää seurantatunnuksen tilaajan ilmoittamaan sähköpostiin, kun tilaus on lähtenyt matkaan. Paketin kulkua voi seurata Postin Lähetysten seuranta -palvelun kautta. Posti lähettää tekstiviestillä saapumisilmoituksen, pakettiautomaatin lokeron numeron sekä sen avauskoodin. Toimitus ma-pe klo 19 mennessä.

Tilauksia säilytetään SmartPostissa korkeintaan 7 vuorokautta!Mikäli SmartPost-automaatti on täynnä, toimitetaan tilaus lähimpään Postin noutopisteeseen.

Pakettiautomaattien asiakastuki (Postin palvelu): Puh. 0100 85933 tai smartpost@posti.com Ma–pe 9–21, la 9–18 ja su 12–18

Postin noutopiste

Tilaus toimitetaan Postin lähimpään noutopisteeseen. Tilauksen enimmäispaino on 35 kg ja enimmäispituus 2 m. Noutopisteet sijaitsevat myymälöissä, marketeissa ja kioskeissa. Noutopiste valikoituu verkkokaupassa automaattisesti tilaajan toimitusosoitteen postinumeron perusteella. Lopullisen noutopisteen voi kuitenkin valita Oma noutopiste -sovelluksen avulla (maksuton Postin palvelu Google Play -kaupasta, sekä Applen AppStoresta).

Puuilo lähettää seurantatunnuksen tilaajan ilmoittamaan sähköpostiin, kun tilaus on lähtenyt matkaan. Paketin kulkua voi seurata Postin Lähetysten seuranta -palvelun kautta. Posti lähettää saapumisilmoituksen joko tekstiviestillä tai sähköpostilla. Tilauksen voi noutaa saapumisilmoituksen tai lähetystunnuksen avulla. Noutajan on aina todistettava henkilöllisyytensä noudon yhteydessä. Jos paketin noutaja on muu kuin osoitekorttiin merkitty vastaanottaja, täytyy paketin noutajalla olla mukana henkilötodistuksensa lisäksi valtakirja. Toimitus ma-pe klo 19 mennessä.

Tilauksia säilytetään korkeintaan 7 vuorokautta.

Matkahuolto Lähellä

Tilaus toimitetaan Matkahuollon pakettipisteeseen. Pakettipisteen voi tilaaja itse valita tilauksen yhteydessä. Muuten tilaus toimitetaan lähimpään pakettipisteeseen tilaajan toimitusosoitteen postinumeron perusteella. Pakettipisteet: Matkahuolto, Matkahuolto-asiamies, K-Market, R-kioski tai muu Matkahuollon pakettipiste. Tilauksen enimmäispaino on 30 kg ja enimmäispituus 2 m. Puuilo lähettää seurantatunnuksen tilaajan ilmoittamaan sähköpostiin, kun tilaus on lähtenyt matkaan. Paketin kulkua voi seurata Matkahuollon Lähetysten seuranta -palvelun kautta.

Paketti noudetaan saapumisilmoituksessa ilmoitetusta toimipisteestä. Paketti luovutetaan henkilötodistusta vastaan. Jos paketin noutaja on muu kuin osoitekorttiin merkitty vastaanottaja, täytyy paketin noutajalla olla mukana henkilötodistuksensa lisäksi valtakirja. Pakettia säilytetään maksutta 14 vuorokautta, jonka jälkeen noutamaton paketti palautuu.

Matkahuolto Bussipaketti

Paketti kuljetetaan Matkahuollon bussilla tilaajan toimitusosoitteen perusteella lähimpään Matkahuoltoon tai Matkahuolto-asiamiehen toimipisteeseen. Tilauksen enimmäispaino on 35 kg ja enimmäispituus 2,3 m. Puuilo lähettää seurantatunnuksen tilaajan ilmoittamaan sähköpostiin, kun tilaus on lähtenyt matkaan. Paketin kulkua voi seurata Matkahuollon Lähetysten seuranta -palvelun kautta.

Paketti noudetaan saapumisilmoituksessa ilmoitetusta toimipisteestä. Paketti luovutetaan henkilötodistusta vastaan. Jos paketin noutaja on muu kuin osoitekorttiin merkitty vastaanottaja, täytyy paketin noutajalla olla mukana henkilötodistuksensa lisäksi valtakirja. Pakettia säilytetään maksutta saapumisilmoituksen lähetyspäivä ja sitä seuraavat neljä (4) arkipäivää. Sen jälkeen säilytyksestä peritään varastointipalvelumaksu. Pakettia säilytetään yhteensä 14 päivää, jonka jälkeen noutamaton paketti palautetaan lähettäjälle lähettäjän kustannuksella, jollei muuta ole sovittu.

Postin Kotiinkuljetus

Puuilon verkkokaupasta voi tilata tilauksen myös kotiin toimitettuna. Kotiinkuljetus on mahdollinen alle 35 kg painaville tilauksille. Posti ottaa erikseen yhteyttä tilauksen vastaanottajaan, jolloin sovitaan toimitusaikaväli tilauksen toimitusosoitteeseen. Lähetykset toimitetaan vastaanottajalle arkipäivisin. Jakelu tapahtuu taajama-alueilla ma-pe klo 9-21, ja muualla maassa pääsääntöisesti klo 9-14. Palveluun kuuluu yksi (1) toimituskerta. Jos vastaanottaja ei ole paikalla sovittuna toimitusaikana, vastaanottajalle jaetaan yhteydenottopyyntökortti. Vastaanottaja voi tilata uudelleenjakelun (maksullinen) tai pyytää, että lähetys toimitetaan Postin noutopisteeseen, josta vastaanottaja voi sen noutaa.

Postin Rahti

Yli 35 kg painavat tai hyvin suurikokoiset tilaukset toimitetaan Postin Rahdilla vastaanottajan toimitusosoitteeseen. Posti ottaa erikseen yhteyttä tilauksen vastaanottajaan, jolloin sovitaan toimitusaikaväli tilauksen toimitusosoitteeseen. Lähetykset toimitetaan vastaanottajalle arkipäivisin. Jakelu tapahtuu taajama-alueilla ma-pe klo 9-21, muualla maassa pääsääntöisesti klo 9-14. Palveluun kuuluu yksi (1) toimituskerta. Jos vastaanottaja ei ole paikalla sovittuna toimitusaikana, vastaanottajalle jaetaan yhteydenottopyyntökortti.

DB Schenker

DB Schenkerin noutopisteitä on ympäri Suomen mm. K-ruokakaupat, R-kioskit, pakettiautomaatit ja monet paikallisten yritysten noutopisteet. Kuljetusaika on 1-2 arkipäivää, saat tiedon kun lähetys on noudettavissa. Palvelupiste säilyttää tilaustasi 14 vuorokautta ja pakettiautomaatti 7 vuorokautta. Lähetystä noutaessasi ota mukaan henkilöllisyystodistus. Toinen henkilö voi noutaa lähetyksen valtakirjan ja henkilöllisyystodistuksen avulla. Voit seurata toimituksesi etenemistä lähetystunnuksella.

Yli 35 kg painavat tai hyvin suurikokoiset tilaukset toimitetaan DB Schenkerin rahdilla vastaanottajan toimitusosoitteeseen. DB Schenker ottaa erikseen yhteyttä tilauksen vastaanottajaan, jolloin sovitaan toimitusaikaväli tilauksen toimitusosoitteeseen. Lähetys puretaan ajoneuvon välittömään läheisyyteen takalaitanostimella ja pumppukärryllä tai vastaanottajan käyttämällä kuormausvälineellä. Lähetykset toimitetaan vastaanottajalle arkipäivisin ja jos vastaanottaja ei ole paikalla sovittuna toimitusaikana, vastaanottajalle jaetaan yhteydenottopyyntökortti.

Toimitusaika

Normaali toimitusaika tilauksilla on 2-5 arkipäivää tilauksen vastaanottamisesta. Joillakin tuotteilla ja ruuhka-aikoina (esim. valtakunnalliset kampanjat) voi toimitusaika olla pidempi. Mikäli tavaran saatavuudessa on pidempiaikainen katkos, siitä ilmoitetaan erikseen. Oikeudet tuote- ja hintamuutoksiin pidätetään.

Asiakaspalautukset ja reklamaatiot

Käytössämme on 30 vuorokauden palautusoikeus. Palautuksen voi tehdä veloituksetta Postin ja Matkahuollon palvelupisteissä, sekä lähimmässä Puuilo-myymälässä. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäisessä myyntipakkauksessa.

Palautusoikeus ei koske hygienia- ja intiimituotteita pakkauksen avaamisen jälkeen (esim. hammasharja hiustenleikkuri ja nappikuulokkeet), elintarvikkeita ja lahjakortteja. Mittatilaustuotteilla ei ole palautus- tai peruutusoikeutta. Postin kotiinkuljetuksella toimitetut tuotteet palautetaan Postin tai Matkahuollon palvelupisteen kautta. Veloitukseton palautus ei koske Postin rahtitoimituksia. Rahdin palautuskulut ovat samat kuin toimituskulut. Vain vaatteilla ja jalkineilla on palautusoikeuden lisäksi vaihto-oikeus, jolloin tuotteen voi vaihtaa toiseen kokoon.

Kuljetuksessa vaurioitunut/virheellinen tuote tai puutteellinen toimitus tulee reklamoida viimeistään 30 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Jos reklamoitava tuote on mahdollista huoltaa toimittajalla tai huoltoyhteistyökumppanilla, lähetetämme tuotteen korjattavaksi. Reklamaatio- ja takuutapauksessa pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun ennen palautusta.

Lue lisää täältä.

Asiakaspalvelu

Ota yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun tai tavarataloa koskevissa asioissa suoraan tavarataloon.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo lähes 30 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!