Teräketjut, terät ja tarvikkeet

Terät ovat tärkeässä asemassa niin erilaisissa moottorikäyttöisissä sahoissa kuin ruohonleikkureissa ja trimmereissä. Moottorisahoissa olennainen osa sahojen toiminnan kannalta ovat teräketjut. Moottorisahan teräketju varmistaa tarkan sahauksen ja täydellisen lopputuloksen. Suorituskykyinen moottorisahan teräketju varmistaa työskentelyyn mahdollisimman tehokkaan sujuvuuden. Tästä syystä on tärkeää aika ajoin varmistaa, että teräketjut ovat kunnossa, ja tarpeen vaatiessa vaihtaa ketju pikimmiten uuteen, jotta sahaustyöt voivat sujua mallikkaasti jatkossakin. Jos taas omistat raivaussahan, ketjuterä raivaussahaan kannattaa sekin uusia vanhan terän käyttöiän tultuaan tiensä päähän.

Puuilo varustaa moottorisahat, ruohonleikkurit ja trimmerit uuteen uskoon

Moottorisahan kyseessä ollessa myös laippa on keskeisessä roolissa sahan toimivuuden kannalta. Moottorisahan teräketjun tavoin laippakin on vaihdettavissa helposti uuteen sahan käyttöiän jatkamiseksi. Laadukas terälaippa taipuu jopa ammattimaiseen sahaukseen ja kovempaan maatilakäyttöön. Kun laipaksi valikoituu painoltaan kevyt laippa, se tekee moottorisahasta helpon käsitellä.

Ruohonleikkurissa puolestaan ruohonleikkurinterä on tärkeässä asemassa varmistamassa, että nurmikko tulee leikatuksi tarkasti, siististi ja täsmällisesti. Edellä mainittujen teräketjujen ja laippojen lisäksi myös ruohonleikkurinterä on uusittava tarpeen vaatiessa, jotta nurmikon leikkuu sujuu ihanteellisesti. Nykypäivänä monet suosivat ruohonleikkureiden lisäksi myös käteviä trimmereitä, joilla kapeidenkin piha-alueiden ja istutusten reunusten siistiminen käy kätevästi. Trimmerin ollessa kyseessä trimmerin siima on kyseinen leikkaustyön suorittava osa. Trimmerin siima on sekin kuluva osa, jonka kunnosta tulee varmistua säännöllisin väliajon.

Jotta puutarhanhoito sujuisi mahdollisimman mukavasti ja tehokkaasti, tarkista moottorisahasi, raivaussahasi, ruohonleikkurisi tai trimmerisi terät ja teräketjut ennen kesäkauden alkua. Puuilosta löydät kattavan valikoiman teräketjuja, teriä ja tarvikkeita, joilla laitat vaivatta koneesi uuteen uskoon. Tutustuthan sivustollamme myös mahtavaan puutarhakoneiden valikoimaamme. Voit hankkia meiltä esimerkiksi uuden laadukkaan klapikoneen polttopuiden tekoon, lehtipuhaltimen puutarhatöihin tai ruohonleikkurin nurmikkosi parhaaksi.

Meillä asioidessasi etunasi on se, että ostat tarvitsemasi tuotteet aina järkihintaan riippumatta siitä, haluatko tilata ne verkkokaupastamme tai vierailetko jossakin tavarataloistamme, joita löytyy yli 30 ympäri Suomen. Tervetuloa Puuiloon tekemään laadukkaita hankintoja kukkarolle ystävälliseen hintaan!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet