Työvaatteet ja suojaimet

Asianmukaiset työvaatteet ovat tärkeimpiä varusteita niin rakennus- tai huoltotöitä tekevälle, metsurille kuin vapaa-aikana puuhailevalle kotinikkarillekin. Käyttötarkoitukseen sopimaan suunnitellut työvaatteet sekä parantavat työn sujuvuutta että ovat myös kulutusta kestäviä juuri oikeista paikoista, kunkin työtehtävän vaatimusten mukaisesti. Lisäksi tänä päivänä yhä useammat työvaatteet valmistetaan käyttämällä vaihtelevia säätiloja kestäviä materiaaleja, minkä ansiosta olo pysyy kuivana ja mukavana ulkotiloissa tapahtuvan työn tuoksinassa. Juuri mukavuus on avainasemassa työn sujuvuuden varmistamiseksi, ja pukeutumalla oikein päästä varpaisiin vältyt myös monilta ikäviltä yllätyksiltä. 
  
Olipa kyseessä sitten työtakki, metsurin takki, tehokasta näkyvyyttä tarjoavalla huomiovärillä varustettu varotakki tai huomioliivi, tai miellyttävää lämpöä keholle tarjoava lämpöliivi, näistä jokainen on yleensä varustettu käytännöllisillä taskuilla ja pidikkeillä, jotka helpottavat pienten, mutta tärkeiden esineiden helppoa saatavuutta kesken työtehtävien. Myös työhousuissa ja riipputaskuhousuissa sekä työhaalareissa on useita käteviä säilytysratkaisuja. Toimivan työasun täydentävät työkengät tai turvakengät, jotka tarjoavat työntekoon sekä toimivuutta että turvallisuutta.  
  
Työasusta puhuttaessa työvaatteiden ja työkenkien tai turvakenkien lisäksi keskeisessä roolissa ovat myös erilaiset suojaimet. Hengityssuojaimet ja kasvomaskit estävät esimerkiksi rakennuspölyn joutumisen hengitysteihin, joten ne parantavat työturvallisuutta entisestään. Suojalasit puolestaan pitävät silmät suojattuina, kun taas suojakypärät ja turvakypärät varmistavat mahdollisten vahinkojen ehkäisyn kallisarvoisen pään alueella. Muita tarpeellisia suojavarusteita ovat työtehtäviin sopivat työkäsineet, erilaiset turvavaljaat ja putoamissuojaimet sekä kuuloa suojaavat kuulosuojaimet ja korvatulpat. 
  
Jos työpaikkasi on meluinen, pölyinen tai muuten riskialtis, tai olet kotinikkari ja haluat suojautua kunnollisella tavalla, Puuilosta löydät asianmukaiset suojaimet, kuten esimerkiksi maskit ja hengityssuojaimet. Varustamme sinut myös monipuolisesti laadukkailla, moniin työtehtäviin mukautuvilla työvaatteilla sekä työjalkineilla. Sekä työvaatteiden että suojavarusteiden kunto kannattaa myös tarkistaa aika ajoin. Kun käytössä ovat toimivat varusteet, työt sujuvat huomattavasti turvallisemmin. Meillä asioidessasi voit ostaa kaiken tarvitsemasi joustavasti – joko verkkokaupastamme tai jostakin yli 30 tavaratalostamme. Tee nikkaroinnista, huoltotöistä tai muista suojavarusteita vaativista puuhista toimivampia yhdessä Puuilon kanssa! 

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet