Konenaulat, hakaset ja niitit

Runkonaulat, viimeistelynaulat ja lyöntiniitit kaikkiin kiinnitystarpeisiin

Runkonaulat

Yksi esimerkki olennaisista kiinnitystarvikkeista rakennustöissä ovat runkonaulaimessa käytettävät runkonaulat. Runkonaulan käyttökohteina ovat muun muassa lattian ja seinän asennus, koolaus, aluslattian ja pohjamateriaalin rakennus, ikkunoiden pystytys, seinien laudoitus sekä kaapistojen teko. Runkonaulat ovat välttämättömiä esimerkiksi uusien rakenteiden pystyttämisessä ja vanhojen korjaamisessa. Runkonaulat ovat suunniteltu kestämään suuria kuormia, minkä ansiosta ne soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi kattotuolien, runkojen ja muiden kantavien rakenteiden naulaamiseen. Runkonaulat tarjoavat vahvan pidon ja ne kestävät hyvin sään vaihteluita, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan ulkokäyttöön.

Puuilosta löydät myös tehokkaat runkonaulaimet.

Viimeistelynaulat

Viimeistelynaulat ovat hienovaraisempi vaihtoehto, joka on suunniteltu jättämään mahdollisimman huomaamaton jälki naulatessa. Ne ovat ihanteellisia listojen, karmien ja muiden viimeistelyelementtien kiinnittämiseen, missä siisti lopputulos on tärkeää. Viimeistelynaulat ovat pienempiä ja sirompia kuin runkonaulat, minkä ansiosta ne ovat helposti peitettävissä maalilla tai kittillä, jättäen puupinnat sileiksi ja esteettisesti miellyttäviksi.

Lyöntiniitit ja muut niitit

Lyöntiniitti on kiinnitystarvike, jota käytetään erilaisten materiaalien pysyvään yhdistämiseen. Se soveltuu erinomaisesti käytettäväksi niin rakennusprojekteissa, korjaustöissä kuin harrastetöissäkin, tarjoten luotettavan kiinnityksen, joka kestää rasitusta ja käyttöä. Lyöntiniitit ovat suosittuja erityisesti silloin, kun kiinnitettävien osien välillä on tarve saavuttaa tiukka ja kestävä liitos ilman perinteisen ruuvin tai naulan käyttöä. Puuilosta saat lyöntiniitit lyömättömään hintaan!

Valikoimastamme löydät myös muut niitit, kuten teräsniitit ja kupariniitit.

Käyttökohteet ja saatavuus

Kaikki nämä kiinnitystarvikkeet, kuten runkonaulat, viimeistelynaulat ja lyöntiniitit, löytyvät edullisesti Puuilosta. Niiden avulla voit toteuttaa niin pienet korjaustyöt kuin suuret rakennusprojektitkin tehokkaasti ja taloudellisesti. Valikoimamme kattaa eri pituudet, paksuudet ja metalliseokset, jotta löydät juuri oikeat tuotteet tarpeisiisi. Tilaa tuotteet kätevästi verkkokaupastamme tai tule käymään yhteen tavarataloistamme, jossa asiantuntevat myyjämme auttavat sinua valitsemaan oikeat naulat ja niitit juuri sinun projektisi tarpeisiin.

Puuilo - tekevän ihmisen tavaratalo. 

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet