Piha-aidat ja merkkaaminen

Piha-aidat ovat jokaisen pihan kätevästi rajaavia ratkaisuja, jotka tekevät piha-alueesta tarkkaan määritellyn ja tarjoavat lisäksi pihalle erinomaista näkösuojaa ohikulkijoiden katseilta, mikäli aidaksi valikoituu kätevä näkösuoja-aita. Lisäksi piha-aidat toimivat lemmikin omistajalle tai lapsiperheelle mukavaa turvallisuuden tunnetta, kun pikku vipeltäjät eivät pääse juoksemaan pois pihalta. Piha-aitaa hankkiessa on hyvä miettiä sitä, että hankittava aita sopisi mahdollisimman hyvin ympäristöönsä. Esimerkiksi puuaidan voi saada kätevästi sopimaan talon väriin maalaamalla se halutun väriseksi. Jos taas aikeissa on aidata piha aitaverkolla, verkot ovat yleensä väriltään vihreitä ja sopivat erinomaisesti kesäkauden vehreään ympäristöön.

Puuaidat ovat perinteisiä pihan rajaamisratkaisuja, joita näkee etenkin omakoti- ja rivitaloissa. Kätevä vaihtoehto aika ajoin maalaamista kaipaavalle puuaidalle on aitaverkko, joka on sekä erittäin helppo pystyttää maaperään että rullata tarvittaessa kätevästi rullalle. Metallinen aitaverkko on helppohoitoinen ja täyttää tehtävänsä pihan rajaamisen suhteen moitteettomasti. Kätevyytensä, monipuolisuutensa ja edullisen hintansa vuoksi verkkoaita on yhä useamman valinta etenkin rivitalon pientä pihaa rajaamaan.

Erilaisten aitaratkaisujen lisäksi omaa pihaa tai puutarhaa voi täydentää myös monilla muilla kätevillä ratkaisuilla. Esimerkiksi puutarha ristikko on suosittu valinta pihaa täydentämään, ja tällaisessa säleikössä on ilo kasvattaa erilaisia köynnöskasveja, jotka kasvaessaan kiipeävät kauniisti ylöspäin ristikkoa pitkin. Puutarha ristikko on helppo kiinnittää seinään niin terassille, parvekkeelle kuin ulkoseiniinkin joko takapihalle tai etupihalle. Pensassuoja puolestaan on kannattava hankinta erilaisille pensaille, ja pensaat kannattaa mielellään suojata jo nuorella iällä niiden tasaisen kasvun ja suojassa pysymisen vuoksi. Pensassuojat tarjoavat tehokkaan suojan esimerkiksi pensaita mielellään syöviltä jäniksiltä, joille erityisesti nuoret pensaat ovat mieleen.

Onpa kyseessä piha-aidat, näkösuoja-aita tai pensasuoja, kaikki nämä löydät kätevimmin Puuilolta. Tarjoamme upean valikoiman pihan aitaamiseen ja suojaamiseen kehitettyjä ratkaisuja, jotka tekevät pihalla viihtymisestä ja kauniista pihakasveista nauttimisesta helpompaa ja vaivattomampaa. Piha ja puutarha -tuotteiden valikoimastamme löydät myös muut pihaasi kauniisti ja käytännöllisesti täydentävät ratkaisut. Verkkokaupassamme pääset tutustumaan eri piha- ja puutarhatuotteiden ominaisuuksiin kätevästi kutakin tuotekuvaa klikkaamalla. Tervetuloa ostoksille verkkokauppaamme tai johonkin yli 30 tavaratalostamme.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet