Grillausvälineet

Grillaus on kesäkauden aikana monelle meistä mielekäs ruoanlaittotapa. Erilaisten herkkuruokien grillaaminen grillissä aurinkoisella terassilla tai takapihalla on miellyttävää puuhaa, ja grillissä valmistuvista, huumaavan tuoksuisista herkuista voi nauttia hyvällä kelillä yhdessä perheen tai ystävien kanssa mukavasti puutarhapöydän ympärille kokoontuen. Grillaamisen hyötyihin lukeutuu maistuvien tarjottavien lisäksi myös se, että luonto hoitaa tarvittavan tuuletuksen ja ilmanvaihdon.

Varustaudu grillauskauteen asianmukaisilla grillausvälineillä

Kesäkauden lähestyessä on hyvä varmistaa ensinnäkin grillin toimivuus, ja tarpeen vaatiessa hankkia siihen esimerkiksi uusia polttimoita. Mikäli olet kaasugrillin omistaja, jo hyvissä ajoin ennen ensimmäistä grillauskertaa kannattaa tarkistaa, että nestekaasua on riittävästi tuleviin grillaushetkiin. Grillin lisäksi onnistunut grillaus vaatii myös toimivat grillausvälineet. Grillausvälineisiin lukeutuu monia erilaisia tarvikkeita, joista jokainen on kehitetty tekemään grillauksesta sujuvaa puuhaa. Esimerkiksi grillialusta on perustavanlaatuinen grillausväline, ja grillialustana voi toimia joko kertakäyttöinen grillausalusta tai vaihtoehtoisesti teräksestä valmistettu grilliritilä, jota voidaan käyttää kerta toisensa jälkeen.

Muita grillausvälineitä ovat esimerkiksi erilaiset kaasugrilleissä käytettävät matalapainesäädinsarjat. Grillauksen sujuvuutta ja turvallisuutta parantavan matalapainesäädinsarjan turvaventtiili rajoittaa kaasun virtausta, mikäli kaasuletku sattuu irtoamaan tai katkeamaan. Grillauksen onnistuminen voidaan varmistaa myös matalapainesäätimellä, jossa on jäljellä olevan kaasun mittari. Kaasun loppuminen ei pääse yllättämään teräspulloa käyttävällä grillaajalla.

Grillausvälineet, kuten grillialusta tai matalapainesäädinsarja, löytyvät helposti ja kätevästi Puuilosta. Katso samalla myös valikoimassamme tarjolla olevat pihatarvikkeet ja puutarhatarvikkeet, joiden avulla teet pihastasi viihtyisän keitaan, jossa kelpaa grillailla keväästä syksyyn saakka. Meiltä ostat aina tarvitsemasi tuotteet kilpailukykyiseen hintaan riippumatta siitä, tilaatko ne verkkokaupastamme tai vierailetko sen sijaan jossakin jopa yli 30 tavaratalostamme. Verkkokaupassamme asioimalla nautit nopeasta ja varmasta toimituksesta, minkä lisäksi saat myös tuotteillesi kaiken varalle ilmaisen palautuksen. Pääset myös näkemään kätevästi valikoimamme sisältämien tuotteiden myymäläsaatavuuden kullakin tuotesivulla. Tervetuloa Puuiloon tekemään grillauksesta ja ulkotiloissa viihtymisestä entistä nautinnollisempaa!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet