Aitatolpat, aitalaudat ja tolpanjalat

Piha-alueen aitaaminen voi tulla ajankohtaiseksi paristakin eri syystä. Yksi peruste pihan aitaamiselle voi olla pitää asiattomat kulkijat poissa pihalta, kun taas toinen syy aidan pystyttämiselle voi olla näköesteen luominen ja sitä kautta yksityisyyden lisääminen omalla kotipihalla. Jotkut puolestaan haluavat aidata pihansa voidakseen antaa rakkaan lemmikin juosta vapaana pihalla ilman, että se pääsee karkuteille. Olipa syy pihan tai puutarhaan aitaamiseen mikä tahansa, kaunis ja laadukkaista materiaaleista rakennettu aita antaa arvokkaan ilmeen kodille.

Aidan pystytyksessä keskeiset rakennustarvikkeet

Yksinkertaisin ja nopein tapa pystyttää aita on toteuttaa se metallisen aitaverkon avulla. Moni kuitenkin haluaa pihaansa ympäröimään puisen, talon väritykseen sopivan aidan. Tähän tarpeeseen on saatavilla aitalautaa erilaisissa muotoiluissa ja pituuksissa. Aitalauta toisensa perään kiinnitetään tukilautaan, ja aitaa tukemaan maahan pystytetään aitatolppa ennalta määritetyin välein. Puuaidassa käytettävä tolppamalli on puinen aitatolppa, joka pystytetään tukevasti maahan. Jos taas kyseessä on paneeliaita, valinta on yleensä metallinen aitatolppa, joka sopii saumattomasti metallilangasta valmistetun paneelin ilmeeseen.

Aitatolpanjalan avulla jokainen tolppa upotetaan erikseen maaperään. Tolpanjalka on alaosan muotoilultaan terävähkö, minkä ansiosta se uppoaa maahan vaivattomasti. Useimmiten tolpanjalka on valmistettu vakaasta ja säitä kestävästä galvanoidusta teräksestä. Aidan viimeistelee kauniisti aitatolpan hattu, jollainen kiinnitetään jokaiseen aitatolppaan. Aidan ilmeeseen pääsee vaikuttamaan myös maalaamalla aidan halutun väriseksi aitamaalilla.

Kun olet päättänyt rakentaa aidan pihaasi ympäröimään, aitalauta- ja aitatolppaostoksilla voit kääntyä huoletta Puuilon puoleen. Hankkimalla meiltä laadukkaat rakennustarvikkeet aidan pystytykseen pääset muitta mutkitta kiinni rakennusprojektiisi ja nautit jo pian aidan mukanaan tuomasta näkösuojasta. Katsothan samalla kertaa myös valikoimassamme tarjoamamme pihatarvikkeet ja puutarhatarvikkeet. Kaiken kattavana tee-se-itse-ihmisen tavaratalona kannustamme kattavalla valikoimallamme jokaista tekemään pihapiiristään viihtyisän keitaan. Ostoksia voit tehdä joustavasti joko verkkokaupassamme tai myymälöissämme riippuen siitä, kumpi asiointitavoista sopii paremmin juuri sinulle. Sivustollamme pääset tutustumaan tarkemmin sinua kiinnostavien tuotteiden tarkkoihin tuotekuvauksiin sekä tarkistamaan tuotteiden myymäläsaatavuuden. Tervetuloa ostoksille!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet