Kastelukannut, sumutinpullot ja vesiastiat

Sisätiloissa kasvavien viherkasvien ja pihamaan kukkapenkkien kesäkukkien kastelu sujuu kätevästi kastelukannun avulla. Kun kukkapenkit on kasteltu, voi kastelukannun jättää huoletta puutarhaan odottelemaan seuraavaa kastelukertaa tai kantaa vaivatta talteen varastoon. Istutustyökalujen ohella kastelukannu kuuluu tärkeimpiin istutustarvikkeisiin. Olipa kyseessä muovista valmistettu tai sinkitty kastelukannu, se palvelee käyttäjäänsä pitkään, vuodesta toiseen. Sumutinpullo puolestaan on painoltaan kevyt ja kompaktin kokoinen ratkaisu sisällä kasvavien kukkien ja viherkasvien kasteluun, sillä monet viherkasvit pitävät sumuttelusta. Älä kuitenkaan sumuta esimerkiksi mehikasveja. Lisäksi sumutinpullo toimii myös kätevänä apulaisena vaatteiden silityksessä, tarjoten suuttimellaan juuri sopivan määrän vettä tasaisena suihkuna.

Vesiastiat mökkikäyttöön ja kotipihalle

Etenkin kesämökillä voi olla tarvetta vesisäiliölle, josta veden saa näppärästi tarpeen tullen. Kätevä vesisäiliö palvelee myös kotona pihassa tai puutarhassa. Kesäaikana sää voi vaihtua yllättäen sadekelistä paahtavaan auringonpaisteeseen, jolloin vesiastialle voi olla monenlaista käyttöä. Esimerkiksi pesusäiliö on järkevä ratkaisu kesämökin tai kodin pihamaalle, sillä hanalla varustetun pesusäiliön alla voi vaikkapa pestä kädet kesken istutustöiden tai huuhdella puutarhatyökalut puhtaiksi. Pesusäiliöitä valmistetaan niin ämpärimallisina, pöydän tai työtason päälle asetettavina malleina kuin seinään kiinnitettävinä versioina.

Muovista valmistettu sadevesiastia on sekin käytännöllinen apulainen sekä mökillä että kotipihalla. Sadevesiastia kerää talteen sadeveden, jota voi käyttää niin puutarhan kuin kasvimaan kastelussa. Sadevesiastioita valmistetaan sekä kansilla että hanoilla varustettuina malleina. Kansi pitää sadeveden puhtaana säiliössä, ja kannen alla säilöttyä puhdasta sadevettä voi käyttää kastelun lisäksi myös esimerkiksi polkupyörien tai puutarhavälineiden pesuun.

Osta nyt kastelukannu, sumutinpullo, pesusäiliö tai sadevesiastia Puuilosta, ja olet hyvin varustautunut kesäkauden istutus-, kastelu- ja pesupuuhiin. Meiltä hankit kätevästi samalla kertaa myös pihatyökalut ja puutarhatyökalut monipuolisesta valikoimasta. Puuilossa teet ostoksia joustavasti sinulle sopivalla tavalla, sillä voit tehdä hankintasi joko kattavasta verkkokaupastamme tai myymälöistämme, joita on yli 30 ympäri Suomen. Verkkokaupassamme pääset tutustumaan kaikessa rauhassa erilaisten valikoimastamme löytyvien kasteluratkaisujen ja pihatyökalujen tarkkoihin tuotekuvauksiin ja ominaisuuksiin näppärästi kutakin tuotekuvaa napsauttamalla. Tervetuloa nauttimaan sujuvasta ostostenteosta verkkokauppaamme tai myymäläämme.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet