Erilaiset työkonetarvikkeet ovat huomattavan tarpeellisia apuvälineitä työkoneilla työskenteleville. Työkonetarvikkeiden maailma sisältää mittavissa määrin erilaisia tykötarpeita vaihteleviin käyttötarpeisiin. Työkonetarvikkeet voidaan karkeasti jakaa kaikille työkoneita käyttäville välttämättömiin tarvikkeisiin sekä varusteisiin, jotka ovat tarpeellisia ainoastaan tietyissä työtehtävissä.

Työkonepeili on hyvä esimerkki työkonetarvikkeista, jotka ovat välttämättömiä esimerkiksi jokaisessa traktorissa – työtehtävistä riippumatta. Olipa kyseessä sitten oikea tai vasen sivupeili, työkonepeilin avulla varmistetaan riittävä näkyvyys taaksepäin, mikä lisää työkoneen käytön turvallisuutta. Työkonepeilien tarjonnasta löytyy peruspeilien lisäksi myös teleskooppivarrella varustettuja peilejä, joiden varren pituutta on kätevä säätää haluttuun mittaan, jolloin näkymää taakse voidaan parantaa entisestään.

Esimerkkejä tehtäväkohtaisista työkonetarvikkeista

Jotkut työkonetarvikkeet puolestaan ovat tarpeellisia tietyissä työkoneissa ja työtehtävissä. Esimerkiksi nivelakseli on ehdoton varuste traktorin ja siihen kytkettävän työkoneen väliin liitettäväksi. Joustava nivelakseli muodostaa nivelletyn liitoksen traktorin ja työkoneen välille ja mahdollistaa työkoneen sujuvamman käytön ja liikkuvuuden esimerkiksi käännöksissä. Nivelakselia käytetään traktorin ja muun muassa perävaunujen, lumilinkojen, hakkureiden ja turvekoneiden välisiin liitoksiin. Nivelakselia valitessa on tärkeää kiinnittää huomiota akselille määritettyyn enimmäistehonsiirtoon.

Toisena esimerkkinä tehtäväkohtaisista työkonetarvikkeista mainittakoon työntövarsi, joka on sekin yleinen liitäntäosa traktorin ja työkoneen välillä yhdessä kahden vetovarren kanssa. Työntövarsi muodostaa yhdessä vetovarsien kanssa kolmipisteisen nostolaitteen, joka näyttää muodoltaan traktorin takaa katsottuna tasakylkiseltä kolmiolta. Työntövarsi sijoitetaan nostovarsien yläpuolelle ja sen tehtävänä on kontrolloida traktoriin liitetyn työkoneen traktorin suuntaista kallistuskulmaa.

Jos etsinnässä on esimerkiksi nivelakseli, työkonepelili, työntövarsi, työntövarren tappi tai muu työkonetarvike, tervetuloa tutustumaan Puuilon valikoimaan ja löytämään tarvitsemasi tarvikkeet käypään hintaan. Samalla käynnillä varustaudut turvallisempaan työskentelyyn hankkimalla meiltä kuuloasi optimaalisesti suojaavat kuulosuojaimet ja käsille asianmukaista suojaa tarjoavat työkäsineet. Verkkokaupassamme asioidessasi saat tilaamillesi tuotteille aina nopean ja varman toimituksen, ja kunkin tuotteen tarkemmat kuvaukset näet tuotekuvaa napauttamalla. Saat myös kätevästi tuotekohtaisesti esiin kunkin tuotteen myymäläsaatavuuden yli 30 myymälässämme ympäri Suomen. Tervetuloa Puuiloon varustautumaan laadukkaasti ja monipuolisesti tuleviin työtehtäviisi!

View as Ruudukko Luettelo

57 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

57 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 30 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet