Paljut, kylpytynnyrit ja ulkosuihkut

Paljut ja kylpytynnyrit nautinnollisiin kylpyhetkiin

Kylpytynnyri eli palju on nautinnollinen ajanviettopaikka, jossa voi nauttia höyryävän lämpimästä kylvystä niin kesään heräilevänä keväisenä viikonloppuna, lämpimänä kesäiltana, pirteänä syyspäivänä kuin talvipakkasilla tuikkivan tähtitaivaan alla. Kylpytynnyrin ansiosta lämpöisestä kylvystä voi nauttia omalla kotipihalla tai mökkiterassilla vuodenajasta ja ilman lämpötilasta riippumatta. Paljuun voi pulahtaa yhtä lailla niin perheen kesken kuin yhdessä parhaiden ystävien kanssa, ja saunomiseen yhdistettynä kylpytynnyri tekee virkistävästä saunaillasta täydellisen ja onnistuneen. Palju sopii säähän kuin säähän, ja elämyksellinen ajanvietto on mahdollista aina silloin, kun haluat.

Paljun asennus

Paljun asennus lähtee sopivan paikan valinnasta. Paikan tulisi olla tasainen ja turvallinen sekä tarpeeksi suuri paljun koolle. Muista myös tarkistaa, että paikka on tarpeeksi kaukana palavista materiaaleista ja helposti syttyvistä esineistä. Mikäli palju asennetaan maahan, tulisi se asentaa kantavalle maaperälle eikä esimerkiksi suoraan nurmikolle. Noudata ohjeita ja asenna mahdolliset tukijalat sekä suodattimet ja puhdistusjärjestelmät. Liitä vesijohto paljuun ja tarkista liitosten tiiveys. Täytä kylpytynnyri vedellä ja testaa sen toiminta ennen käytön aloittamista. Käytä kylpytynnyriä aina turvallisesti valmistajan ohjeiden mukaisesti.

Paranna kylpykokemusta lisävarusteilla

Erilaiset kylpytynnyrin tarvikkeet on tehty täydentämään kylpykokemuksia ja tekemään niistä sujuvampia. Yksi esimerkki paljutarvikkeista ovat kylpytynnyrin rappuset, joiden avulla perheen pienimmätkin pääsevät kiipeämään paljuun turvallisesti ja vaivattomasti. Kylpytynnyrin rappuset voivat sisältää eri määriä portaita, ja niitä on saatavilla eri korkeuksissa ja leveyksissä. Paljun toimivuuden parantamisen lisäksi kylpytynnyrin rappuset myös täydentävät kylpytynnyrin ilmettä upealla tavalla. Jokaiseen paljuun voi hankkia yhteensopivat rappuset vaikkapa omaa kylpytynnyriä vastaavassa sävyssä. Kylpytynnyrin juomateline on toinen esimerkki paljun käyttömukavuutta lisäävistä käytännön ratkaisuista. Kylpytynnyrin juomatelineessä juomat pysyvät tiiviisti paikoillaan niille suunnitelluissa paikoissa ilman vaaraa sille, että kylpyjuomat kaatuisivat veteen tai nurmikolle. Lisäksi voit hankkia meiltä myös paljuusi esimerkiksi kevytsuodattimet, piipun lämpösuojat ja piipun kipinäsuojat.

Puuilosta valmiit paljut tai tee-se-itse-kylpytynnyrit

Kylpytynnyrin hankintaa suunnitellessa päätettäväksi jää se, minkä kokoinen palju on omaan käyttöön sopivin, ja montako kylpijää siihen tulisi kerralla mahtua. Kuuden istuttavaan paljuun mahtuu kylpemään suurempikin perhe tai kaveriseurue. Lisäksi on päätettävä, haluaako oman paljun hankkia valmiiksi kasattuna, vai halutaanko se sijaan päästä itse nikkaroimaan ikioma tee-se-itse-kylpytynnyri. PW-SPA kylpytynnyrit ovat kotimaisia avainlipputuotteita. Jos arvostat kylpypaljuissa helppohoitoisuutta ja tyylikkyyttä, PW-SPA:n kylpytynnyri on oikea valinta!

Puuilosta löydät niin valmiit kylpytynnyrit kuin tee-se-itse-paljut. Muistathan myös katsoa valikoimastamme löytyvät suodattimet ja kemikaalit, joiden avulla vesi voi pysyä käyttökelpoisena jopa 1–3 kuukautta. Verkkokaupassamme pääset tutustumaan valikoimastamme löytyvien kylpytynnyreiden ja paljutarvikkeiden tarkempiin ominaisuuksiin näppärästi kutakin tuotekuvaa klikkaamalla. Tervetuloa tekemään sujuvia ostoksia verkkokauppaamme! Kylpytynnyrit eivät ole esillä Puuilo-tavarataloissa.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet