Paineilmatyökalu

Paineilmatyökalut ovat nimensä mukaisesti paineilmalla toimivia laitteita. Paineilmatoimiset työkalut ovat tehokkaita apulaisia, jotka helpottavat monien erilaisten arjen askareiden sujuvuutta. Esimerkiksi paineilmaa hyödyntävät hiekkapuhalluspistooli ja soodapuhalluspistooli ovat näppäriä apulaisia puhallustöissä, kuten ruostepisteiden tai maalien ja epäpuhtauksien poistossa eri materiaaleista. Hiekkapuhalluspistooli ja soodapuhalluspistooli ovat kompaktin kokoisia työkaluja, joita on helppo käsitellä. Toinen esimerkki pienemmän kokoisista paineilmalla toimivista työkaluista on naulain eli naulapyssy, jolla naulojen lyöminen puuhun, betoniin ja muihin materiaaleihin käy varsin näppärästi, tai rumpunaulain, jolla esimerkiksi runkorakenteiden kiinnitys ja seinien ulkovuoraus käyvät käden käänteessä.

Kompressorit paineilmalla toimiville koneille ja työkaluille

Paineilmalla toimivat kompressorit sopivat erilaisiin käyttötarpeisiin niin remontoitavissa kohteissa kuin monenlaisessa rakentamisessa. Paineilmakompressori, tutummin kompura, on ehdoton laite kaikenlaisessa rakentamisessa ja remontoinnissa, sillä paineilmakäyttöiset koneet ja työkalut tarvitsevat kompressorin toimiakseen. Paineilmakompressoria on saatavana eri kokoisina malleina, vaihteleviin työtarpeisiin sopien, ja se tarjoaa käyttäjälleen sekä vaivattoman ja helpon käytettävyyden että tarkan työnjäljen.

Pieni kompressori on useimmiten riittävä ratkaisu pienempiin korjaus- ja remonttitarpeisiin, kun taas suurikokoinen malli palvelee vastaavasti isommissa käyttötarpeissa. Ja jos valinnan kohteeksi osuu hiljainen kompressori, sekä sen käyttäjä että muut lähistöllä liikkuvat nauttivat miellyttävämmästä, meluttomasta ympäristöstä. Myös erilaiset varusteet ovat tärkeässä asemassa paineilmalla toimivista työkaluista puhuttaessa. Esimerkiksi paineilmaletkukela tarjoaa kelaan käärityllä letkullaan reilusti lisämetrejä paineilmaletkulle, auttaen samalla ulottumaan kohteisiin pidemmillä säteillä. Pidikkeen avulla paineilmaletkukela on helppo asentaa seinään tai kattoon.

Puuilosta löydät kätevästi erilaiset paineilmatyökalut, kuten paineilmakompressorin tai hiekkapuhalluspistoolin. Kuten muidenkin työkoneiden kohdalla, myös paineilmatyökaluja käytettäessä on tärkeää suojautua asianmukaisin varustein. Tästä syystä työkaluostoksilla ollessasi kannattaa myös samalla kertaa katsoa valikoimastamme löytyvät suojavarusteet, kuten työkäsineet ja suojalasit. Meiltä voit hankkia tarvitsemasi työkalut ja muut tarpeet joustavasti – joko verkkokaupastamme tai jostakin yli 30 tavaratalostamme. Verkkokaupastamme tilaamalla saat tuotteillesi sekä pikaisen toimituksen että tervetullutta joustavuutta kaupantekoon tarjoavan ilmaisen palautuksen. Tervetuloa sivustollemme tutustumaan kattavaan ja monipuoliseen valikoimaamme sekä tarkempiin tuotekuvauksiin!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet