Työtakit ja työpaidat

Työtakit ja työpaidat turvalliseen työskentelyyn

Oikeanlainen varustautuminen on oleellinen osa mitä tahansa rakennusprojektia. Löydät valikoimistamme laadukkaat työvaatteet, oli kyseessä henkilökohtainen remonttiprojekti tai ammattikäytön vaatimukset. Saatavana on monipuolinen valikoima tuotteita edulliseen hintaan. Oikeanlaisessa varustuksessa on helppo työskennellä ja vaivatonta liikkua. Asianmukainen pukeutuminen suojaa tapaturmilta ja mahdollistaa jouhevan työskentelyn kaikissa olosuhteissa.

Turvallisesti työmaalla oikeilla varusteilla

Työmaalla näkyvyys on todella tärkeää. Löydät meiltä laajat valikoimat työvaatteita huomioväreissä heijastimineen, joilla varmistat työmaan turvallisuuden. Huomiovaatteita on saatavana aina t-paidoista ja paidoista talvitakkeihin asti, collegepaitoja ja huomioliivejä unohtamatta. Riipputaskuliivit sopivat mainiosti myös kodin remontteihin. Työtakkeja ja työpaitoja löytyy useita eri kokoja, jotta taataan paras istuvuus jokaiselle.

Tarvitsetko uudet työvaatteet kaikille työntekijöillesi? Silloin kannattaa avata maksuton Puuilo FIRMA-tili! FIRMA-asiakkaana ostat yrityksellesi tuotteita helposti tavarataloistamme laskulle sekä tilaat isompia eriä suoraan työmaalle yritysasiakaspalvelusta. Asiakkuus sisältää esimerkiksi tililuoton ja määritetyt osto-oikeudet yrityksesi henkilöstölle.

Työvaatteet joka säälle

Löydät valikoimistamme lämpimät talvityötakit, kevyet t-paidat sekä näiden väliltä hupparit ja kevyemmät työtakit. Työnteko sujuu parhaiten sopivissa vaatteissa, joten pieni panostus säänmukaisiin asusteisiin voi tuoda suuria hyötyjä. Löydät meiltä vedenpitävät takit sateelle, neulepuserot takin alle sekä paidat lämpimämmille keleille. Oli kyseessä keskikesä tai talven pakkaset, löydät aina sopivat työvaatteet meiltä niin ammattikäyttöön kuin kodin remonttiprojekteihin.

Lämpöliivi on kätevä vaihtoehto tilanteeseen, jossa seisoskellaan paikallaan pitkän aikaa. Työmaan lisäksi lämpöliivit sopivat hyvin esimerkiksi metsästykseen sekä urheilukatsomoon. Remonttipaidoiksi on saatavana Polaarin t-paitasettejä lentävin lausahduksin.

Sopivat työvaatteet takaavat turvallisen lopputuloksen niin ammattilaisille kuin kodin rakennusprojekteihinkin. Katso myös muut työvaatteet ja suojaimet sekä turvakengät, joilla projektisi etenee sujuvasti maaliin. Tilaa tuotteet helposti verkkokaupastamme tai tule yhteen tavarataloistamme, jossa asiantuntevat myyjämme auttavat löytämään oikeat ratkaisut juuri sinulle. Tervetuloa ostoksille!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet