Rakentaminen

Kaikki rakentamiseen niin ammattilaisille kuin kotinikkareillekin

Rakentaminen vaatii laadukkaat materiaalit, jotta työn jälki pysyisi mahdollisimman hyvänä ja lopputuloksesta tulisi mieluisa. Lisäksi huolella valitut työkalut ovat ratkaisevassa asemassa rakennusprojektissa, sillä ne nopeuttavat työntekoa pitäen työtehot balanssissa. Olipa kyseessä talon rakentaminen, terassin rakentaminen, remontointi tai muu rakennusprojekti, ennen rakennusmateriaalien hankintaa kannattaa panostaa hieman aikaa tarvittavien materiaalimäärien laskemiseen. Kun tarvikkeita on riittävästi, projektia ei tarvitse keskeyttää heti alkuunsa lisäostojen tarpeen vuoksi, ja rakentaminen pääsee etenemään suunnitelmien mukaan.

Mikäli aikeissa on aloittaa talon rakentaminen, ennen rakennustöiden aloittamista on tärkeää ottaa huomioon talon ympäristö. Kun ympäristö on valmisteltu huolella, voidaan välttyä esimerkiksi talon rakenteille vaurioita aiheuttavilta vesi- ja routaongelmilta. Itse talon suojaamiseen on saatavilla erilaisia käteviä ja helposti asennettavia eristeitä ja tiivisteitä, jotka pitävät kosteuden ja roudan loitolla talon rakenteista. Erilaiset kattotuotteet, kuten kattohuovat, kattopellit sekä katolla työskentelyn turvallisuutta parantavat tikkaat ja turvavaljaat ovat nekin tärkeintä hankintoja ennen rakentamiseen ryhtymistä. Huomioon kannattaa ottaa myös asianmukaiset työvaatteet ja suojaimet, kuten esimerkiksi työkengät ja turvakengät sekä työkäsineet.

Remontointi sujuu oikeilla välineillä

Remontointi on kätevä tapa päivittää talon tai kesämökin viihtyvyyttä ja toimivuutta. Kuten talon tai terassin rakentamisessa, myös remontoinnissa liikkeelle kannattaa lähteä huolellisesta suunnittelusta sekä halutun ilmeen että riittävän materiaalimäärän suhteen. Tämän päivän rakennus- ja remonttitarvikkeiden monipuolisen saatavuuden ansiosta kodin tai kesämökin voi remontoida täysin omien mieltymysten mukaan ja valinnanvaraa löytyy runsaasti, olipa kyseessä sisämaalit, ulkomaalit tai muut remonttitarpeet. Rakennustöiden lisäksi tehokkaat ja laadukkaat työkalut varmistavat myös remonttien sujuvuuden jokaisessa työvaiheessa, ja laatuun satsaamalla työkalut ja koneet palvelevat käyttäjäänsä pitkään.

Maalit ja rakennuskemiat tuovat uutta ilmettä

Rakentamiseen ja remontointiin kuuluu oleellisesti myös pinnoista huolehtiminen. Löydät Puuilosta laajan valikoiman maaleja niin sisätiloihin kuin ulkopinnoillekin. Sopiva maali kannattaa valita värin lisäksi myös maalattavan pinnan mukaan. Saatavana on useita vaihtoehtoja niin puupinnoille, julkisivuille sekä esimerkiksi betonin tai teräksen maalaamiseen. Maalaustarvikkeet niin kotikäyttöön kuin ammattilaiselle ovat myös edullisesti saatavana. Löydät myös laajan valikoiman tasoitteita ja laasteja, joilla viimeistely sujuu kätevästi.

Työvaatteet ja suojaimet takaavat turvallisen työskentelyn

Työturvallisuudesta huolehtiminen on oleellinen osa mitä tahansa rakennusprojektia. Oikeanlaisella varustuksella työnteko on mukavaa ja turvallista. Sopivat työvaatteet sekä turvakengät suojaavat haavereilta, ja voit keskittyä nauttimaan työnteosta. Suojaimien avulla työkalujen sekä koneiden käyttö sujuu turvallisesti. Työvaatteet kuten muutkin rakentamisen tuotteet on helppo hankkia yrityksen laskuun Puuilo Firma-tilin avulla. Tilaa helposti tuotteet laskulle ja nouda tuotteet tavaratalostamme!

Pienrautatuotteet sujuvaan rakentamiseen

Löydät valikoimastamme myös kaikki tarvittavat pienrautatuotteet onnistuneeseen rakennusprojektiin. Kaikki ovitarvikkeet, kuten kahvat, pumput, ovihelat ja saranat ovat edullisesti saatavilla. Kaikenlaiset putket rakentamiseen löydät myös pienraudan alta. Kulmaraudat ja kalustehelat huonekalujen rakentamiseen ja korjaukseen myös kätevästi Puuilosta. Monet pienet korjaustyöt lisäävät huomattavasti talon käyttömukavuutta, ja löydät kaikki tarvitsemasi pienrautatuotteet edullisesti.

Aloita rakentaminen tai remontointi laadukkaasti hankkimalla Puuilosta rakennustarvikkeet sekä viimeistelyssä tarvittavat maalit ja rakennuskemikaalit. Tarjoamme kattavan ja monipuolisen valikoiman rakennustarvikkeita, joiden avulla saat rakentamisen tai remontoinnin käyntiin tehokkaasti. Meiltä hankit rakennustarvikkeet ja remonttitarpeet järkihintaan. Verkkokaupassamme saat tilaamillesi tuotteille varman ja nopean toimituksen ja pääset tutustumaan tuotteiden tarkkoihin ominaisuuksiin kätevästi kutakin tuotekuvaa napauttamalla. Tervetuloa ostamaan laadukkaat rakennustuotteet joko verkkokaupastamme tai myymälöistämme, joita löytyy yli 30 ympäri Suomen.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet