Lehtipuhaltimet ja lehti-imurit

Pihan tai puutarhan siistinä pitäminen tekee pihamaasta viihtyisän paikan oleskella ja viettää rentoja kesäpäiviä. Kun piha on haravoitu ja rikkaruohot kitketty kukkapenkeistä ja pihalaattojen ympäriltä, pihan ilme on edustava. Haravan sijaan puista pudonneiden lehtien pihalta siivoamiseksi voi hyödyntää myös tehokkaampia apuvälineitä. Laadukas ja tehokas lehtipuhallin puhaltaa lehdet kasoiksi tuossa tuokiossa, ja tehokkaimmilla puhallinmalleilla onnistuu myös talvisaikaan lumien puhdistaminen piha-alueelta. Kun lehtipuhallin on hoitanut työnsä, lehdet on helppo kerätä kottikärryyn ja kuljettaa kompostiin. Ergonomisen lehtipuhaltimen käyttö säästää selkää ja puhallin tarjoaa mukavuutta pihamaan siistimispuuhiin. Lehtipuhaltimen avulla pihalla työskentely tehostuu huomattavasti ja aikaa säästyy mukavasti muihin askareisiin.

Valitse tarpeisiisi parhaiten sopiva lehtipuhallin

Lehtipuhaltimia valmistetaan eri kokoisina ja ne eroavat toisistaan myös toiminnoiltaan. Akkukäyttöinen lehtipuhallin on kätevä hankinta, sillä akkulehtipuhallin sisältää nimensä mukaisesti akun, jonka voi näppärästi ladata käyttökertojen välillä. Akkulehtipuhallin on suosituin puhallinmalli, joskin joidenkin pihatöiden parissa viihtyvien mieleen ovatpolttomoottorikäyttöiset lehtipuhaltimet. Käsikäyttöisten lehtipuhallinten lisäksi puhaltimia on saatavilla myös reppumalleina, jotka ripustetaan kätevästi selkään käytön ajaksi.

Lehtipuhallin voi mallista riippuen sisältää myös näppärän ja tehokkaan imutoiminnon. Tällöin puhutaan lehti-imurista. Lehti-imurin imutoiminnon avulla puista pihamaalle pudonneet lehdet kerääntyvät kätevästi laitteen sisältämään keräyspussiin, josta ne on vaivatonta tyhjentää kompostiin. Lehti-imurin sisältävissä lehtipuhaltimissa puhalluksesta imutilaan ja päinvastoin siirrytään helposti ja nopeasti laitteen kytkintä kääntämällä. Imuripussit ovat yleensä reilun kokoisia, joten niihin mahtuu vaivatta suurempikin määrä lehtiä. Silppuritoiminnolla varustettu lehti-imuri voi pienentää lehdet jopa kymmenesosaan alkuperäisestä koostaan.

Onpa etsinnässä polttomoottorikäyttöinen tai akkukäyttöinen lehtipuhallin, löydät etsimäsi lehtipuhaltimen kätevästi Puuilosta. Hankit samalla käynnillä myös lehtien siivoustöissä hyödylliset kottikärryt ja kottikärryn renkaat, mikäli ne kaipaavat uusintaa. Verkkokaupassamme pääset tutustumaan erilaisten puutarhakoneiden ja pihatarvikkeiden tarkkoihin ominaisuuksiin kutakin tuotekuvaa klikkaamalla. Tervetuloa hankkimaan pihamaasi siisteyden ja kunnossapidon varmistavat tarvikkeet joko verkkokaupastamme tai johonkin yli 30 tavaratalostamme ympäri Suomen. Tarjoamme laadukkaita tuotteita aina kilpailukykyiseen hintaan.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet