Saranat

Saranat – Oven ja kalusteiden liikkeen perusta

Saranat ovat olennainen osa ovia, ikkunoita ja erilaisia kalusteita, mahdollistaen sujuvan ja kestävän liikkeen. Saranoiden valinta ja oikea asennus ovat avainasemassa, kun halutaan varmistaa ovien ja luukkujen pitkäikäisyys sekä toimivuus. Meidän valikoimamme tarjoaa eri tyyppisiä saranaratkaisuja kaikkiin tarpeisiin, sisältäen nostosaranat, piilosaranat ja takosaranat.

Sarana – Monipuolinen valinta

Perinteiset saranat ovat monipuolisia ja niitä käytetään laajasti niin kotona kuin toimistotiloissakin. Ne ovat helppoja asentaa ja sopivat monenlaisiin oviin, ikkunoihin ja kalusteisiin. Saranan asennus on suoraviivainen prosessi, joka vaatii vain perustyökaluja ja vähän taitoa, mahdollistaen luotettavan ja kestävän liitoksen.

Nostosarana – Ergonomiaa ja mukavuutta

Nostosaranat ovat ihanteellisia ratkaisuja keittiön kaapinoville ja muille kalusteille, joissa tarvitaan sujuvaa ja helppokäyttöistä liikettä. Ne mahdollistavat oven nostamisen ylös ja pois tieltä, tarjoten esteettömän pääsyn kaapin sisältöön. Nostosaranan asennus lisää käytettävyyttä ja mukavuutta, tehostaen tilan ergonomiaa.

Piilosarana – Siistit ja saumattomat linjat

Piilosaranat tarjoavat tyylikkään ja huomaamattoman ratkaisun ovien kiinnitykseen. Ne asennetaan siten, että sarana jää piiloon oven ollessa suljettu, tarjoten saumattomat ja siistit linjat. Piilosarana on suosittu valinta moderneissa keittiöissä ja muissa tiloissa, joissa esteettisyys on tärkeää.

Takosarana – Perinteinen ja kestävä

Takosaranat ovat perinteinen valinta, joka sopii erityisesti massiivipuisiin oviin ja portteihin. Ne tarjoavat kestävän ja luotettavan ratkaisun, joka kestää aikaa. Takosaranan asennus on suosittu vaihtoehto perinteisissä rakennuksissa ja restauroinneissa, tuoden historiallista charmia ja lujuutta.

Valitsemalla oikeat saranat varmistat ovien, ikkunoiden ja kalusteiden pitkäikäisen ja sujuvan toiminnan. Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä juuri sinun tarpeisiisi sopivat saranaratkaisut. Olipa kyseessä sitten sarana, nostosarana, piilosarana tai takosarana, meiltä löydät laadukkaat tuotteet kaikkiin tarpeisiisi. Puuilo tarjoaa kaiken tarvittavan kalusteiden ja ovien asennukseen ja huoltoon, keskittyen laadukkaisiin tuotteisiin ja edullisiin hintoihin.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet