Pensasleikkurit

Pensasleikkuri on pensaiden ja puiden siistimiseen tarkoitettu työväline, joka palvelee niin ammattikäytössä julkisten viheralueiden hoitamisessa kuin kotipihan ja kesämökin pensaiden, puiden ja pensasaitojen siistimistöissä. Huolitellut puut ja pensaat ovat ilo aivan jokaisen, niin asukkaiden kuin ohikulkijoidenkin, silmille. Tehokkaat ja laadukkaat pensasleikkurit hoitavat työt käden käänteessä, jättäen siistin jäljen, joka vaikuttaa koko pihan yleisilmeeseen.

Suojaudu pihan siistimiseen asianmukaisilla suojavarusteilla

Pensasleikkurilla pihan kasvuston – sekä pensaiden että pensasaitojen – siistiminen sujuu miellyttävästi ja vaivattomasti. Kompaktin kokoisen leikkurin voi vaivatta kaivaa varastosta esiin aina, kun pensaat vaativat siistimistä. Pensasleikkureita on saatavilla niin akkukäyttöisinä, sähkökäyttöisinä kuin polttomoottorikäyttöisinä malleina. Akkukäyttöinen pensasleikkuri mahdollistaa sähkökäyttöistä mallia pidemmän käyttösäteen, kun vältyt murehtimasta pistorasian läheisyydestä ja jatkojohdon pituuden riittävyydestä. Polttomoottori pensasleikkuri puolestaan on monen ammattilaisen valinta pensasleikkuriksi, ja se sopii myös kotikäyttöön kenelle tahansa, joka haluaa käyttöönsä bensiinillä toimivan leikkurin.

Oksasilppuri on nimensä mukaisesti kehitetty oksien silppuamiseen. Oksasilppurissa puista tippuneet ja pihatöiden jäljiltä jääneet oksat saa käden käänteessä pieneksi, kompaktiksi silpuksi. Silputtuja oksia voi hyödyntää kotikompostin kuivikkeina, minkä lisäksi ne myös sopivat mainiosti luonnolliseksi lannoitteeksi pensaiden alle. Isommista oksista voit tehdä oksasilppurilla kätevästi kuorikatetta esimerkiksi pensaiden ja istutusten maanpinnan kattamiseen. Oksasilppurilla isommista oksista tehtyä haketta voit käyttää myös esimerkiksi polkujen pinnoitteena pihan viihtyisyyttä lisäämään. Joissain oksasilppureissa on keräyssäiliö, jonka avulla oksasilppu on helppo tyhjentää ja levittää haluttuun paikkaan. Onpa kyseessä oksasilppuri tai pensasleikkuri, molempia koneita käyttäessä on tärkeää muistaa suojautua asianmukaisin varustein. Kuulosuojaimet ja korvatulpat suojaavat tehokkaasti korvia koneiden melulta. Suojalasit puolestaan ehkäisevät oksasilpun ja pensaiden oksien joutumisen silmiin.

Osta nyt Puuilosta oksasilppuri tai pensasleikkuri – tai vaikka molemmat, jotta olet mahdollisimman hyvin varustautunut pihasi siistimistöihin. Tarjoamme valikoiman laadukkaita silppureita ja leikkureita, joiden avulla pihamaan siistimistyöt sujuvat mahdollisimman mallikkaasti. Meiltä ostat tarvitsemasi pihakoneet ja muut tuotteet aina järkihintaan riippumatta siitä, tilaatko ne kotiisi verkkokaupastamme tai vierailetko jossakin yli 30 tavaratalostamme. Verkkokaupassamme asioimalla saat aina nopean ja varman toimituksen sekä ilmaisen palautuksen, ja sivustollamme pääset näkemään kätevästi myös kunkin tuotteen myymäläsaatavuuden. Tervetuloa Puuiloon hankkimaan pihatyövälineitä edullisesti ja vaivattomasti!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet