Kiinnitystarvike

Kiinnitystarvikkeet – kaikki tarvittava kiinnittämiseen

Kiinnitystarvikkeet ovat olennainen osa niin pieniä askarteluja kuin suuria rakennusprojektejakin. Olipa kyseessä hyllyjen asennus, kehyksien ripustus tai rakennusprojekti, oikeanlaiset kiinnitystarvikkeet takaavat työn onnistumisen ja turvallisuuden. Valikoimamme sisältää muun muassa:

  • Ruuvit: Puuruuvit, metalliruuvit, kattoruuvit ja erikoisruuvit erilaisiin käyttökohteisiin.
  • Naulat ja nitojat: Kattavasti eri mittaisia ja vahvuisia nauloja sekä käsi- ja sähkökäyttöisiä nitojia.
  • Ankkurit ja tulpat: Laaja valikoima seinäankkureita ja tulppia eri materiaaleille, kuten betoni, tiili ja kipsilevy.
  • Kiinnikkeet ja hakaset: Erikoiskiinnikkeet, koukut ja hakaset, jotka sopivat vaativiin kiinnityksiin sekä sisä- että ulkotiloissa.

Käyttökohteet ja asennusvinkit

Kiinnitystarvikkeiden käyttökohteet ovat moninaiset, ja oikean tuotteen valinta riippuu aina kiinnitettävästä materiaalista ja kuormituksesta. Esimerkiksi raskaiden esineiden kiinnittämiseen seinään suosittelemme käyttämään laajalevikkeisiä ankkureita, jotka jakavat painon tehokkaasti ja estävät materiaalin halkeilua. Kevyemmissä asennuksissa riittävät pienemmät ruuvit ja tulpat.

Kiinnitystarvikkeet rakentamiseen

Kiinnitystarvikkeet ovat olennainen osa niin kotona kuin ammattimaisessa käytössä tapahtuvaa rakentamista, remontointia ja kunnostusta.

Suurempien rakennusmateriaalien lisäksi myös pienempikokoiset tarvikkeet ovat keskeisessä roolissa, sillä ilman niitä rakentaminen olisi mahdotonta. Yksi oiva esimerkki kaikkein pienimmistä rakennuskomponenteista on kiinnitystarvikekategoria, jonka jokainen jäsen on tärkeässä osassa niin suuremmassa kuin pienemmässä rakennusurakassa.

Kun kyseessä ovat erilaiset rakentamisessa tarvittavat kiinnitystarvikkeet, niiden menekki kannattaa arvioida etukäteen ennen urakkaan ryhtymistä. Rakennustöiden sujuvuus paranee huomattavasti, jos olet hankkinut jo valmiiksi riittävän määrän tarvitsemiasi tarvikkeita kiinnittämiseen.

Vetoniitti – luja liitos metallille ja muoville

Vetoniitti on erinomainen valinta silloin, kun tarvitaan nopeaa ja kestävää kiinnitystä erityisesti metalli- tai muovimateriaalien yhdistämiseen. Vetoniitti tarjoaa luotettavan liitoksen, joka on sekä tiivis että kestävä. Vetoniitin asennus on nopeaa ja se soveltuu monipuolisesti erilaisiin kiinnitystarpeisiin, kuten auton korjaustöihin, koneiden rakentamiseen tai vaikkapa kodin sisustuselementtien asennukseen.

Naulatulppa – tehokas kiinnitys koviin materiaaleihin

Naulatulppa on suunniteltu erityisesti kovien materiaalien, kuten betonin ja tiilen, kiinnittämiseen. Naulatulppa muodostaa tukevan kiinnityksen, joka kestää hyvin painoa ja on erittäin helppo asentaa. Se on ihanteellinen valinta esimerkiksi taulujen, hyllyjen tai kevyiden kaappien kiinnittämiseen seinille, joissa vaaditaan erityistä pitävyyttä.

Laaja valikoima kiinnitystarvikkeita jokaiseen tarpeeseen

Puuilo tarjoaa laajan valikoiman erilaisia kiinnitystarvikkeita, joiden joukosta löydät varmasti sopivat tuotteet niin pieniin kuin suuriin kiinnitystöihin. Tarjoamme edulliseen hintaan niin kiinnitystarvikkeet kuin erikoistuotteetkin, joiden avulla varmistat kiinnitysten lujuuden ja kestävyyden.

Hankit meiltä kiinnitystarvikkeiden lisäksi myös monet muut tarvitsemasi tuotteet rakentamiseen. Tarjoamme upean valikoiman erilaisia ratkaisuja, jotka saavat rakennuspuuhasi sujumaan kuin tanssi. Katsothan samalla läpi myös turvallisuutta parantavat työvaatteet ja suojaimet. Meiltä ostat tarvitsemasi tuotteet aina järkihintaan riippumatta siitä, tilaatko ne kotoasi käsin verkkokaupastamme tai vierailetko jossakin yli 40 tavaratalostamme. Verkkokaupassamme asioidessasi saat meiltä nopean ja varman toimituksen sekä ilmaisen palautuksen. Tervetuloa Puuiloon – tee-se-itse-ihmisen luottokauppaan!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet