Liuottimet ja pesuaineet puhdistukseen ja maalausprojekteihin

Liuottimet ja pesuaineet, kuten tärpätti, tinneri ja asetoni, ovat tehokkaita vaihtoehtoja esimerkiksi rasvanpoistoon, liimatahrojen ja maalitahrojen poistoon sekä öljymaalien ja lakkojen ohentamiseen. Muistathan aina tarkistaa ohennettavan tuotteen käyttöohjeista oikean käytettävän ohennusaineen. Ennen liuottimen käyttöä tulisi varmistaa tuotteen sopivuus puhdistettavalle pinnalle kokeilemalla ainetta ensin pienelle alueelle. Tehokkaat liuottimet saattavat vahingoittaa herkkiä materiaaleja, kuten joitakin muoveja. Muista käyttää tuotteiden kanssa erityistä varovaisuutta ja lukea huolellisesti käyttö- ja turvallisuusohjeet.

Tärpätti sopii ohennukseen ja puhdistukseen

Tärpätti sopii hyvin esimerkiksi öljymaalien ja lakkojen ohentamiseen sekä maalaustyövälineiden puhdistamiseen. Se soveltuu erinomaisesti esimerkiksi sisätiloissa tapahtuvaan maalaukseen hajuttomuutensa ansiosta. Valikoimastamme löytyy lisäksi havupuutärpättiä, jolla voidaan muun muassa ohentaa tervatuotteita, pellavaöljyvernissaa tai niiden seosta. Tärpätti ärsyttää ihoa ja voi aiheuttaa allergista ihottumaa, joten sitä käyttäessä on syytä olla huolellinen ja käyttää asiallisia suojavarusteita.

Asetoni on tehokas liuotin

Asetonia käytetään esimerkiksi rasvanpoistoon ja puhdistukseen useilta eri materiaaleilta, kuten puupinnoilta, metallipinnoilta tai muovipinnoilta ennen pintakäsittelyä ja liimausta. Se on korkealaatuinen liuotinaine, jolla on hyvät liuotusominaisuudet. Asetonia käytetään puhdistamiseen ja ohentamiseen kuten irrottamaan rasvan, öljyn ja lakat. Lisäksi sitä voidaan käyttää lakkojen ja maalien ohentamiseen. Asetoni ärsyttää silmiä, ihoa ja hengitysteitä, joten noudatathan käyttöohjeita ja suojausvaatimuksia sitä käyttäessä.

Monipuoliset pesuaineet eri käyttötarkoituksiin

Isopropanoli on yleispuhdistusaine, joka irrottaa lian, öljyn, rasvan ja hartsin. Saatavana on myös erilaisia pesuaineita käyttötarkoituksen mukaan. Valikoimistamme löydät maalipesut maalattavien pintojen esikäsittelyyn, terassipesut puisten terassilattioiden ja ulkokalusteiden puhdistamiseen ennen puuöljykäsittelyä sekä omat pesuaineet niin julkisivulle, pihalle kuin katollekin. Löydät myös sisätiloihin homeenpoistajat, viemärinavaajat sekä saumanpuhdistajat edullisesti meiltä.

Löydät valikoimastamme kaikki tarvitsemasi puhdistustöihin sekä maalaukseen. Katso lisäksi suojavarusteet sekä maalaustarvikkeet, joilla projektisi onnistuu varmasti. Tilaa helposti verkkokaupastamme ympäri vuorokauden tai tule yhteen yli 30 myymälöistämme, jossa asiantunteva henkilökuntamme auttaa löytämään oikeat tarvikkeet juuri sinulle! Huomioithan, että useita liuotintuotteita on saatavana ainoastaan tavaratalonoutona.

View as Ruudukko Luettelo

53 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

53 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 30 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet