Työkengät ja turvakengät

Työkengät ja turvakengät ergonomiseen työntekoon

Työkengät kuuluvat useissa ammateissa tärkeimpiin työvarusteisiin. Kun työkäytössä on optimaalisesti työtehtäviin sopivat työjalkineet, ne jalassa viihtyy pitkätkin päivät, joiden aikana ollaan paljon jalkojen päällä joko seisten tai kävellen. Ergonomisesti suunnitellut ammattijalkineet ovat kaikin puolin työpukeutumisen ratkaiseva peruspilari, joten niiden hankintaan kannattaa todella panostaa.

Sopivalla työkengällä työteho paranee

Laadukkaat työkengät mahdollistavat täyden keskittymisen työntekoon, kun varusteet eivät tuota harmia. Asianmukaiset työkengät ehkäisevät erityisesti jalkojen, selän sekä niska- ja hartiaseudun ongelmia. Työjalkineet ovat siis työhyvinvoinnin ja työssä jaksamisen kannalta erityisen tärkeitä varusteita. Työtehtäviin joustavasti mukautuvat ja muotoilultaan hyvin istuvat työkengät eivät hiosta jalkoja tai saa niihin aikaan ikäviä hiertymiä. Työkenkiä on saatavana useita eri malleja käyttäjän mieltymyksien sekä tarpeiden mukaan.

Työ kuin työ sujuu paremmin, kun varusteet ovat kunnossa. Hyvä työkenkä on kevyt käyttää mutta kestää rankemmankin kulutuksen. Löydät valikoimastamme laadukkaat työkengät niin ammattilaisille kuin myös kotinikkareille. Työkenkiä on mahdollista ostaa myös laskulle Puuilon Firma-asiakkuuden kautta. Maksuttoman yritysasiakkuuden kautta ostat helposti työkengät ja muutkin työvarusteet isommallekin työjoukolle, ja noudat ne yhdestä tavarataloistamme.

Turvakengät lisäävät työturvallisuutta

Tavallisten, kevyempiin töihin suunniteltujen työkenkien lisäksi tärkeitä ammattijalkineita ovat myös erilaiset turvakengät. Turvakärjillä varustetut turvakengät lisäävät turvallisuutta työntekoon työtehtävissä, joissa jalat voivat altistua esimerkiksi raskaiden esineiden putoamiselle tai muille turvallisuusriskeille. Naulaanastumissuoja on tärkeä ominaisuus turvakengissä etenkin rakennusalalla työskenteleville ja myös jokaiselle kotinikkarille. Turvakenkään erityisesti suunniteltu ulkopohjan rakenne puolestaan tarjoaa ihanteellisen pidon liukkaille ja epävakaille alustoille. Turvajalkineet suojaavat siis monin tavoin käyttäjäänsä ei-toivotuilta onnettomuuksilta.

Turvajalkinehankinnassa kannattaa ottaa huomioon ensinnäkin se, millaisia ominaisuuksia kenkien on hyvä sisältää ja missä ammatissa tai työtehtävissä niitä tullaan käyttämään. Lisäksi ratkaisevassa asemassa kenkähankinnassa on niiden muotoilu. Turvakenkiä on saatavilla niin nilkkapituisina malleina kuin kompaktin muotoilun omaavina turvasandaaleina, ja joissakin työtehtävissä puolestaan palvelevat parhaiten turvakärjillä varustetut työsaappaat. Pitkillä varsilla varustetut työsaappaat ovat monessa työtehtävässä erinomaisesti palvelevat turvakengät, sillä ne suojelevat tehokkaasti nilkkojen ja varpaiden lisäksi myös pohkeita, ja tarjoavat siten loistavalla kattavuudellaan jaloille erinomaisen suojan. Lisäksi saatavana on myös vuorellisia turvakenkiä talvikäyttöön.

Osta edulliset turvakengät kätevästi Puuilosta ja pääset valitsemaan ne monien eri mallien joukosta. Tarjoamme upean valikoiman laadukkaita, mutta samalla myös hinnaltaan edullisia turvakenkiä useiden eri ammattien vaatimiin moninaisiin tarpeisiin. Verkkokaupassamme saat nopean ja varman toimituksen sekä jopa 30 päivän pituisen palautusoikeuden siltä varalta, että tuletkin toisiin ajatuksiin ostoksesi suhteen. Tervetuloa joustaville turvakenkäostoksille joko verkkokauppaamme tai johonkin yli 30 myymälästämme.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet