Kodintekniikka

Jatkuvasti kehittyvä kodintekniikka mahdollistaa jokaisen nykykodin tekemisen entistä toimivammaksi. Lisäksi monipuolinen kodintekniikka palvelee erinomaisesti myös kesämökillä, tehden arjen irtiotoista mökkiolosuhteissa toimivampia kuin koskaan. Yhä useampi pienkodinkone sisältää erilaisia uusia teknologioita, ja koneiden kehitys etenee huimaa vauhtia. Samaan aikaan pienkodinkoneista tulee myös entistä energiatehokkaampia ja käyttäjäystävällisempiä. Joitakin kodinkoneita täydentävät myös erilaiset älyominaisuudet ja langattomuus, mikä tekee arjen toimivuudesta erinomaisen sujuvaa – niin kotona kuin mökilläkin. 
  
Imuri on joka kodin perushankinta, jonka toimivuudesta kannattaa varmistua aika ajoin. Johdoton imuri kasvattaa suosiotaan jatkuvasti, sillä se tarjoaa joustavan puhdistuksen ympäri kotia liikkuen, ilman turhaa huolta johdosta. Johdoton varsi-imuri on kätevä apulainen niin keittiössä kuin muuallakin kodissa, ja joissain malleissa on myös integroituna kätevä rikkaimuri, jolla leivänmuruset ja muut pienet roskat on kätevä puhdistaa esimerkiksi keittiötasoilta. Ilmanviilennin, tuuletin tai ilmastointilaite puolestaan tarjoavat miellyttävän viilennyksen sisätiloihin lämpimämmillä keleillä. 
  
Pienkodinkoneiden kategoria pitää sisällään myös spesifimpiä laitteita. Keittiökoneiden maailmassa esimerkiksi vakuumipakkauslaite on kodinkone, jonka suosio on lisääntynyt huomattavasti viime aikoina. Vakuumikoneen avulla voi pakata elintarvikkeita hapettoman tyhjiön muodostavaan vakuumipussiin, jossa ruoat sekä vievät vähän tilaa pakastimessa että säilyvät pidempään. Lihamyllyssä voi valmistaa itse tehtyä jauhelihaa, jonka tuoreus on taattua. Siivutuskone taas viipaloi kätevästi leivät, leikkeleet ja lihat halutun paksuisiksi. Tehosekoittimet, keittiövaa´at ja vatkaimet puolestaan kuuluvat keittiön peruskoneisiin, ja nämä laitteet löytyvät jo lähes jokaisesta modernista keittiöstä. 
  
Puuilosta löydät kattavan valikoiman kodintekniikkaa, olipa tarpeen sitten hankkia viilennin sisäilmaa viilentämään, pölynimuri kodin kätevään puhdistukseen tai uusia aikansa palvelleita puhelintarvikkeita tai viihtyisiä hetkiä tarjoavaa viihde-elektroniikkaa. Meillä asioidessasi kodintekniikka tulee saatavillesi varsin joustavasti – voit asioida joko verkkokaupassamme tai jossakin yli 30 tavaratalostamme. Kun tilaat tarvitsemasi tuotteet verkkokaupastamme, hyödyt samalla kertaa sekä pikaisesta toimituksesta että miellyttävää joustavuutta hankintoihin tarjoavasta maksuttomasta palautuksesta. Tervetuloa Puuiloon hankkimaan tarvitsemaasi kodintekniikkaa sekä tutustumaan samalla tarkemmin myös muuhun monipuoliseen valikoimaamme!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet