Grillaus kuuluu monen mielestä ehdottomasti kesäkauden mieluisimpiin puuhiin. Grillauksen aikana syntyvät suussa sulavat grilliherkut ovat omiaan toimimaan palkintona grillaamiseen ryhtyvälle. Huumaavan tuoksuisia grillissä syntyviä ruokia arvostavat lisäksi niin perheenjäsenet kuin syömään kutsutut vieraatkin kerta toisensa jälkeen. Grillien maailmassa on tänä päivänä runsaasti valinnanvaraa, ja viime vuosina kaasugrillit ovat nousseet suosituimmaksi grillityypiksi niiden mahdollistaman nopean grillauksen ansiosta. Monen valinta on siitä huolimatta kiireettömiä grillaushetkiä tarjoava hiiligrilli, useimmiten pallogrillin muodossa. Hiiligrilli tarjoaa grillaushetkiin aidon grillauksen tunteen houkuttelevine tuoksuineen.

Valitse käyttötarpeisiisi parhaiten sopiva hiiligrilli

Vaikka hiiligrillin käyttö vaatiikin hieman enemmän aikaa kaasugrilliin verrattuna, sen käyttö on kuitenkin hyvin yksinkertaista. Hiiligrillin pohjalle ladotaan kasa joko hiiliä tai brikettejä. Puuilosta löydät ravintolalaatuiset grillihiilet 50 litran säkeissä sekä pienemmät grillihiilisäkit satunnaisempaan tarpeeseen. Tämän jälkeen hiilet sytytetään esimerkiksi sytytyspaloilla. Tämän jälkeen odotellaan hiilloksen valmistumista, ja kun hiilet tai briketit hehkuvat punaisina, grilli on käyttövalmis. Hiiligrillissä voi yhtä hyvin paistaa mehevät grillipihvit kuin kypsentää kalaakin. Lisäksi grilliritilällä kypsyvät hyvin myös erilaiset kasvikset, sienet ja juustot.

Kooltaan pieni pallogrilli on helppo mahduttaa pienemmällekin piha-alueelle tai terassille ja se kulkee vaivatta mukana myös kesämökille. Pieni pallogrilli riittää grillauspinta-alallaan grilliruoan valmistukseen yhdellä grillauskerralla pienemmälle porukalle. Pallogrillejä on toki saatavana myös isompina malleina, joissa pystyy valmistamaan kerralla grilliherkut useammalle nautiskelijalle. Hiilillä toimivia grillausratkaisuja on olemassa pallogrillien lisäksi myös muina malleina. Grillikatoksen nuotiossa käytettävä kätevä ulkotulisija on tulipesä, jossa ruoanvalmistus käy nopeasti. Ulkotulisija on muotoilultaan patamainen, kun taas nuotiogrilli puolestaan on nuotion päälle asennettava teline grilliritilällä. Nuotiogrilliin kuuluu usein myös pidike perinteiselle kahvipannulle.

Tutustu hiiligrillien ja pallogrillien valikoimaan Puuilon sivustolla. Olipa etsinnässä pieni pallogrilli, nuotiogrilli tai ulkotulisija, valikoimastamme löydät jokaisen niistä. Grilliostoksilla ollessasi tutustu samalla myös näyttävään ja tunnelmalliseen tulisijaan, jossa voi polttaa halkoja tai jätkänkynttilöitä. Tervetuloa tekemään tulevista grillaushetkistä maistuvia ja ikimuistoisia yhdessä Puuilon kanssa – löydät meidät sekä verkosta että yli 30 tavaratalostamme ympäri Suomen!

View as Ruudukko Luettelo

12 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

12 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Asiakaspalvelu

Ota yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun tai tavarataloa koskevissa asioissa suoraan tavarataloon.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 30 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!