Poravasarat ja iskuporakoneet

Porakoneet jokaiseen työkalupakkiin

Porakone on kätevä työväline, jota voidaan käyttää monipuolisesti erilaisiin tehtäviin. Tämän tuoteryhmän tuotteet soveltuvat silloin, kun verkkovirran käyttö on mahdollista, eikä käyttäessä tarvitse jännittää akun riittävyyttä. Mikäli poraamista on tarkoitus tehdä paikassa, jossa ei ole pääsyä pistorasialle, kannattaa hankkia akkuporakone tai muu akkutyökalu. Porakoneisiin on saatavilla monenlaisia teriä sen mukaan, mitä materiaalia on tarkoitus porata.

Porakoneella nopeutat ja helpotat työskentelyäsi verrattuna esimerkiksi ruuvimeisselin käyttöön. Löydät Puuilosta kaikki tarvitsemasi sähkötyökalut remontointiin sekä rakentamiseen. Korjaukset ja kiinnitykset sujuvat tehokkaasti, kun valitset sopivat välineet. Porakoneiden lisäksi kovempaa vääntöä tarvitseviin tehtäviin on saatavilla iskuporakoneita sekä poravasaroita. Lisäksi porakoneille on saatavilla porakonetelineitä, joiden avulla onnistuu tarkempi poraaminen. Mikäli tarve tarkkuusporaamiselle on suurempi, löydät valikoimastamme myös pylväsporakoneet.

Iskuporakone sopii monipuolisiin tehtäviin

Iskuporakone on tarkoitettu esimerkiksi tekemään reikiä pehmeämpiin materiaaleihin, kuten tiileen tai harkkoihin. Esimerkiksi reikien poraaminen taulujen ripustamista varten onnistuu kätevästi. Iskuporakoneen iskutoiminto voidaan tarvittaessa kytkeä pois, sillä kaikki materiaalit eivät kestä iskuja. Iskutoiminnon ollessa pois päältä, on iskuporakoneella mahdollista hoitaa kodin ruuvaukset sekä korjaustyöt. Tällöin onnistuu helposti esimerkiksi verhotankojen tai hyllyjen kiinnittäminen. Iskuporakoneessa voidaan käyttää samoja teriä kuin tavallisessa porakoneessa tai ruuvinvääntimessä.

Poravasara järeimpiin rakennustöihin

Poravasara on iskuporakonetta tehokkaampi, ja sillä voidaan porata esimerkiksi betonia tai kiveä. Poravasaraa voidaan käyttää monipuolisesti enemmän tehoa vaativiin tehtäviin, kuten rakennustöihin tai piikkaamiseen. Useissa poravasaroissa on useampi toiminto, ja esimerkiksi piikkausta tai talttausta varten pyörivän liikkeen voi kytkeä pois päältä. Poravasaroissa on usein SDS+-teräkiinnitys, ja muut poranterät eivät ole yhteensopivia. Poravasaroista on saatavana myös purkuvasaroita, jotka on suunnattu erityisesti vaativampiin purkutöihin.

Laadukkaat työkalut kaikkiin käyttötarkoituksiin löydät kätevästi Puuilosta. Meiltä löydät myös asianmukaiset työvaatteet ja suojaimet turvalliseen työskentelyyn. Kaikki työkalut ja tarvittavat apuvälineet ovat saatavilla sekä yli 30 myymälässämme että verkkokaupassamme, josta löydät myös kaikkien työkalujen tarkat tuotekuvaukset sekä käyttöohjeet. 

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet