Hyttysverkot, hyttysten ja muurahaisten torjunta

Hyttysverkot sekä muut hyttysten ja muurahaisten torjuntatuotteet tehokkaaseen tuholaistorjuntaan

Hyttysverkot, hyttysansat ja muurahaiskarkotteet ovat tärkeä hankinta, kun kesän koittaessa saapuvat myös kutsumattomat vieraat. Oikeilla välineillä karkotat tuholaiset niin kotipihalta kuin mökiltäkin. Nauti olostasi terassilla tai puutarhassa ilman häiritseviä hyönteisiä käyttämällä sähkökäyttöisiä hyönteiskarkottimia, joita voit täydentää erilaisilla hyttyssuihkeilla ja sumuttimilla.

Karkota hyttyset vaivattomasti

Kesän tullessa on tärkeää varautua sen mukanaan tuomiin hyttysiin. Hyttysenkarkottimista esimerkiksi Thermacell on ulkokäyttöön suunniteltu, lähes hajuton ja äänetön laite hyttysten torjuntaan. Ympärilleen tehokkaan suoja-alueen muodostavan Thermacellin valitsemalla vältyt levittämästä hyttyskarkotteita iholle ja näppärän kokoinen laite on helppo kuljettaa mukana esimerkiksi puutarhapöydästä mökkilaiturille. Laadukkailla hyttysverkoilla suojaat ikkunat ja tuuletusaukot siten, että tuulettaessa kutsumattomat vieraat pysyvät poissa. Valikoimistamme löydät myös hyttyssuihkeet sekä hyttysaerosolit ulkokäyttöön, sekä poltettavat hyttyssavut, jotka karkottavat hyttyset tehokkaasti.

Löydät valikoimistamme oikeat välineet karkottamaan muutkin hyönteiset, kuten kärpäset ja ampiaiset. Kärpäslätkät ja kärpäspaperit ovat hyvä vaihtoehto sisälle päässeiden hyönteisten hallintaan. Erilaiset hyönteisaerosolit sekä kärpäsloukut auttavat pitämään häiritsevät ötökät ruodussa. Ampiaisten torjuntaan sumutteiden lisäksi on saatavilla ampiaisansoja, jotka voidaan ripustaa esimerkiksi puuhun tai asettaa pöydälle.

Muurahaisten torjunta onnistuu oikeilla välineillä

Muurahaiset aiheuttavat helposti vaivaa niin kotona kuin mökilläkin, mutta oikeilla välineillä niistä päästään eroon kätevästi. Muurahaisten torjuntaan on saatavilla erilaisia torjunta-aineita, muurhaisrasioita sekä muurhaissirotteita. Muurahaisten torjunnassa on tärkeää huomioida, että tilkitään turhat sisääntuloaukot, ja että ennen toimenpiteiden aloittamista suojataan ruoat ja juomat sekä tyhjennetään tila lapsista ja lemmikeistä. Ruoat ja juomat on myös hyvä säilyttää suljetuissa rasioissa tai pusseissa, jotta ne eivät houkuttele muurahaisia enempää.

Suojaa kotisi ja pihamaasi hiiriltä, myyriltä ja linnuilta

Muutkin tuholaiset voivat aiheuttaa harmia, mutta asianmukaisilla välineillä pääset niistä eroon. Mekaaniset tai sähköiset rotanloukut ovat hyvä vaihtoehto hiiriä vastaan, ja syöttirasiat ovat myös pätevä torjuntakeino. Lisäksi saatavilla on hiirenkarkottimia, jotka lähettävät korkeataajuisia signaaleja ja pitävät hiiret poissa ilman myrkkyjä. Karkottimia on saatavilla sekä paristokäyttöisiä että pistorasiaan kytkettäviä malleja. Hiirenmyrkkyjä on myös saatavilla, mutta voimakkaammat rotanmyrkyt ovat nykyään ainoastaan ammattilaisille tuholaistorjujille saatavilla.

Pihamaiden myyrät karkotat joko tehokkaalla myyränkarkotteella tai maahan asetettavilla karkottimilla. Ultraäänikarkottimilla häädät myös linnut, oravat ja muut häiritsevät eläimet pihamaaltasi. Lintuja varten on saatavilla myös linnunpelättimiä sekä linnunpelätinleijoja. Lisäksi, esimerkiksi etanoita varten on olemassa useita eri vaihtoehtoja, esimerkiksi etanarakeet ja etanasyötit ovat luotettavia vaihtoehtoja etanoiden karkotukseen.

Pidä kotisi ja pihamaasi tuholaisvapaana laadukkailla tuotteilla Puuilosta. Löydät laadukkaat tuotemerkit edullisesti niin verkkokaupastamme kuin yli 30 myymälästämme. Tervetuloa tutustumaan valikoimiimme ammattitaitoisten myyjiemme kanssa, jotka auttavat löytämään oikeat tuotteet juuri sinun tarpeisiisi.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet