Puutarhan hoito on antoisaa puuhaa, joka hyötyliikunnan lisäksi tarjoaa myös iloa silmälle, kun pihamaa alkaa kukoistaa vehreänä. Puutarhan hoidon onnistumisen kannalta ratkaisevan tärkeässä asemassa ovat toimivat ja laadukkaat pihavälineet ja puutarhavälineet, jotka edesauttavat askareiden onnistumista. Puutarhaletku on yksi esimerkki yleisimmistä pihan ja puutarhan hoitoon tarvittavista välineistä. Olipa kyseessä kotipuutarha tai kesämökin piha, puutarhaletkulle on kesäkauden aikana tarvetta monissa eri puuhissa. Puutarhaletkulla hoituu näppärästi niin nurmikon ja kukkaistutusten kastelutyöt, pesuvesien siirtäminen ulkosaunaan luonnonvesistöistä, kylpypaljun täyttäminen kuin ajoneuvojen, terassin tai puutarhakalusteiden pesutyöt. Kun käytössä on kastelukannun sijaan puutarhaletku, kastelu-, pesu- ja vedenkantopuuhat sujuvat sekä huomattavasti tehokkaammin että selkää miellyttävästi säästäen.

Tärkeät puutarhaletkua täydentävät tarvikkeet

Puutarhaletkuille valmistetaan erilaisia tarvikkeita, joiden avulla letkut sopivat erilaisiin käyttötarkoituksiin. Esimerkiksi puutarhaletkuun kiinnitettävä sadetin on pihamaan puolestasi kasteleva ratkaisu, joka palkitsee aikaa ja vaivaa säästäen. Sadetin hoitaa pihan kastelutyöt automaattisesti, ja sadettimen tasainen suihku kastelee tehokkaasti mutta samalla hellävaraisesti niin nurmikon kuin suuremmat kukkaistutukset. Sadetinpistooli eli kastelupistooli puolestaan on kätevä puutarhaletkuun kiinnitettävä suutin, jonka avulla letkusta saadaan tasainen suihku istutusten ja nurmikon kasteluun. Sadetinpistooli sopii hyvin myös hiekan ja pölyn pesemiseen pois autojen tai vaikkapa puutarhakalusteiden pinnoilta.

Suuttimien lisäksi myös erilaiset liittimet ovat nekin suosittuja puutarhaletkujen tarvikkeita. Puutarhaletkun liitin on adapteri, jonka avulla puutarhaletku voidaan kytkeä haluttuun kohteeseen. Yksi esimerkki puutarhaletkun liittimistä on liitin hanaan, jonka avulla puutarhaletku voidaan kytkeä joko ulkoseinään asennettuun tai esimerkiksi kodinhoitohuoneen vesihanaan. Tällaiseen tarkoitukseen voidaan hankkia esimerkiksi kätevä pikaliitin. Näppärä pikaliitin on nopeasti asennettava, joten se mahdollistaa pikaisen pääsyn muun muassa kastelu- ja pesutöiden pariin.

Osta nyt Puuilosta sadetin, sadetinpistooli, pikaliitin tai muut tarvikkeet puutarhaletkuun. Puutarhaletkun tarvikkeilla varustautumalla olet valmistautunut vaihteleviin kastelu-, pesu- ja vedensiirtotöihin. Meiltä ostat tarvitsemasi puutarhaletkun tarvikkeet sekä muut tuotteet aina järkihintaan riippumatta siitä, tilaatko ne kotiisi verkkokaupastamme tai vierailetko jossakin yli 30 tavaratalostamme. Tervetuloa Puuiloon tekemään edullisia hankintoja!

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-60 / 62

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-60 / 62

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 30 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet