Ratsastuskypärät, ratsastusvaatteet ja raipat

Ratsastus on kiehtova harrastus, joka lumoaa helposti pauloihinsa. Ratsastamaan suunnatessa on tärkeää huolehtia kuntoon tärkeimmät ratsastustarvikkeet ennen hevosen selkään nousemista. Raippa on tärkeä väline jokaiselle ratsastajalle, sillä raippa toimii ratsastuksessa monipuolisena apuvälineenä merkinannossa, ajossa, juoksutuksessa ja maastakäsittelyssä.

Ratsastuskypärä on ratsastuksessa kaikkein tärkein varuste, sillä sen päälle tarjoama suoja on korvaamaton, mikäli hevonen sattuu pudottamaan ratsastajan selästään. Ja jotta ratsastuskypärä olisi mahdollisimman turvallinen, sen tulee istua päähän optimaalisesti ja hihnojen olla säädettyinä käyttäjälleen sopiviksi. Myös kypärän uusiminen säännöllisin väliajoin on tärkeää. Jos kypärä esimerkiksi putoaa lattialle, siihen voi muodostua heikentymiä, jotka eivät näy ulospäin. Heikentymien johdosta kypärä ei tarjoa enää täyttä suojaa käyttäjälleen, joten se kannattaa uusia mahdollisimman nopeasti.

Ratsastusvaatteet tekevät ratsastuksesta miellyttävää

Myös ratsastusvaatteet ovat tärkeässä roolissa ratsastuksessa. Ratsastushousut on suunniteltu palvelemaan parhain päin aktiivisessa lajissa, jossa housujen on hyvä kestää kulutusta. Kokopaikkaiset ratsastushousut ovat suosittuja, sillä niiden paikat on leikattu housujen satulaa vasten tulevaa pintaa vastaaviksi. Housuja on saatavana kapeampina ja hieman leveämpinä malleina ja monen mieleen tänä päivänä ovat tiiviisti istuvat ratsastuslegginsit. Optimaalisesti ylle istuvat ratsastuslegginsit päälleen pukemalla voikin nauttia sujuvasta ratsastuksesta.

Turvaliivi on joko takin alle tai paidan päälle puettava lisäsuojaa tarjoava ratkaisu, joka on pakollinen kenttäratsastuskilpailuissa. Monet ratsastajat käyttävät turvaliiviä aina hevosen selkään noustessaan, sillä se vaimentaa ratsastajaan kohdistuvia iskuja esimerkiksi hevosen selästä pudotessa.

Ratsastusvaatteet, kuten ratsastuslegginsit, hankit näppärästi Puuilosta. Vaatetuksen lisäksi meillä onnistuu uusia myös ratsastuskypärä, raippa sekä monet tarpeelliset hevostarvikkeet omalle tai hoitohevoselle. Kaiken kattavana tee-se-itse-ihmisen tavaratalona varustamme sinut monipuolisesti ratsastuksen maailmaan ja löydät meiltä tarvitsemasi edulliseen hintaan. Tervetuloa tutustumaan sivustollamme tuotteidemme tarkkoihin tuotekuvauksiin ja näet samalla myös kunkin tuotteen myymäläsaatavuuden.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet