Verhotangot, verhokiskot ja verhotarvikkeet

Verhotangot, verhokiskot ja verhorenkaat

Verhotangot ovat tärkeä osa kodin sisustusta, ja ne tarjoavat monipuolisia vaihtoehtoja ikkunoiden somistamiseen. Riippumatta siitä, haluatko asentaa verhokiskot kattoon tai verhotangon seinään, on tärkeää valita oikeanlaiset verhotangot ja verhotangon kannakkeet tai verhokiskot. Puuilo tarjoaa laajan valikoiman verhotankoja ja verhokiskoja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja sisustustyyleihin.

Verhotankojen asennus vaihtelee kiinnitysmenetelmien välillä. Tärkeää on, että tangon pituus ylittää ikkunan leveyden vähintään 30 cm, jotta verhot voivat liikkua vapaasti. Asennettaessa on otettava huomioon myös seinästä tankoon jäävä etäisyys (10–15 cm) sekä tangon ja katon välinen etäisyys, joka on suositeltavasti 5-10 cm kattopinnasta. Verhotangon asennuskorkeus ikkunan kehyksen yläpuolella tulisi olla vähintään 5-7 cm, jotta verhot eivät häiritse ikkunan käyttöä.

Verhotankojen tyyppeihin kuuluvat perinteiset pyöreät tangot, joiden avulla voidaan toteuttaa monipuolisia sisustusideoita ja jotka sopivat erinomaisesti raskaille kankaille. Kääntyvät tangot ovat ihanteellisia parvekkeille ja erkkeri-ikkunoille, Valitsemasi pitkät verhotangot tai puiset verhotangot voivat vaikuttaa huoneen ilmeeseen merkittävästi. Verhotangon kiinnitys tulee suorittaa huolellisesti, jotta varmistetaan tangon turvallinen ja vakaa käyttö.

Monipuolinen valikoimamme tarjoaa ratkaisuja eri tilanteisiin, kuten verhotangot kulmaan asennettaviksi tai verhotanko parvekkeelle. Messinkiset verhotangot tuovat tyylikkyyttä ja eleganssia sisustukseen, kun taas valkoinen verhotanko on ajaton ja monikäyttöinen vaihtoehto.

Kaikki tarvitsemasi lisätarvikkeet, kuten verhotangon nupit tai verhotangon renkaat, ovat saatavilla eri tyyleissä ja väreissä, jotta löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon. Verhotangon kiinnike on olennainen osa asennusta, ja Puuilosta löydät kestävät ja helposti asennettavat kiinnikkeet.

Verhokiskot – käytännöllinen ja tyylikäs vaihtoehto

Verhokiskojen asennus on helppoa ja nopeaa. Kiskot voidaan asentaa seinään tai kattoon, ja asennuksessa on useita eri vaihtoehtoja. Kiskot voidaan kiinnittää esimerkiksi ikkunapuitteisiin, ikkunapuitteiden sisäreunaan, seinälle ikkunan yläpuolelle tai koko seinän leveydeltä, jolloin verhot peittävät koko seinän​​. Kiskojen pituus on tärkeä mitoittaa oikein, jotta ne ulottuvat riittävästi ikkunan reunojen yli. Molempien kiskomallien asentaminen käy kätevästi porakoneella. 

Verhokiskot ovat tärkeä osa kodin sisustusta ja niiden valintaan kannattaa kiinnittää huomiota. Verhokiskojärjestelmät tarjoavat tyylikkään ja kestävän ratkaisun verhojen asentamiseen. Ne sopivat kaikenlaisiin tiloihin ja ikkuna- sekä oviratkaisuihin, mahdollistaen verhojen helpon liikuttelun ja säätämisen​​. Verhokiskot ovat saatavilla eri tyyleissä ja väreissä, joten löydät varmasti juuri sinun sisustukseesi sopivan vaihtoehdon.

Verhokiskot ovat saatavilla eri materiaaleista, kuten teräksestä ja alumiinista. Ne tarjoavat erinomaisen ratkaisun verhojen ripustamiseen ja niiden käyttöikä on pitkä. 

Verhorenkaat – tärkeä yksityiskohta

Verhorenkaat ovat tärkeä osa verhojen ripustusta. Verhorengas voi olla yksinkertainen tai koristeellinen ja vaikuttaa verhojen toimivuuteen ja ulkonäköön. Verhorenkaat nipistimellä ovat käytännöllinen valinta. Puisten verhorenkaiden luonnollinen ilme sopii maanläheiseen sisustukseen. Verhotangoille on lisäksi saatavilla purjerenkaita, jotka kiinnitetään ensiksi verhokankaaseen ja pujotetaan sitten tankoon – purjerenkaisiin ei tarvita nipsuja. Purjerenkaat ovat toimiva vaihtoehto etenkin raskaille verhokankaille. Verhotangon kyseessä ollessa seinään asennetaan verhotangon pidikkeet, joiden varaan verhotanko asetetaan.

Puuilo tarjoaa laajan valikoiman verhotankoja, verhokiskoja, verhorenkaita ja muita tarvikkeita jokaiseen sisustustarpeeseen. Meiltä löydät erilaiset verhotangot, verhokiskot ja verhorenkaat jokaiseen makuun ja tarpeeseen. Puuilossa panostamme laatuun ja edullisiin hintoihin. Tutustu valikoimaamme verkkokaupassamme tai vieraile lähimmässä tavaratalossamme. Puuilo - tekevän ihmisen tavaratalo, josta löydät kaiken tarvitsemasi kodin sisustukseen ja paljon muuta.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet