Verhotangot on kehitetty ennen kaikkea verhojen ripustusratkaisuiksi, mutta tänä päivänä verhotankovalikoiman alati kasvaessa ne ovat myös keskeinen osa kodin sisustusta. Muun sisustuksen värimaailmaan on helppo löytää saumattomasti yhdistyvä verhotanko, ja valinnan voi toki tehdä myös verhojen värin tai kodin muun sisustuksen perusteella. Pelkistettyjen verhotankojen lisäksi saatavilla on myös runsain määrin tankoja, joiden päitä koristavat erilaiset nupit, pallot tai muut koristeet. Tämän ansiosta jokaisen on helppo löytää niistä juuri omaan makuun ja sisustustyyliin sopivin vaihtoehto.

Kun verhotangot toimivat siten, että niihin pujotetaan verhonipsuilla varustetut verhorenkaat, verhokiskot puolestaan täydennetään pelkillä nipsuilla, jotka asetetaan kiskon uraan. Verhonipsut on varustettu erilaisilla liu'uilla, ja on tärkeää valita oikeanlaiset nipsut kullekin kiskotyypille. Verhotangoille on lisäksi saatavilla purjerenkaita, jotka kiinnitetään ensiksi verhokankaaseen ja pujotetaan sitten tankoon – purjerenkaisiin ei tarvita nipsuja. Purjerenkaat ovat toimiva vaihtoehto etenkin raskaille verhokankaille. Verhotangon kyseessä ollessa seinään asennetaan verhotangon pidikkeet, joiden varaan verhotanko asetetaan. Verhokisko puolestaan voidaan asentaa mallista riippuen joko seinään kannattimilla tai vaihtoehtoisesti kattoon poraamalla. Molempien kiskomallien asentaminen käy kätevästi porakoneella.

On puhdas makuasia, haluaako oman kodin sisustuksessa suosia verhotankoa vai verhokiskoa. Kiskolla on tankoa pelkistetympi ilme, sillä se sulautuu sisustukseen varsin huomaamattomasti.  Olipa kyseessä sitten seinään tai kattoon kiinnitettävä kisko, sen minimalistisesta muotoilusta huolimatta moni haluaa kiskon jäävän piiloon. Tässä tapauksessa apuna toimii kätevä kattoon asennettava verholauta, joka kätkee sekä kiskon että nipsut visusti taakseen. Tanko puolestaan on näyttävämpi vaihtoehto, joka on tarkoitettu jäämään näkösälle.

Olipa etsinnässä verhotangot, verhokiskot, verhonipsut tai verhotangon pidikkeet, Puuilolta löydät kaikki ne yhdellä ja samalla kertaa. Haluamme palvella asiakkaitamme monipuolisesti, joten voit asioida joko kattavassa verkkokaupassamme tai jossakin yli 30 tavaratalostamme. Tee-se-itse-ihmisen tavaratalona tarjoamme laajan valikoiman tuotteita kotiin, puutarhaan, rakentamiseen ja moniin muihin käyttötarpeisiin. Tarjoamme edulliset hinnat sekä nopean ja varman toimituksen. Tervetuloa ostamaan meiltä laadukkaita tuotteita järkihintaan!

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-60 / 86

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-60 / 86

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 30 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!