Puutarhanhoito on antoisa harrastus, joka tarjoaa samalla sekä mielekästä puuhaa kesäkauteen että suunnatonta iloa silmälle päivä toisensa jälkeen. Kun piha ja puutarha näyttävät hoidetuilta, ulkoilmassa on mukava viettää aikaa kesäkauden aikana niin seurustelun, kahvihetkien, ruokailujen kuin vaikkapa kirjan lukemisen tai linnunlaulun kuuntelemisen merkeissä. Siisti piha levittää iloa aina sisätiloihin asti, kun näkymä ulos ikkunasta miellyttää silmää kukkaistutuksineen ja leikattuine nurmikkoineen. On siis olemassa monta syytä sille, miksi pihan hoito tai puutarhanhoito on varsin palkitseva harrastus.

Jotta pihan hoito olisi mahdollisimman sujuvaa ja mieluisaa puuhaa, laadukkaat ja helppokäyttöiset pihatyökalut ja puutarhatyökalut ovat tärkeitä hankintoja pihan tehokkaaseen kunnossa pitämiseen. Erilaiset oksasakset, lapiot, lehtiharavat, kottikärryt, kuokat ja istutuslapiot ovat yleisiä esimerkkejä perustavanlaatuisista hankinnoista, kun kyseessä on toimiva piha ja puutarha. Puutarhanhoitotarvikkeisiin kuuluvat myös monet muut varusteet ja koneet, joiden avulla onnistuvat vaivattomasti niin istutustyöt, pihan siistiminen, rikkaruohojen nyppiminen, nurmikon leikkuu kuin muutkin pihan hoitoon kuuluvat askareet.

Puutarhanhoitotarvikkeet palvelevat käyttäjäänsä huomattavasti pidempään, jos niitä säilytetään alusta alkaen asianmukaisella tavalla. Kun otat tavaksi viedä pihatyökalut säilytykseen kuivaan tilaan jokaisen käytön jälkeen, ne pysyvät käyttökerrasta seuraavaan paremmin toimivina ja käyttökelpoisina ja vältyt tarvikkeiden jatkuvalta huoltamiselta. Pihan hoitoon suunnitellut tarvikkeet on joka tapauksessa hyvä huoltaa ennen talvisäilytykseen laittamista, jotta ne ovat käyttövalmiina kevään koittaessa ja puutarhatöiden jälleen kutsuessa.

Siisti piha tai puutarha tuottaa iloa jokaiselle ulkona viihtyvälle keväästä syksyyn. Pihan hoito ja puutarhanhoito on antoisaa ajanvietettä, joka jo suhteellisen pienellä panostuksella tuottaa silmiä hivelevän lopputuloksen. Kauniissa pihassa tai puutarhassa myös grillaus ja savustus on mieluisaa puuhaa, ja grillissä tai savustimessa valmistuvista herkuista on ilo nauttia puutarhapöydän äärellä. Meiltä Puuilolta löydät kaiken tarvitsemasi kauniin ja toimivan pihan loihtimiseksi. Verkkokaupassamme pääset tutustumaan valikoimastamme löytyvien erilaisten piha- ja puutarhatuotteiden ominaisuuksiin näppärästi kutakin tuotekuvaa klikkaamalla. Tervetuloa sujuville ostoksille verkkokauppaamme tai johonkin yli 30 tavaratalostamme ympäri Suomen.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-60 / 1892

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-60 / 1892

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 30 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet