Rautatavara

Omilla käsillä tekeminen on antoisaa puuhaa, sillä lopputuloksena syntyvien hyödykkeiden lisäksi aika kuluu rattoisasti erilaisten tee-se-itse-askareiden parissa. Jos edessä on kodin rakentaminen tai remontointi, materiaalit hankkimalla ja itse tekemällä voi säästää sievoisia rahasummia. Erilaiset pienrautatarvikkeet muodostavat olennaisen osan jokaisen kotia rakentavan tai remontoivan tarvitsemista varusteista. Tällaisiin tarvikkeisiin lukeutuvat esimerkiksi erilaiset koukut ja kannattimet sekä ovenkahvat, ovipumput ja ovihelat. Keskeisessä osassa kodin rakentamiseen ja remontointiin tarvittavissa tarvikkeissa ovat myös erilaiset rautatavarat, joihin lukeutuvat muun muassa erilaiset putket, levyt, listat ja holkit.

Kattava rautatavaravalikoima pienrakentamiseen Puuilosta

Erilaiset putket ovat tarpeellisia monenlaisessa pienrakentamisessa. Esimerkiksi huonekaluputki on tarpeellista putkitavaraa huonekaluja tai kalusteita itse nikkaroivalle. Huonekaluputki soveltuu monenlaisiin käyttökohteisiin, joissa tarvitaan kestävää ja lujaa teräsrakennetta. Huonekaluputkia käytetään esimerkiksi pöytien ja muiden huonekalujen jalkoina tai vaatekaapin tankona henkareille. Huonekaluputkista voi rakentaa vaikka mitä, kuten kuivaustelineen tai tuuletustelineen! Huonekaluputkia valmistetaan pyöreinä, neliönmuotoisina ja suorakulmaisina, joten niiden joukosta on helppo löytää omiin mieltymyksiin ja tarpeisiin parhaiten sopiva putkimalli. Metalliputki ja rautaputki puolestaan soveltuvat moniin käyttötarkoituksiin sekä sisä- että ulkotiloihin rakennettavissa rakenteissa. Useimmiten teräksestä valmistettu metalliputki eroaa rautaputkesta siten, että toisin kuin rautaputki, se ei ruostu ulkokäytössäkään.

Muita pienrakentamiseen sopivia rautatavaroita ovat muun muassa alumiinilevyt, joita voidaan käyttää erilaisten pintojen suojaamiseen, kotelointiin ja esimerkiksi listoina lattiassa. Alumiinilevy on helppo työstää halutun muotoiseksi ja kokoiseksi, ja ruostumaton alumiinilevy säilyy pitkään hyväkuntoisena. Kulmalistat puolestaan on suunniteltu nurkkien ja kulmien viimeistelyyn ja suojaukseen. Anodisoidusta alumiinista valmistettu kulmalista on kestävä ja vankka valinta kulmalistaksi. Rautatavaroihin lukeutuvat myös erilaiset holkit. Hitsattava holkki sopii moneen käyttöön, esimerkiksi työkoneisiin tai laiterakennukseen. Lujasta teräksestä valmistettu holkki on työstettävissä sahaamalla, hiomalla tai hitsaamalla.

Tutustu nyt Puuilon rautatavaravalikoimaan ja tilaa tarpeisiisi sopivat putket, alumiinilevyt, kulmalistat ja holkit näppärästi netistä. Halutessasi voit tehdä ostoksia verkkokauppamme sijaan myös jossakin yli 30 myymälästämme. Kaiken kattavana tee-se-itse-ihmisen tavaratalona kannustamme jokaista käsistään kätevää tekemään hyödykkeensä itse, ja me tarjoamme valikoimassamme tarpeelliset materiaalit moniin erilaisiin puuhiin. Tervetuloa sujuville ostoksille Puuiloon, täyden palvelun tavarataloon!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet