Paistinpannut, kattilat ja paistokasarit

Paistinpannut, kattilat ja paistokasarit kaikkiin ruoanlaittotarpeisiin  

Paistovälineet kuuluvat keittiön tärkeimpiin välineisiin. Paistinpannut ja kattilat kuuluvat joka kodin luottovälineisiin, ja kovassa käytössä oleviin välineisiin kannattaakin panostaa. Löydät meiltä perinteisten paistinpannujen ja kattiloiden lisäksi monipuolisen valikoiman erilaisia keittiötarvikkeita kaikkiin tarpeisiin. Saatavilla on myös laaja valikoima kasareita sekä grillaustarvikkeita, joilla valmistat herkulliset ateriat niin keittiössä kuin grillinkin äärellä. Kaikki tarvittavat välineet ruoanvalmistukseen löydät Puuilosta laatumerkeiltä, kuten Tefal, Fiskars sekä Opa.   

Laadukkaat paistinpannut jokaiselle liesityypille  

Paistinpannu on joka kodin luottoväline, ja paistinpannuja on hyvä löytyä vähintään kahdessa koossa, jolloin pannuista voi valita kuhunkin paistotarpeeseen sopivimman vaihtoehdon. Löydät valikoimastamme kaikenkokoiset paistinpannut, ja vaihtoehtoja löytyy niin induktiolisille, keraamisille liesille kuin perinteisille valurautaliesillekin. Paistinpannuja on saatavilla tarpeen mukaan niin valurautaisina, keraamisina kuin alumiinisinakin.   
 
Perinteisten paistinpannujen lisäksi saatavilla on esimerkiksi lettupannuja ja wokpannuja. Paistinpannuille on myös saatavilla pannunsuojuksia sekä räiskesuojia suojaamaan pannuja säilytyksen aikana sekä pitämään lieden siistinä ruoanlaiton aikana. Löydät valikoimastamme laadukkaat välineet kaikissa hintaluokissa.   

Kestävät kattilat ruoanlaittoon

Laadukkaat kattilat takaavat vaivattoman ruoanlaiton. Löydät valikoimastamme niin pienet kuin isommatkin kattilat laatumerkeiltä. Kattiloita on saatavilla kaikille liesityypeille, joten löydät varmasti myös juuri sinun liedellesi sopivan kattilan. Kattilankansia on myös saatavana erikseen. Tavallisten kattiloiden lisäksi saatavilla on myös haudutuskattiloita. Retkeilyyn on myös saatavilla nuotiokattiloita sekä nuotiokahvipannuja, joiden avulla ruoanlaitto onnistuu myös luonnon helmassa.   

Kasarit ja muut ruoanlaittovälineet edullisesti  

Paistokasari on kattilan ja paistinpannun välimuoto, ja se sopii hyvin esimerkiksi runsasliemisten ruokien ja kastikkeiden valmistukseen. Kasarit kuuluvat jokaisen keittiön vakiovarusteisiin, ja löydät valikoimistamme kasarit useilta eri laatumerkeiltä. Kasareita on saatavana pienemmistä voinsulatuskasareista isompiin, kaksilitraisiin kasareihin. Kasareiden lisäksi saatavilla on myös uunipeltejä ja uunivuokia, sekä välineistöä grillaukseen. BBQ-uunikorissa valmistuvat suussa sulavat grilliherkut niin grillissä kuin uunissakin. Käyttämällä grillikoria grillissä suojaat grillisi ja vältyt näppärästi sen jatkuvalta puhdistamiselta.

Löydät kaikki tarvitsemasi välineet herkullisten aterioiden valmistukseen Puuilo-tavarataloista sekä verkkokaupastamme. Laadukkaat kattilat, paistinpannut ja kasarit kestävistä materiaaleista juuri sinun keittiöösi. Tervetuloa ostoksille!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet