Maalaus ja muuraus

Maalaus on mukavaa puuhaa ja mahdollistaa kodin pintojen uuteen ilmeeseen uusimisen suhteellisen pienellä vaivalla. Uusi maalipinta näyttää hyvältä, minkä lisäksi maali myös suojaa maalattua pintaa. Koska erilaisia maaleja on nykyisin saatavana laajana valikoimana, jokaiselle pinnalle ja käyttökohteelle löytää vaivatta omat maalinsa. Ja kun käytössä ovat toimivat välineet, maalaaminen onnistuu myös vasta-alkajalta. Kuten monessa muussakin puuhassa, mitä enemmän maalaamisen maailmaan perehtyy, sitä helpommin puuha sujuu seuraavilla kerroilla.

Muuraus mahdollistaa yhtenäisen, muurimaisen rakenteen aikaansaamisen laastin avulla. Laastikammat ovat tärkeitä apuvälineitä levityksessä niin suuremmissa kuin pienemmissäkin tasoitustarpeissa, joihin käytetään laastia. Myös monet muut muuraustarvikkeet, kuten muurauskauha ja laastivispilä, toimivat apuvälineinä muurauksessa.

Varustaudu maalaukseen hankkimalla välineet etukäteen

Kun olet aikeissa maalata kotona tai mökillä, maalauskohteesta riippumatta puuhaan kannattaa varustautua hankkimalla asianmukaiset välineet jo etukäteen. Näin pääset maalauksen pariin mahdollisimman ripeästi. Maalaustarvikkeet käsittävät monenlaisia maalaukseen kehitettyjä apuvälineitä, kuten erilaiset maaliruiskut. Korkeapainemaaliruisku on hyvä esimerkki modernista ja tehokkaasta maalausvälineestä. Yleisesti ottaen korkeapaineletkun avulla toimivat maaliruiskut soveltuvat pienempiin ja keskikokoisiin maalausurakoihin, ja mallista riippuen ruiskut voivat soveltua erilaisten maalien lisäksi myös muun muassa lakkojen, petsien ja lateksien ruiskuttamiseen.

Rapatessa roiskuu, kuten sanotaan. Olipa kyseessä maalaus tai muuraus, työskentelyaluetta ympäröivä tila on hyvä suojata, jotta ikäviltä yllätyksiltä voidaan välttyä. Kuplamuovi on yksi esimerkki toimivista suojausratkaisuista, minkä lisäksi pehmoinen kuplamuovi myös suojaa pintoja kolhuilta. Remonttipaperi on sekin suosittu valinta pintoja suojaavaksi materiaaliksi niin maalaukseen kuin muuraukseen. Muoviton remonttipaperi on yleensä ympäristöystävällistä, sataprosenttisesti kierrätettävää materiaalia.

Maaliruiskut, kuplamuovit, remonttipaperit ja muut tykötarpeet maalaukseen löydät näppärästi Puuilosta. Tarjoamme valikoimassamme esimerkiksi siveltimet ja pensselit, kuten myös muuraustarvikkeita. Aloita maalaus tai muuraus laadukkaasti hankkimalla tarvitsemasi meiltä – tietysti edulliseen hintaan. Verkkokaupassamme saat tilaamillesi tuotteille varman ja nopean toimituksen ja pääset tutustumaan tarkempiin tuoteominaisuuksiin kätevästi sinua kiinnostavaa tuotekuvaa napauttamalla. Tervetuloa ostamaan laadukkaat maalaus- ja muuraustarvikkeet joko verkkokaupastamme tai myymälöistämme, joita löytyy 30 ympäri Suomen.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet