Matot ja vahakankaat

Kun aikeissa on hankkia matto eteiseen, ulko-oven eteen, terassille, parvekkeelle tai kodin muihin sotkeutumiselle alttiisiin tiloihin, erilaiset kuramatot ja kynnysmatot ovat erityisesti näihin käyttötarpeisiin kehitettyjä ratkaisuja. Yksi esimerkki kynnysmatoista on huopamatto, jota voidaan hyödyntää ulko-oven edessä ja johon tarttuu kätevästi suurin osa kenkien mukanaan kuljettamasta liasta. Huopamattojen materiaali on suunniteltu helposti puhdistettavaksi, mikä lisää maton käytännöllisyyttä. Vastaavia mattoja löytyy myös nukkapinnalla, esimerkiksi helppohoitoisesta polypropeenista valmistettuna.

Erityisen helposti puhdistettava versio kuramatoista on kumimatto, jonka voi tarpeen vaatiessa pestä nopeasti hanan alla tai puutarhaletkulla ja jonka kuivuminen käy sukkelaan. Kumimattoja on saatavilla sekä kynnysmattoina että käytävämattoina. Toinen suosittu valinta kuramatoksi on niin kutsuttu ruohomatto, jonka ruohoa muistuttava materiaali on säänkestävää ja sieppaa tehokkaasti kuran ja lian ulko-oven eteen asetettuna. Terassimatto puolestaan tuo miellyttävää pehmeyttä ja lämpöä terassin tai parvekkeen viileälle betonille. Terassimatto on kooltaan kynnysmattoa suurempi vaihtoehto, jota on saatavilla useissa eri kokoluokissa, ja näistä matoista löytyy helposti sopiva ratkaisu kullekin parvekkeelle ja terassille. Kosteantilanmatto puolestaan on erinomainen ratkaisu kylpyhuoneeseen, sillä maton materiaali imee tehokkaasti kosteuden ja kuivuu nopeasti, joten mattoa ei tarvitse siirtää pois tieltä sen kastumisen pelossa.

Leikattava matto on aina kätevä ratkaisu lattioita päällystämään, sillä kyseessä on metrimatto, jonka pituuden voi määrittää itse omien tarpeiden mukaisesti. Leikattava matto tuo näin ollen miellyttävää joustavuutta vaihteleviin mattotarpeisiin. Leikattavien metrimattojen lisäksi näppäryyttä sisustukseen tuovat Puuilo-tavarataloissa metritavarana myytävät erilaiset vahakankaat, jotka ovat käteviä vaihtoehtoja keittiön pöytäliinoiksi. Leikattavat vahakankaat tuovat joustavuutta pöydän suojaamiseen, kun kangasta voi ostaa tavaratalosta näppärästi haluamansa metrimäärän. Lisäksi vahakankaita on tänä päivänä saatavilla monipuolisissa väreissä ja kuoseissa, joten niiden joukosta on helppo löytää omiin mieltymyksiin ja sisustukseen sopiva vaihtoehto.

Puuilosta löydät sekä matot että vahakankaat, joilla viimeistelet kätevästi kotisi tai kesämökkisi sisustuksen. Meiltä ostat tarvitsemasi tuotteet järkihintaan, joko verkkokaupastamme tai jostakin yli 30 tavaratalostamme. Tarjoamme verkkokaupassamme nopean ja varman toimituksen sekä ilmaisen palautuksen. Tervetuloa tutustumaan upeaan valikoimaamme ja tekemään onnistuneita kauppoja!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet