Laituriponttoonit ja laituritarvikkeet

Uinti on paras aktiviteetti kuumina kesäpäivinä, sillä vesi viilentää oloa mukavasti. Pienikin uintireissu virkistää olotilaa huomattavasti keskellä paahteista hellepäivää. Jos kesämökkisi tai kotisi sijaitsee järven tai joen rannalla, laituri on ehdottoman kannattava investointi. Laiturin päästä tai sivulta on mukava hypätä uimaan, ja sen päälle on myös helppo kiivetä takaisin vedestä. Laiturin ansiosta vältyt kahlaamasta veteen ja pääset pulahtamaan virkistävälle uintireissulle huomattavasti kätevämmin. Toimiva laituri ilahduttaa niin koko perhettä kuin mökille saapuvia saunavieraitakin.

Laituriponttooni, laituritikas ja muut laituritarvikkeet Puuilosta

Laituritarvikkeet ovat nimensä mukaisesti laitureille kehitettyjä tarvikkeita, jotka tekevät laitureista toimivia ja turvallisia. Laituriponttooni muodostaa kestävän perustan laiturille laiturin tyypistä riippumatta. Ponttoonin ilmatiivis ja ontto rakenne saa sen kellumaan vedessä, ja ponttoonin tehtävänä on tuottaa nostetta laiturille, jotta se ei pääse vajoamaan veteen laiturille astuttaessa. Laituriponttoonit valmistetaan yleensä UV-suojatusta materiaalista, minkä ansiosta ne eivät ole herkkiä auringonvalolle. Ponttooni on helppo asentaa paikalleen ponttoonin kannen kiinnitysrei´istä. Ponttooni painotetaan joko vedellä tai hiekalla, mikä lisää sen vakautta rantavedessä.

Laituritikas puolestaan on laiturin päähän asennettava varuste, joka helpottaa sekä uimaveteen laskeutumista että sieltä pois nousemista. Tukevat ja laadukkaat laituritikkaat ovat turvallisia käyttää. Laituritikkaita valmistetaan eri malleina ja ne eroavat toisistaan askelmien lukumäärällä. Syvempään rantaveteen on hyvä hankkia pidemmät, useammalla askelmalla varustetut tikkaat ja matalampaan veteen puolestaan riittävät lyhyemmät tikkaat. Muihin laituritarvikkeisiin lukeutuvat muun muassa laiturikiinnikkeet, kuten pikakiinnikkeet, joilla laituritikkaat kiinnitetään tukevasti laituriin.

Olipa etsinnässä laituritikas, laituriponttooni, laiturikiinnikkeet tai muut laituritarvikkeet, Puuilosta löydät tarvitsemasi nopeasti ja kätevästi. Meiltä tilaat samalla vaivalla myös muut pihatarvikkeet ja puutarhatarvikkeet kotisi tai kesämökkisi pihamaalle. Kaiken kattavana tee-se-itse-ihmisen tavaratalona kannustamme monipuolisella valikoimallamme jokaista tekemään pihasta viihtyisän – niin kotona kuin kesämökilläkin. Ostoksia voit tehdä joustavasti sekä verkkokaupassamme että myymälöissämme ympäri Suomen. Sivustollamme pääset tutustumaan tarkemmin piha- ja puutarhatarvikkeiden tarkkoihin teknisiin tuotekuvauksiin sekä tarkistamaan tuotteiden myymäläsaatavuuden sinua lähimmässä myymälässä. Tervetuloa sujuville ostoksille!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet