Lavakaulus, kukkatuki tai pensastuki avuksi tehokkaaseen kasvatukseen

Lavakaulusten avulla voit helposti rajata istuttamisalueen pihamaalle. Lavakaulus vie vain vähän tilaa, ja niiden avulla saat rakennettua haluamasi istutuslaatikon jopa terassille tai parvekkeelle. Lavakaulus soveltuu hyvin myös kukkapenkin reunukseksi, ja niitä voidaan tarpeen mukaan myös pinota päällekäin. Lavakaulukset voidaan täyttää suoraan mullalla, ja koska niissä ei ole pohjaa, pääsevät kasvit hyötymään maasta nousevasta kosteudesta. 

Lavakauluksista saa kätevän istutuslaatikon

Lavakaulusten avulla saat pihamaalle, kasvihuoneeseen tai jopa parvekkeelle kätevän istutuslaatikon. Aseta vain suodatinkangas pohjalle suojaamaan rikkaruohoilta, ja täytä laatikko sopivalla mullalla sen mukaan, mitä aiot istuttaa. Lavakaulusten määrää lisäämällä saat rakennettua syvemmänkin istutuslaatikon, mikäli pitkäjuuriset kasvit sitä vaativat. Tyylikäs istutuslaatikko sopii hyvin puutarhaan, ja siinä voidaan kasvattaa muun muassa yrttejä, vihanneksia ja marjoja. Pienempiä laatikoita voidaan käyttää myös terassilla tai parvekkeella, mikäli pohja vuorataan ensin muovilla.

Lavakaulus juuri sinun tarpeisiisi

Lavakauluksia on saatavana kahdessa eri koossa sekä värissä. Löydät hyvin puutarhaan sopivat mustat lavakaulukset myös valikoimastamme. Saatavana on myös kasvihuone lavakaulukselle, joka suojaa istutuksia säätiloilta sekä UV-säteilyltä. Lavakaulukset on helppo kuljettaa niiden taittuessa pieneen tilaan. 

Kukkatuet ja pensastuet kasvamista tukemaan

Kukkatuet ja pensastuet ovat monesti tarpeellisia edistämään pensaiden ja muiden kasvien kasvua. Kasvaessaan suoraan tai ylöspäin, tuet antavat kasveille mahdollisuuden kiinnittyä sekä auttavat pitämään kasveja pystyssä. Kukkatukia ja pensastukia on saatavana useita eri kokoja ja malleja. Mikäli et ole varma, millainen tuki sopii juuri sinun kasviesi tarpeisiin, kysy rohkeasti apua myyjiltämme! 

Kukkatuet edistävät kasvua

Kukkatuki pitää kukat ryhdikkäänä ja auttaa kasvua. Kukkatukia on saatavana erilaisia kasvien tarpeiden mukaan, aina pienistä kukkatikuista suurempiin tukikeppeihin. Kukka tulisi kiinnittää tukeen nimenomaan varresta, jotta rakennelmasta tulee kestävä. Kasvit voidaan kiinnittää tukikeppeihin esimerkiksi juuttinarulla. Löydät valikoimastamme myös mullat ja lannoitteet edullisesti. 

Pensastuet marjapensaiden avuksi

Kätevät pensastuet sopivat yhtä lailla niin marjapensaiden kuin suurempien puutarhakasvien tukemiseen. Pensastuki on helppo asentaa, ja sen kehikon kokoa voidaan tarvittaessa säätää pienemmäksi. Tuki pitää oksat ylhäällä pensaan kasvaessa. Se myös suojelee pensasta sääoloilta, kuten sateelta tai tuulelta. Pensastuen käyttö auttaa pensaita kasvamaan siististi sekä pysymään tukevasti maassa. Löydät valikoimastamme erimuotoisia pensastukia pensaan koon ja muodon mukaan. 

Lavakaulukset, kukkatuet ja pensastuet löydät edullisesti Puuilosta. Katso myös muut tuotteet istutukseen ja kasvatukseen, joiden avulla luot unelmiesi pihamaan. Löydät meiltä kukoistavaan puutarhaan siemenet, mullat ja lannoitteet. Tilaa tuotteet kätevästi verkkokaupastamme tai tule käymään yhteen tavarataloistamme, niin asiantuntevat myyjämme auttavat löytämään oikeat tuotteet juuri sinulle. Puuilo - tekevän ihmisen tavaratalo!  

 

Lavakaulukset ja pensastuet

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet