Peräkärryt ja tarvikkeet

Peräkärryt ovat näppäriä auton perään kiinnitettäviä apuvälineitä, jotka palvelevat monenlaisten kuormien kuljetuksessa. Kärryt toimivat luotettavina apulaisina niin mökkireissuilla, muutoissa, tavaroiden kierrätyspisteille kuljetuksessa kuin lukuisissa muissakin kuljetustarpeissa. Peräkärryt ovar monipuolisia apulaisia siitäkin syystä, että ne sopivat erinomaisesti ympärivuotiseen käyttöön. Saatavilla on sekä kuomulla varustettuja malleja että avomalleja, useissa eri kokoluokissa. Kuomullinen peräkärry on toimiva valinta, joka palvelee luotettavasti myös sadesään yllättäessä. Avomallisen kärryn voi puolestaan täydentää sateenkestävällä suojapeitteellä, joka on varustettu pitävillä kiinnityksillä.

Auton tavoin myös peräkärryssä nastalliset talvirenkaat varmistavat turvallisen ajon kylmpimpinä ja keleiltään liukkaimpina vuodenaikoina. Olipa kyseessä sitten kesärenkaat tai talvirenkaat, peräkärryn renkaiden ilmanpaine on hyvä tarkastaa säännöllisesti. Lisäksi myös valojen toimivuudesta on aina hyvä varmistua ennen liikkeelle lähtöä, jotta turvallisuus on otettu huomioon mahdollisimman kattavasti.

Peräkärryä lastattaessa on hyvä huomioida se, että kuorma tulee pakatuksi tasaisesti perävaunun laitojen sisäpuolelle, jotta mukana kuljetettavan lastin paino ei pääse vaikuttamaan ajoneuvon ohjattavuuteen ja jotta kuormasta ei pääsee putoamaan mitään kuljetuksen aikana, mikäli kyseessä on avomallinen kärry. Kärryä lastatessa on myös tärkeää ottaa huomioon kyseiselle kärrymallille määritetty maksimikuormaus. Suojapeitteen lisäksi myös muut peräkärrytarvikkeet täydentävät kärryä tehokkaasti ja kätevästi. Peräkärryt voi varustaa esimerkiksi takavaloilla, valopaneeleilla ja kävelysillalla. Lisäksi kärryihin on saatavilla erilaiset kiinnitysratkaisut mahdollistavia adaptereita ja monia muita hyödyllisiä lisätarvikkeita.

Hanki kuomullinen peräkärry tai avomallinen kärry sekä tarvitsemasi peräkärrytarvikkeet näppärästi Puuilolta. Samalla päivität meillä kuntoon myös muut tarvitsemasi
autotarvikkeet. Kun käytössäsi on luotettava ja hyvin varusteltu kärry, varmistut kuormien turvallisesta kuljetuksesta kaikissa eteen tulevissa käyttötarkoituksissa. Kaiken kattavana tee-se-itse-ihmisen tavaratalona palvelemme sekä verkkokaupassamme että yli 30 myymälässämme. Tervetuloa tutustumaan kärryjemme ja tarvikkeidemme tarkkoihin tuotekuvauksiin ja hankkimaan meiltä edulliseen hintaan kärry, joka ei jätä pulaan!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet