Terassilämmittimet, sähköpatterit ja öljypatterit

Terassikautta voi kätevästi pidentää jopa ympärivuotiseksi hankkimalla terassille tai parvekkeelle näppärä terassilämmitin, joka tarjoaa miellyttävää lämpöä niin koleisiin syys- ja talvipäiviin kuin viileämpiin kesäiltoihin. Suomen kesä tarkoittaa monesti vaihtelevaa ja epävakaata säätä, ja jos kesäilmat ovatkin viileämmät, terassin tai parvekkeen viihtyisyydestä voi silti haluta päästä nauttimaan. Terassilämmitin on varsinainen pelastus jokaiseen tilanteeseen, kun ulkoilmasta halutaan nauttia omalla terassilla tai parvekkeella ilman, että kolea sää hätistää ulkona viihtyvät takaisin sisätiloihin. Olipa tarpeen sitten hankkia lämmitin mökille tai kotiin, kyseessä on järkiratkaisu, joka tulee tarjoamaan ihastuttavaa lämpöä vuodesta toiseen.

Terassilämmittimiä on saatavilla useina eri malleina ja monilla ominaisuuksilla varustettuina. Saatavilla on niin infrapunatekniikalla toimivia infrapunalämmittimiä kuin kaasukäyttöisiä kaasulämmittimiä, jotka on kaikki kehitetty samaa käyttötarkoitusta varten – pidentämään niin ulkona vietettäviä kesäiltoja kuin terassikauttakin mahdollisimman miellyttävällä tavalla. Jos kesä sattuukin olemaan erityisen lämmin, terassilämmitin tulee kuitenkin käyttöön viimeistään loppukesästä sään viiletessä. Lisäksi sen avulla voi nauttia vaikkapa kahvihetkestä tai raikkaasta ilmasta myös kylmempinä talvipäivinä.

Mökille tarvitaan monesti lämmönlähteitä ulkotilojen lisäksi myös sisätiloihin. Sisätiloihin lämpöä tuovista ratkaisuista yleisin on sähköpatteri, joka on näppärän kokoinen ja helposti siirrettävissä huoneesta toiseen. Sähköpatteri lämpenee nopeasti ja sitä voi säätää kätevästi tarjoamaan halutun lämpötilan. Lämpöpatterin voi säätää suuremmalle sisätilan lämmityksen ajaksi ja sitten kätevästi alentaa lämpöä siten, että sisätila pysyy sopivan lämpöisenä. Öljylämmitin puolestaan toimii sähkön sijaan nimensä mukaisesti öljyllä ja tehokkaasti lämpöä tarjoava öljytäytteinen lämmitin on yleensä varustettu sekä termostaatilla että turvallisuutta lisäävällä ylikuumenemissuojalla.

Kun tarkoituksena on pidentää kesäkautta ja toiveissa on nauttia ulkoilmasta myös viileimpinä kesäiltoina, hanki lämmitin mökille tai kotiin näppärästi Puuilosta. Samalla kertaa voit ostaa meiltä myös käyttötarpeisiisi sopivan sähköpatterin tai öljylämmittimen sisätilojen kätevään lämmitykseen. Kun käytössäsi on luotettava ja laadukas lämmitin tai patteri, varmistut miellyttävän lämmön saamisesta ympäri vuoden. Kaiken kattavana tee-se-itse-ihmisen tavaratalona palvelemme verkkokaupassamme ja yli 30 myymälässämme. Tervetuloa tutustumaan mahtavaan ja monipuoliseen valikoimaamme!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet