Hevosten ruokinta-astiat ja tallitarvikkeet

Erilaiset ruokinta-astiat ja muut tallitarvikkeet kuuluvat jokaisen hevostallin perusvarustukseen. Kun talli on varustettu kaikilla tarvittavilla tarvikkeilla, talliympäristö on turvallinen ja miellyttävä sekä hevosille että ihmisille. Kun talliin hankitaan laadukkaat ja toimivat tarvikkeet, tallipuuhien toimivuudesta voidaan varmistua ja jokapäiväiset rutiinit helpottuvat.

Täydennä hevostallisi ruokinta-astioilla ja muilla tallitarvikkeilla

Hevosen ruokinta-astia on jokaisen karsinan tärkein varuste. Kun kyseessä on hevosen ruokakuppi, niitä valmistetaan sekä seinään kiinnitettävinä kaukaloina että kätevästi siirrettävinä vateina, jotka mahdollistavat lattialta ruokailun. Seinään kiinnitettävän, kätevästi ripustettavan mallin etuna on hevosen saama ergonominen syömäasento, ja sekä seinämallinen että lattiamallinen hevosen ruokakuppi on helppo ottaa myös mukaan matkoille hevostraileriin. Heinäastia hevoselle on ihanteellinen sijoituspaikka heinille. Seinään ripustettava heinäverkko tai heinäsäkki on toimiva heinäastia hevoselle, sillä siinä heinät pysyvät hyvin paikallaan ja hevonen pääsee nauttimaan heinistä sopivalta korkeudelta.

Ruokinta-astioiden lisäksi myös muut tallitarvikkeet ovat keskeisessä roolissa hevostallia varustettaessa. Esimerkiksi kuiviketurve on toimiva hankinta makuualustaksi hevoselle. Puhdas ja imukykyinen kuiviketurve sitoo ammoniakkia kuivikkeista ylivoimaisesti parhaiten ja se on myös helppo käsitellä ja varastoida. Hevosten käyttöön suunniteltu turve sopii hyvin myös pienempien eläinten alustaksi. Raikas makuualusta on miellyttävä sekä eläimille että eläintenhoitajille. Pölynsidontasuola on toinen esimerkki tärkeistä tallitarvikkeista. Pölynsidontasuola imee itseensä kosteutta sekä sitoo itseensä ympäröiviä vapaita pölyhiukkasia. Käyttämällä pölynsidontasuolaa esimerkiksi maneesissa, ulkokentillä, raviradalla tai harjoitusmaastoissa voidaan varmistua viihtyisämmistä ja terveellisemmistä olosuhteista niin itseäsi kuin hevostasi ajatellen.

Kun etsinnässä on hevosen ruokakuppi, heinäastia hevoselle tai muut tallitarvikkeet, kuten kuiviketurve, Puuilosta hankit tarvitsemasi tarvikkeet vaivatta ja kätevästi. Katso samalla kertaa myös valikoimassamme tarjolla olevat muut hevostarvikkeet, joita tarjoamme kattavan valikoiman. Meiltä ostat aina tarvitsemasi hevostuotteet järkihintaan riippumatta siitä, tilaatko ne verkkokaupastamme tai vierailetko sen sijaan jossakin yli 30 tavaratalostamme, joita löytyy eri puolilta Suomea. Verkkokaupassamme näet kätevästi hevostarvikkeidemme saatavuuden kussakin myymälässämme ja verkosta tilaamalla puolestaan saat aina nopean, varman toimituksen sekä ilmaisen palautuksen.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet