Varastointi ja tavaransiirto

Varastoinnin ja tavaransiirron tuotteet niin kotiin kuin ammattikäyttöön

Varastoinnin ja tavaransiirron tuotteista löydät kaiken tarvitsemasi tavaran kuljetukseen sekä työkalujen säilömiseen. Kaikki tarvikkeet työmaalle, muuttamiseen ja varastointiin nyt helposti Puuilosta. Löydät meiltä työkalut ja niiden säilytysmahdollisuudet laatumerkeiltä niin ammattikäyttöön kuin kotiverstaallekin. Työkalujen oikeaoppinen säilytys pitää ne suojassa ja järjestyksessä sekä mahdollistaa helpon liikuttamisen esimerkiksi rakennuskohteelta toiselle. Asianmukaisella varastoinnilla myös pidennät työkalujen käyttöikää.

Työkalujen varastointiin on saatavilla paljon eri vaihtoehtoja

Valikoimistamme löydät kaiken tarvittavan työkalujen varastointiin, niin ammattilaiselle kuin kotinikkarillekin. Oikeanlaisella välineistöllä pidät työkalusi järjestyksessä sekä helposti kuljetettavissa. Saatavilla on kaikenkokoisia työkalupakkeja, lokerikkoja sekä varaosalaatikoita. Pakkien lisäksi työkalut on mahdollista säilyttää työkalulaukussa. Työkalulaatikon oikea koko riippuu tarvittavista välineistä sekä työtehtävistä. Ammattikäyttöön on saatavilla myös työkaluvaunuja, joiden avulla säilytät ja kuljetat työkalut helposti työpisteeltä toiselle.

Työskentelyyn on saatavilla myös työpöydät sekä apupukit, joiden avulla suoritat helposti tarvittavat rakennustyöt. Työkalujen oikeaoppisella säilytyksellä varmistat, että niiden käyttö sujuu mahdollisimman helposti ja vaivattomasti. Löydät valikoimistamme laadukkaat tuotteet ja säilytysratkaisut juuri sinun tarpeisiisi, jolloin voit keskittyä täysin työskentelyyn.

Tavaransiirto onnistuu helposti laadukkailla tuotteilla

Raskaiden tavaroiden siirtämiseen esimerkiksi muuton yhteydessä löydät valikoimastamme monenlaisia nokkakärryjä sekä pumppukärryjä. Laadukkailla välineillä siirrät kooltaan suuremmat ja painavammat tavarat helposti ja nopeasti. Nokkakärryjä käyttäessä on hyvä varmistaa kuorman olevan kärryjen nokalla mahdollisimman tasaisesti ja perällä, sekä liikuttaessa kallistaa kärryjä lastin mukaisesti. Pumppukärryjen avulla nostat ja lasket lavat sekä muut kuljetettavat esineet helposti, ja ne sopivat hyvin esimerkiksi varasto- tai myymäläkäyttöön. Kärryjä hankkiessa on hyvä huomioida niiden kantavuuksien rajoitukset, jotta kärryjen nostokyky on riittävä tarkoituksiin nähden. Lisäksi saatavilla on erilaisia lavavaunuja sekä siirtoalustoja, joiden avulla kuljetat helposti pienet sekä vähän isommatkin kuormat.

Kaikki tarvitsemasi tavaransiirtoon ja varastointiin nyt kätevästi yhdestä paikasta. Palvelemme sekä verkkokaupassamme että yli 30 tavaratalossamme ja tarjoamme upean tuotevalikoiman aina edullisin hinnoin. Tervetuloa tutustumaan tuotteidemme tarkempiin ominaisuuksiin ammattitaitoisten myyjiemme kanssa, jotka helpottavat ostopäätöksen teossa.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa myyntiin, tilauksiin, tuotetietoihin sekä toimituksiin liittyvissä asioissa.

Tavaratalot

Katso lähimmän tavaratalon aukioloajat tai yhteystiedot. Puuilolla on jo yli 40 tavarataloa ympäri Suomea!

Avoimet työpaikat

Etsimme jatkuvasti innokkaita myymälätyöntekijöitä tavarataloihin eri puolille Suomea!

Peräkärryn vuokraus

Vuokraa peräkärry edullisesti vaikka muuttoavuksi tai isojen tavaroiden siirtoon. Vain 20 €/vrk!

Ajankohtaiset tuotteet

Ajankohtaiset tuotteet